Dodaj do ulubionych

Najtańsze konto firmowe

24.10.14, 11:53
Jakie jest teraz?
Otwieram działalnosc i musze cos wybrac.
Interesuje mnie oczywiscie, by bylo jak najtaniejsmile
Obserwuj wątek
    • joanna_poz Re: Najtańsze konto firmowe 24.10.14, 12:31
      ja mam w mbanku.

zobacz to:

www.mbank.pl/firmy/konta-firmowe/mbiznes-konto-start/
      • only_marcopol Re: Najtańsze konto firmowe 25.10.14, 17:47
        joanna_poz napisała:

> ja mam w mbanku.
        >
        > zobacz to:
        >
        > www.mbank.pl/firmy/konta-firmowe/mbiznes-konto-start/

mbank omijam jak najszerszym łukiem to najgorszy i najmniej profesjonalny bank
        mialam u nich konto kilkanaście lat - robili problem z zamknięciem ze wszystkim - a potemna moje nieszczescie jak sprzedawałam nieruchomosc kredytobiorca zdecydował sie na mbank ie dosc ze mega długo czekalismy to była cała masa problemów a zaznaczam ze to nie pierwsza moja nieruchomosc sprzedawana na kredyt a trzecia - nigdy wiecej mbanku nawet jakby dopłacali
        • joanna_poz Re: Najtańsze konto firmowe 27.10.14, 12:05
          ja akurat problemów nie miałam tam żadnych, ani z rachunkiem osobisty, ani firmowym.
          teraz przy firmie cenię sobie, ze na podstawie samej historii rachunków mogę załatwić spory kredyt przy pomocy smsa, szybko.
    • ciotka.aka Re: Najtańsze konto firmowe 24.10.14, 14:14
      my mamy w ING, robiąc "obowiązkowe" przelewy (ZUS, US, biuro rachunkowe) wychodzą grosze (za jeden czy dwa przelewy ponad darmową normę). Bankomaty za darmo
    • mea8 Re: Najtańsze konto firmowe 24.10.14, 15:38
      Mam w Citi, wszystko za darmosmile
    • kinga_owca Re: Najtańsze konto firmowe 25.10.14, 09:44
      My mamy konto w mbanku.
      Prowadzenie darmowe, przelew zus us za darmo, przelew inny 1 zł.
      Niestety my robimy od kilkunastu do kilkudziesięciu przelewów w w miesiącu i przydałoby się nam konto gdzie przelew jest darmowy lub tańszy niż 1 zł. Może przy okazji i mi się wątek przyda smile
      • 5_monika Re: Najtańsze konto firmowe 25.10.14, 12:22
        DB - 0zł za przelewy internetowe,0 zł za sms. Nie ma minimalnej kwoty wpłat na konto miesięcznie, 0 zł za wypłaty z Euronet, bezpłatne prowadzenie przy 1 płatności (kwota nieistotna) w miesiącu kartą. Na razie nie mam problemów. Czas pokaże wink
    • ofelia1982 Re: Najtańsze konto firmowe 27.10.14, 21:23
      Po przeanalizowaniu wszystkich ofert wybrałam ING Direct, wychodzi za 0zł jesli sie go minimalnie uzywa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka