IP: 94.254.231.* 18.08.09, 10:19
Hmm, ciekawy tytul, tylko tresc jakas taka niewyrazna ;)
Obserwuj wątek
    • turbokozik Re: 12.18MB 18.08.09, 10:58
      Nawet po p. Jacku widać małe przekonanie w końcu do Jego własnej dzisiejszej pracy ;)
    • Gość: misiaczeq Re: 12.18MB IP: *.adsl.cybercity.dk 18.08.09, 12:08
      Chyba się Jacek dzisiaj źle spało, lub... wczoraj świętowało urodziny "moto dziennika" (ta wersja jest mi bliższa). XD
    • Gość: jacek.balkan Re: 12.18MB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 12:26
      To widać? :) niedobrze...
    • Gość: Rafik Re: 12.18MB IP: *.rect.uni.torun.pl 18.08.09, 13:13
      RCZ może i ładny, ale naprawdę nie zaryzykowałbym zakupu Peugeota. Owszem, wszyscy się gapią na taki samochód. Ale znacznie gorzej jest, jak gapią się na ciebie spychającego go ze skrzyżowania.
    • fr000nc Re: 12.18MB 18.08.09, 15:15
      No krew mnie zaleje. Nie sądzę, żeby pierwszy, czy nawet drugi właściciel takiego RCZ miał okazję spychać go ze skrzyżowania ze względu na te "wszechobecne awarie we fhancuzach". No a szczególnie w pierwszych - powiedzmy - trzech latach użytkowania.

Fakt, że miałem w życiu tylko 3 samochody, ale wszystkie 3 miałem francuskie i to do tego z tego samego koncernu PSA. Pierwszą cytrynę sprzedałem, bo myślałem, że 16 letni kompakt z 225 kkm na liczniku to jednak styrany samochód. Do dzisiaj widzę go na ulicy i stwierdzam, że się pomyliłem. Z Peugeotem 206 też jeszce problemów nie miałem, a dwudziesto paro letni Citroen CX jeździ jak nowy. Cyklicznie za to mijam na poboczach niezawodne "paski" w różnym wieku i nizeniszczalne Cariny.
    • afro-beat Re: 12.18MB 18.08.09, 15:37
      najlepszy jest bohater drugiego planu... golf III pod siedzibą toyoty :)
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: 12.18MB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 17:56
      Ten Piżot to nie "joke-car" : przyzwoicie wygląda (ten chromowany pałak dachowy - mniam...), i pewnie bedzie dobrze jezdzil (340 NM w wersji dieslowskiej !)
      To bedzie najciekawszy Pizot od czasów 205 GTI i 306 cabrio:)..z duzą przewagą nad kolejnym modelem z nudnej palety modelowej Pizota (a takie wypaśne concept-cary prezentowali na przestrzeni ostatich lat..)
      Stylistycznie chyba ciekawszy anizeli TT ( ale niekoniecznie ładniejszy i na pewno nie równie "cool" jak TT I genracji..:)
      ehh...ino ten przód troche "zawadza" podczas podziwiania lini bocznej i tyłu (dac Pininfarinie do przestylizowania!)

...........................................

Toyoto , Po diabla sie martwic niezawodnoscia, skoro wspolczesnego klienta zdobywa sie dzieki gadzeciarstwu :)
      Toyocie brakuje "usportowionych modeli"....w swoim "line-upie" nie ma nic emocjonujacego (dopiero teraz jakis Super-Lexus ma sie pojawic)
      ten Toybaru concept to bardzo dobry koncept jest :)..niektore rendery/grafiki pokazują bardzo "przystojne auto"

................................

hehe, to pokazuje jak trudno jest zbudowac oszczednie jezdzace auto..a w USA Obama forsuje szalone regulacje CAFE..jak oni za oceanem sie uporają z tym problemem?
      Przemysl samochodowy to ten, ktory charakteryzuje ogromna bezwładnosc (na Timesonline.co.uk Clarkson pisze o inercji systemu i kilkuletnich cyklach produkcyjnych ): - potrzeba lat zeby zmieniać przestawić produkcję na np.bardziej ekologiczna, ale trza takze trendy i priorytety konsumenckie "przearanżować"...
      BTW pamietacie wyścig supercarow na 1 galonie, pomysłu Clarksona?
      najoszczedniejszym supercarm zdaje sie okazal sie Audi R8..

a tutaj jest jeszcze inny wyscig z udzialem auta elektrycznego:
      Bateryjka vs HEMI...kto wygra?

www.youtube.com/watch?v=zAloCzpdiro
      dla tych wszyskich co nie darzą Rispektem wozidlek zasilanych bateriami:
      maly "elektryk" Dodgea dokłada Muskularnemu krewniakowi w jego koronnym "Drag-Rejsie" ?!?
      Epokowe wydarzenie !..No Comments :)
    • Gość: olo Re: 12.18MB IP: *.chello.pl 18.08.09, 17:56
      ja mam peugeota z przebiegiem 270kkm i mimo ze stuknęło mu 16lat nikt mnie jeszcze nie holował ani na poboczu stawać nie musiałem. Jak widać stereotypy wciąż żywe, żydzi kradną Polski majątek a francuzy nadal się psuja;)
    • Gość: Rafik Re: 12.18MB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:14
      Znajomy miał 1006. Jeszcze po oddaniu do salonu przy zakupie nowego zdążył się zepsuć się u nich na parkingu. O wcześniejszych padach elektroniki nie wspomnę. Więc każdy ma swoje doświadczenia.
    • Gość: shad Re: 12.18MB IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.08.09, 01:59
      corolla 1999, 1.8, zrobiona w kalafiornii; wlasnie stuknelo jej 400 tysiecy km wykonanych wlasnorecznie;
      zupelnie o to auto nie dbam, z przyzwoitosci wymieniam jedynie olej od czasu do czasu, w razie potrzeby takze opony oraz klocki hamulcowe, moze jeszcze swiece, nic poza tym. i nic, absolutnie nic sie nie dzieje, auto nie do zabicia. wprawdzie bardzo nudne i pospolite ale jedzie i jedzie i jedzie.
      poprzednio rowniez uzywalem corolli, rocznika1992, ale przy okolo 350 tysiecy kilometrow troche sie rozklekotala, chociaz silnik byl w porzadku jeszcze.
      wniosek z tego, ze najlepsze toyoty pochodzic musza z przelomu wiekow, i jezeli ktos jest gotow poswiecic osiagi, wygode i szpanerke wzgledem niezawodnosci, to te auta goraco polecam.
      ps. prosze pana prowadzacego program: sierpien miesiacem trzezwosci!
      cheers!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka