Dodaj do ulubionych

"Wysokie" dżinsy

12.09.12, 22:22
Moze o bardziej na forum zakupy zapytanie, ale ja poszukuję takich .... oszczędnych. Zalazłam fajne, ale za prawie 300 zł (lee i wrangler). Nie ma tanszych, rownie dobrze skrojonych? Ja potrzebuję wysokich, z prosta nogawką, klasycznych dżnsow. Ktokolwiek wie...
Obserwuj wątek
    • anyx27 Re: "Wysokie" dżinsy 12.09.12, 22:35
      Proszę bardzo:

www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=914663&kd=N23
      • johana75 Re: "Wysokie" dżinsy 12.09.12, 22:40
        Ha ha chciałam jej te same polecić. Mam je.
        • xxxtabxxx Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 10:27
          Też mam te spodnie, tylko ja jeszcze oszczędniej kupowałam outletowe na allegro, za jakieś 30-40zł o ile dobrze pamiętam.
      • birkin-bag Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 03:12
        te akurat są moim zdaniem źle skrojone i już na modelce źle leżą
        • johana75 Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 09:02
          To chyba zależy od figury bo na mnie leżą dobrze, Dobrze leżą w pasie i na biodrach nic nie odstaje.
    • ofelia1982 Re: "Wysokie" dżinsy 12.09.12, 23:01
      Teraz sa takie w Kappahlu, coś koło 115zł
      • wiatro-dmorza Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 09:05
        Mam z kappahla - ciemne, proste, nieco wyższy stan, ale bez przesady, dla mnie bardzo ok,
        noszą się dobrze nie rozwlekają się. Warto też zajrzeć do c&a, ale tam trzeba trafić, i jakość nieco słabsza.
        • nostress.ka21 Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 09:55
          Właśnie w C&A można trafić na niezniszczalne jeansy.
          Chyba 3 lata temu kupiłam właśnie takie o jakich tutaj rozprawiacie. Jednak to była jakaś droższa linia, tzn kosztowały bodajże 129 zł, a nie jak większość spodni w tym sklepie poniżej 100 zł.
          • madzioreck Re: "Wysokie" dżinsy 14.09.12, 19:45
            Hm, z dżinsów C&A powyzej stówy mam dwie pary - jedne się trzymają, drugie się powycierały (widać odbity na kieszeni kształt telefonu...) i poprzecierały w zgięciu kolan po kilku założeniach smile Loteria smile Ale raczej poluję tam na dżinsy na wyprzedażach.
            • astrum-on-line Re: "Wysokie" dżinsy 17.09.12, 23:20
              Ja mam odbitą komórke w jeansach z KappAhla. Kupionych w grudniu. Wymienianych kilka dni po zakupie, bo były źle zszyte.
    • bunkowa Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 11:26
      polecam model dalia z big stara sklep.bigstar.pl/9,women-spodnie/2044,dalia-870-w32-l30.html
    • duchess85 Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 11:34
      Marks & Spencer - różne modele ( w tym prosta nogawka), różne długości tego samego rozmiaru, ceny ok. 100 - 150 zł, o ile pamiętam.
      Miałam też a C&A i okazały się kompletną porażką, po dwóch praniach zszedł kolor i to nawet nie równomiernie, tylko porobiły się takie paski przez całą nogawkę.

Mam też firmy Monsoon i te są moje ukochane, ale chyba marka niedostępna w Polsce sad
    • prakseda_ka Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 11:43
      spróbuj w Charles Vőgele w centrach handlowych są te sklepy - maja normalną niemiecką rozmiarówkę wink i wszelkie klasyczne fasony - ja u nich kupuję dżinsy rurki, z wysokim stanem i gumka w pasie - kosztują ok 100, i są dobrej jakoś
      ci
    • iwoniaw Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 11:49
      Przejdź się po sieciówkach wymienionych wyżej (C&A, KappAhl, M&S), na pewno coś znajdziesz, są różne fasony i na pewno niższe ceny niż 300 zł. Czasem można jeszcze taniej trafić na fajne dżinsy noname w dziale tekstylnym supermarketów, ale to już loteria - trzeba się samemu wybrać do konkretnego sklepu i osobiście rozeznać temat, poprzymierzać (rozmiarówka często jest niekompletna i można dostać akurat tylko duże albo przeciwnie - najmniejsze i niekoniecznie zgodna z tą, do której jesteśmy przyzwyczajeni, tzn. rozmiar pasujący na nas może być większy lub mniejszy niż byśmy się spodziewali).
      • ella_nl Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 11:54
        Ja takie jeansy kupuję w C&A. Są dobrej jakości, dałam za nie 90 zł, a kiedyś w promocji za 60 zł.
        • gojapio Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 12:20
          Forum powinno nazywać się (nie)oszczędzamy, bo pod Waszym wpływem i komentarzy na bonprixie kupiłam na próbę. Nie podoba mi się góra, te guziki i przeszycia takie straganowo-babcine, ale to i tak znikinie pod swetrem - byle brzuch się nie wylewał smile
      • agatazieba Re: "Wysokie" dżinsy 14.09.12, 19:35
        w charles vogele są takie spodnie biaggini, z wysokim stanem, różne fasony, cena ok. 100 zł.

możesz się rozejrzeć także za spodniami polskiej firmy stanley, kosztują ok. 100, ale to cena z outletu, więc nie wiem, jaka jest normalna. bywają w sklepach mustang.
    • amandaas Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 13:00
      Szukałabym jednak w typowo "jeansowych sklepach" czyli lee cooper, wrangler, cross ale w outletach. Jednak jakość dzinsow jest lepsza, większy wybór modeli no i przede wszystkim rozmiarowka- w sieciówkach zazwyczaj jest 36-42, więc ciężko coś rzeczywiście idealnie dopasować.
      Regularnie kupuje dzinsy levis, lee, cross za ok150zł, raczej nie więcej.

• alfa36 Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 22:47
        Dzięki za podpowiedzi. Ruszam na sieciówkismile Lee czy wrangler przymierzałam, ale kosztowały prawie 300 zł, a aż tyle nie chcę na razie wydac, a dżinsy są mi potrzebne. Sama teraz chodzę w wranglerach sprzed 15 lat (wtedy też chodzilismy w rurkachsmile), ale już są lekko poprzecierne i nie nadają się domojej pracy (a jesienią wpadam w trans chodzenia w dzinsach, białej koszuli i marynarce.... i tak do wiosny, więc muszę mieć kilka parsmile)
        • kitkat22 Re: "Wysokie" dżinsy 13.09.12, 22:58
          jeśli maja wytrzymać nastepne 15 lat to moze warto te 3 stówy odżałować
          • alfa36 Re: "Wysokie" dżinsy 14.09.12, 21:54
            kitkat22 napisała:

> jeśli maja wytrzymać nastepne 15 lat to moze warto te 3 stówy odżałować

Ta...., tylko, że ostatnie 10 przeleżały gdzies głęboko w szafie i sama nie wiem, jakim cudem uniknęły wyrzucenia na smieciwink Chodziło się raczej w serokich spodniach, poza tym z mja wagą roznie bywałosmile Myślę, ze jestem nie warto aż tyle wydawc.
    • guderianka Re: "Wysokie" dżinsy 14.09.12, 09:10
      alfa, jak chcesz to mogę Ci oddać (za darmo zapłacisz tylko za przesyłkę kilka zł) prawie nie używane oryginalne spodnie versace.Czarne, wysoki stan, proste nogawki (nie rurki)-nie cierpię ich ze względu na krój właśnie wink
      • alfa36 Re: "Wysokie" dżinsy 14.09.12, 21:56
        A rozmiar? Mój 38.
        • guderianka Re: "Wysokie" dżinsy 15.09.12, 10:58
          36 uncertain
          • lilith_dclxvi Re: "Wysokie" dżinsy 15.09.12, 12:50
            To ja chce wink
          • lilith_dclxvi Re: "Wysokie" dżinsy 15.09.12, 12:52
            To ja chcę wink
    • agus-ka Re: "Wysokie" dżinsy 14.09.12, 21:48
      Mialam kiedys sisy tylko nie pamietam czy to byl wrangler czy mustang. W outlecie kosztowały chyba coś ponad 100 zł
    • lilith_dclxvi Re: "Wysokie" dżinsy 15.09.12, 12:59
      Polecam zajrzeć do Cubusa - w linii basic takie proste z wysokim stanem była za ok. 79-99 zł. Na wyprzedażach można znaleść za ok. 49 zł. Miałam od nich granatowe i jak na mój talent do przecierania spodni naprawdę długo się trzymały (2 lata bardzo intensywnego noszenia, potem po domu wink
      • ella_nl Re: Alfa... 17.09.12, 20:17
        Wczoraj kupiłam takie jeansy (ale ciemne) w C&A. przecena z 89 na 69 zł.
        Mąż kupił tam też jeansy (duży rozmiar) w przecenie z 89 zł na...35 zł.
        Żeby nie było - naprawdę ładnesmile
        • mysiam Re: Alfa... 17.09.12, 22:45
          ja polecam takko czy jakoś taksmile
          dzis weszlam przypadkiem i wyszlam z fajnymi rurkami ,z wysokim stanem...za .........59 zł
          ciemny ,nie przecierany dzins-takie akurat do pracy
          leżą super,lepiej niz podobne z big stara za ponad 2 stówy
          zobaczymy ,jak z wytrzymałością -jeszcze nigdy nic w takko nie kupowalam ,ale nawet jeśli się rozsypią za 2 -3 miechy ,choć niesądzę ,to nie bedzie mi żal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka