Dodaj do ulubionych

Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dniu

15.09.12, 14:45
Nie zauważyłam takiego wątku, a może by się przydał. Chodzi o to, że zdarza się że można za darmo skorzystać w dniu urodzin z jakichś usług, dodatkowych minut na telefon, itp itd . Tu można by się wymieniać informacjami na ten temat:

Ja zgłaszam: www.tropical-islands.de/pl/. W dniu urodzin wchodzimy na wyspę bezpłatnie oszczędzając ok. 35 Euro , wypróbowane, polecam wink
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 15.09.12, 14:59
      orange daje bezplatne minuty,ale chyba tylko w obrebie siecismile
      • marta-zs Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 15.09.12, 17:12
        orange daje na urodziny i imieniny po 120minut, tylko do orange
        • akacjax Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 16.09.12, 21:15
          marta-zs napisała:

> orange daje na urodziny i imieniny po 120minut, tylko do orange

Mam u nich abonament od lat, znają mój pesel...jeszcze nigdy na takie okoliczności nie dostałam prezentu.
          W jaki sposób się to dostaje? Kupując coś w dniu urodzin?
          • ale_to_ja Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 16.09.12, 23:14
            Mam u nich abonament od lat, znają mój pesel...jeszcze nigdy na takie okoliczności nie dostałam prezentu.
            W jaki sposób się to dostaje? Kupując coś w dniu urodzin?

Nie wiem jak jest w abonamencie - ja mam w orange telefon na kartę i trzeba sobie inter,enetowo aktywować ta usługę smile
    • abiega Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 15.09.12, 17:58
      w sklepach Tchibo ciacho i kawa free, w dniu urodzin lub imienin
    • adamczykowa Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 16.09.12, 21:33
      Orsay daje klientom z ich kartą klubową bon urodzinowy 20zł na zakupy w sklepie.
      • merci77 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 17.09.12, 00:01
        orange to daje tylko dla tych co maja na karte, jak dla mnie dla tych co maja abonament tez mogliby ,szczegolnie ze jestem u nich z 10 lat jak nie wiecej,a jednak dla takich klientow dupa zwyklesmile
        fajny watek.
        • woruska Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 19.09.12, 23:44
          ja mam abonament, właśnie sobie to aktywowałam. Też mam z 10 lat i nigdy nie korzystałam uncertain
    • bedgerl Promocja Urodzinowa w DOMINIUM PIZZA 18.09.12, 19:34
      ostatnio miałam urodziny i poinformowali mnie smsem:
      Aby skorzystać z promocji wystarczy w dniu swoich urodzin pójść do pizzerii Dominium i przedstawić dowód osobisty,legitymację szkolną bądź prawo jazdy aby w prezencie otrzymać urodzinową pizzę za darmo (pizzę mini z maksymalnie trzema składnikami)
      • rowny_romuald Re: Promocja Urodzinowa w DOMINIUM PIZZA 27.09.12, 20:49
        To super patent z tymi urodzinami Dominium Pizza. Sam też korzystam z tej oferty, bo lubię ich pizzę + strasznie smakują mi te paluszki na przystawkę smile
    • aga90210 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 18.09.12, 21:13
      -maleńką pizze w dominium
      -zniżkę do fryzjera jean luis david
      • johana75 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 19.09.12, 07:42
        Nie za darmo, ale płacisz sie 50 % za przejazd autobusem z Pl do De. Wyjazd musi nastąpić w dniu urodzin trasa dowolna.
        • mewa000 Orange 19.09.12, 09:09
          te minuty to nie tylko dla oferty na karte ale i dla abonamentu.
          Sama mam abonament i korzystam, usługę trzeba włączyć po zalogowaniu sie w zakładce "Usługi" (Urodziny).
        • optymist75 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 21.11.12, 21:55
          johana75 napisała:

> Nie za darmo, ale płacisz sie 50 % za przejazd autobusem z Pl do De. Wyjazd mus
          > i nastąpić w dniu urodzin trasa dowolna.

W jakiej firmie ta obnizka urodzinowa?
    • agpagp Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 19.09.12, 14:21
      rok temu poszłam z córką do kina 5DExtreme- - w dniu urodzin wejście za darmo. Facet nie mógł się nadziwić że z jednego dnia jesteśmy smile Ale PM musiał zapłacić ... mimo że miał urodziny dnia następnego.
      • julka-4 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 19.09.12, 21:00
        My też z młodą z jednego dniawink
    • margolciar Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 19.09.12, 14:41
      mając kartę Takko Fashion na urodziny dostaje się kupon rabatowy na 20-25 % na całe zakupy (ja dostałam na 25%)
    • em_13 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 03.10.12, 11:31
      Od kilku lat dostaję zniżkę urodzinową 30% w Lovelly Look a przez cały rok mnie informują o znizkach sezonowych na różne zabiegi fryzjerskie.
    • avatar85 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 03.10.12, 18:48
      We Wrocławiu w dniu urodzin ma się w prezencie godzinkę gry w bilard w Fuga Mundi na Grunwaldzkim.
    • lawenda1610 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 21.11.12, 18:51
      Byłam ostatnio w urodziny w pizza dominium i potwierdzam pizza z 3 składnikami mała (ale też nie mikroskopijna 4 kawałki wsunęłyśmy z kumpelą po 2 na głowę) za darmo...Pizza bardzo dobra składniki świeże,obsługa w porządku.Byłam proszona tylko o okazanie dowodu osobistego i wybór 3 składnikówsmileTa pizza naprawdę mi smakowała i teraz w miarę możliwości finansowych będę do Dominium chodzić z rodziną.Dziewczyny pisałyście też,że w urodziny można dostać w tchibo kawę i ciastko.Jak to wygląda?Przychodzisz,pokazujesz dowód jak w dominium i dostajesz kawę i ciastko za free czy może w dniu urodzin robiąc zakupy za konkretną kwotę?...Fajnie mieć urodzinysmile
      • nosterek Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 08.11.13, 12:20
        Ja idę, mówię - "Dzień dobry! Dostałam od Państwa zaproszenie na urodzinową kawę i ciasto". Pani poprosiła o dowód i już. Dodatkowo dla osoby towarzyszącej taki sam zestaw jest za 7 zł. Można wybierać z całego menu, więc ja zawsze biorę jakiś super tort.
    • ofelia1982 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 21.11.12, 20:20
      Jak się jest na newsletterze Yves Rocher to koło urodzin wysyłają bon na 50z (przynajmniej mi w tym roku).
    • coca-cola-light Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 08.11.13, 11:32
      W Restauracji Mexicana wystarczy ich powiadomić (moze pokazać dowód) o urodzinach a zrobią dziwny pokaz dla nas - gasną światła, słyszymy „zorrowy” podkład muzyczny a w ciemnościach, wśród okrzyków „ole!” i strzałów z kapiszonowego pistoletu do naszego stolika przybiega sam Zorro (jest maska, kapelusz, a peleryna trzyma się podczas biegu w poziomie!) niosąc wybranej osobie kawałek pysznego sernika z palącym się na jego środku zimnym ogniem (w panujących dookoła ciemnościach robi to dodatkowy efekt). Ciasto ląduje na stole a Zorro nagle znika – jak to Zorro.

W GOkarting Center w dniu urodzin zarejestrowani klienci dostają jazdę na gokartach za darmo.

• megi-84 Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 08.11.13, 18:36
        > W Restauracji Mexicana wystarczy ich powiadomić (moze pokazać dowód) o urodzin
        > ach a zrobią dziwny pokaz dla nas - gasną światła, słyszymy „zorrowyR
        > 21; podkład muzyczny a w ciemnościach, wśród okrzyków „ole!” i strz
        > ałów z kapiszonowego pistoletu do naszego stolika przybiega sam Zorro (jest mas
        > ka, kapelusz, a peleryna trzyma się podczas biegu w poziomie!) niosąc wybranej
        > osobie kawałek pysznego sernika z palącym się na jego środku zimnym ogniem (w p
        > anujących dookoła ciemnościach robi to dodatkowy efekt). Ciasto ląduje na stole
        > a Zorro nagle znika – jak to Zorro.

czy aby na pewno? tzn sama widzialam kilka razy taki pokaz, ale w karcie widzialam tez sernik zorro, takze raczej mozna go komuś poprostu zamowic wink
        • i.am.somewhere.else Re: Urodziny- co można dostać bezpłatnie w tym dn 08.11.13, 21:39
          megi-84 napisała:

> > W Restauracji Mexicana wystarczy ich powiadomić (moze pokazać dowód) o ur
          > odzin
          > > ach a zrobią dziwny pokaz dla nas - gasną światła, słyszymy „zorrow
          > yR
          > > 21; podkład muzyczny a w ciemnościach, wśród okrzyków „ole!”
          > i strz
          > > ałów z kapiszonowego pistoletu do naszego stolika przybiega sam Zorro (je
          > st mas
          > > ka, kapelusz, a peleryna trzyma się podczas biegu w poziomie!) niosąc wyb
          > ranej
          > > osobie kawałek pysznego sernika z palącym się na jego środku zimnym ognie
          > m (w p
          > > anujących dookoła ciemnościach robi to dodatkowy efekt). Ciasto ląduje na
          > stole
          > > a Zorro nagle znika – jak to Zorro.
          >
          > czy aby na pewno? tzn sama widzialam kilka razy taki pokaz, ale w karcie widzia
          > lam tez sernik zorro, takze raczej mozna go komuś poprostu zamowic wink

Potwierdzam. Sama kiedyś dostałam sernik w taki sposób i nie były to moje urodziny.

Ja kiedyś skorzystałam ze zniżki 25 % na badania diagnostyczne w jednym z laboratorium, akurat miałam kilka droższych badań do wykonania. Ale, żeby móc skorzystać, trzeba posiadac kartę zniżkową, którą się dostałam przy poprzednich badaniach.
          Internetowe sklepy z artykułami hand made, wysyłają do swoich klientów w dniu urodzin 10% zniżkę do wykorzystania w tym dniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka