ofelia1982 24.10.14, 11:53 Jakie jest teraz? Otwieram działalnosc i musze cos wybrac. Interesuje mnie oczywiscie, by bylo jak najtaniej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Najtańsze konto firmowe 24.10.14, 12:31 ja mam w mbanku. zobacz to: www.mbank.pl/firmy/konta-firmowe/mbiznes-konto-start/ Odpowiedz Link
only_marcopol Re: Najtańsze konto firmowe 25.10.14, 17:47 joanna_poz napisała: > ja mam w mbanku. > > zobacz to: > > www.mbank.pl/firmy/konta-firmowe/mbiznes-konto-start/ mbank omijam jak najszerszym łukiem to najgorszy i najmniej profesjonalny bank mialam u nich konto kilkanaście lat - robili problem z zamknięciem ze wszystkim - a potemna moje nieszczescie jak sprzedawałam nieruchomosc kredytobiorca zdecydował sie na mbank ie dosc ze mega długo czekalismy to była cała masa problemów a zaznaczam ze to nie pierwsza moja nieruchomosc sprzedawana na kredyt a trzecia - nigdy wiecej mbanku nawet jakby dopłacali Odpowiedz Link
joanna_poz Re: Najtańsze konto firmowe 27.10.14, 12:05 ja akurat problemów nie miałam tam żadnych, ani z rachunkiem osobisty, ani firmowym. teraz przy firmie cenię sobie, ze na podstawie samej historii rachunków mogę załatwić spory kredyt przy pomocy smsa, szybko. Odpowiedz Link
ciotka.aka Re: Najtańsze konto firmowe 24.10.14, 14:14 my mamy w ING, robiąc "obowiązkowe" przelewy (ZUS, US, biuro rachunkowe) wychodzą grosze (za jeden czy dwa przelewy ponad darmową normę). Bankomaty za darmo Odpowiedz Link
kinga_owca Re: Najtańsze konto firmowe 25.10.14, 09:44 My mamy konto w mbanku. Prowadzenie darmowe, przelew zus us za darmo, przelew inny 1 zł. Niestety my robimy od kilkunastu do kilkudziesięciu przelewów w w miesiącu i przydałoby się nam konto gdzie przelew jest darmowy lub tańszy niż 1 zł. Może przy okazji i mi się wątek przyda Odpowiedz Link
5_monika Re: Najtańsze konto firmowe 25.10.14, 12:22 DB - 0zł za przelewy internetowe,0 zł za sms. Nie ma minimalnej kwoty wpłat na konto miesięcznie, 0 zł za wypłaty z Euronet, bezpłatne prowadzenie przy 1 płatności (kwota nieistotna) w miesiącu kartą. Na razie nie mam problemów. Czas pokaże Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: Najtańsze konto firmowe 27.10.14, 21:23 Po przeanalizowaniu wszystkich ofert wybrałam ING Direct, wychodzi za 0zł jesli sie go minimalnie uzywa Odpowiedz Link