Dodaj do ulubionych

kradzieże BMW

01.01.04, 21:34
Zastanawiam się nad zakupem BMW - seria 3, jednak jest to coś co mnie na
razie odstrasza, mianowicie od dawna idzie fama że BMW kradnie się o wiele
częściej od innych samochodów. i tu moje zapytanie czy to fakt, czy w tym
momencie to już bez większej różnicy co kradną z samochodów podobnej
wielkości co bmw seria 3.

Proszę o odpowiedzi w tym temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: kradzieże BMW IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 21:42
      Nowe BMW kradną rzadko, bo jest zabezpieczone. Problem polega na tym, że
      możesz "dostać w głowę" jak już ktoś "zamówi" u złodzieji Twoje nowe auto.
      Warto tracić zdrowie dla auta? Jak masz już kupić to kup SAAB 93. To samo, a
      nawet lepiej i bezpieczniej.
      • Gość: wlodek Re: kradzieże BMW IP: *.udn.pl 01.01.04, 22:01
        No to mamy przykład jak kobity znają się na autach. To samo? Mój boże a
        chociażby napęd Saab przód, BMW tył. Jedynie cena taka sama, a nie dałbym tyle
        za SAaba który ma wspólne części z 2,5 krotnie tańszym Oplem(dokładnie tak jak
        Audi z VW).
        • Gość: ab12 Re: kradzieże BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:32
          a teraz na temat: sama mam dwie bmw serii 3 e-30 i e- 46. nie zastanawialam
          się czy mi ukradną czy nie, kupiłam bo uwielbiam tę markę i jeśli Ty też
          lubisz te samochody to żaden inny nie dorónuje beemwicom- więc kupuj a potem
          pilnuj!!to czy ci gwizdną samochód czy nie, to nie jest kwestia
          statystyk...mój przdemówca ma racje że nowych samochodów raczej nie ukradną na
          ulicy . Kup ten samochód i tyle bo jakby każdy się tak zastanawiał to wszyscy
          by rowerami jeździli. życzę udanego zakupu i przyjemności z jazdy tym cudownym
          samochodem( zwłaszcza m- power ;-)) pzdr
      • Gość: Szymi Re: kradzieże BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:45
        > Jak masz już kupić to kup SAAB 93. To samo, a
        > nawet lepiej i bezpieczniej.

raczej nie to samo, moze dla kogos saab jest lepszy ale na pewno nie ma wiele
        wspolnego z BMW

dla mnie saab jest brzydki i nie ma tak dobrych silnikow no i chyba naped na
        przod
        • Gość: Darkman Re: kradzieże BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:29
          Wlasnie , bmw jest nie powtarzalne , sam bym sobie kupil jak by tak tego nie
          kradli , a teraz jeszcze ta zlodziejska cena paliwa , kolejny powod by tym nie
          jezdzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka