Witam!
Moi drodzy proponuję pisać co w okolicy każdego z nas można zobaczyć za darmo lub w miarę tanio...Ja w Krakowie planuję iść 20 maja na noc muzeów,poza tym polecam darmowe zwiedzanie rynku głównego w każdy poniedziałek(rejestracja na stronie internetowej).Z tego co pamiętam Wawel w poniedziałki też jest za darmo tylko trzeba odstać swoje w kolejce.Poza tym w każdą sobotę za darmo można zwiedzić muzeum żup krakowskich,a z tego co słyszałam w każdy poniedziałek fabrykę Schindlera.Poza tym z tego forum dowiedziałam się o kinie agrafka i w poniedziałki oglądamy wybrane filmy tylko za 5 złotych

Hmmm jeszcze park wodny z kartą ikea family 15% taniej i uwaga dziewczyny odkryłam bary mleczne.Można naprawdę zjeść coś pysznego za małe pieniądze...Do tego śledzę grupera i groupona.Kilka dni temu kupiłam dla rodziny karnety do Kryspinowa za 50 złotych wstęp na całe lato bez limitów.Widziałam je jeszcze dziś w ofercie jakby ktoś był zainteresowany,super sprawa...A Wy jak tanio spędzacie wolny czas?Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi