przystanek_tramwajowy 12.03.09, 10:39 To po prostu jakaś marna dziennikarka/dziennikarz i grafomanka/grafoman. Dowód macie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11943&w=92479953 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaaaa24 Re: POLSKIE DROGI TO DZIENNIKARKA LUB DZIENNIKARZ 12.03.09, 10:45 Chyba dziennikarka po kursie korespondencyjnym. Albo weekendowym. Jak tu nie klepać biedy, jak jest się tak beznadziejnym w tym co się robi. Masakra Odpowiedz Link
ula27121 Re: POLSKIE DROGI TO DZIENNIKARKA LUB DZIENNIKARZ 12.03.09, 11:18 Szczerze....nie wierzę. Odpowiedz Link
ula27121 Re: POLSKIE DROGI TO DZIENNIKARKA LUB DZIENNIKARZ 12.03.09, 11:25 Raczej ktoś, kto może chciałby..... Odpowiedz Link
maplawczerwonym2 Re: POLSKIE DROGI TO DZIENNIKARKA LUB DZIENNIKARZ 12.03.09, 11:28 taki/a z niego/niej dziennikarka jak z k... d... traba przepraszam Was, ale wlasnie przeczytalam posty na forum wydawniczym i to jest prowokacja i tu i tam na pocieszenie wszystko wskazuje na to ze i tam dostanie bana - na razie czasowego, ale jednak to ktos kto ma duzo czasu z ktorym robi to, co robi i wykazuje przy tym zero szacunku dla ludzi, ktorych uzywa i obraza jak sie tylko da glupi sfrustrowany facet Odpowiedz Link
mazel_tov Re: POLSKIE DROGI TO DZIENNIKARKA LUB DZIENNIKARZ 12.03.09, 12:27 no ale w sumie tak na spokojnie, czym sie tutaj podniecac? Se jest, se pisze, my odpowiadamy, mniej lub bardziej poważnie. tracimy czas, on/ona/ona rówież, każdy na własne życzenie. Rozpisywanie sie o tym to tylko woda na młyn (mądra sie odezwała, co wszędzie swoje 3 grosze dowali ) Odpowiedz Link
only_marcopol polskiedrogi - pasuje jak ulał dziennikarz .. 12.03.09, 20:22 dokąłdnie taki jak nasze polskie drogi - najgorsze w całej europie - sorki ale nie mogłam się powstrzymać - już się poprawiam Najbardziej mnie rozwalił tekst polskiedrogi ze ona próbowała się czegoś dowiedziec ale ci biedni ludzie nie chcą współpracować buahahaha a większość z Was/Nas zarabia zapewne wiecej niż ona Odpowiedz Link
only_marcopol przystanek_tramwajowy 13.03.09, 11:48 i to wkleję : jakoś mi tu dziwnie zalatuje polskimidrogami po pierwsze nick w podobnym klimacie poza tym ciągle zakładasz o niej wątki - znowu nas podchodzisz ??? nie masz wciąż odwagi napisać wprost ?? Odpowiedz Link
przystanek_tramwajowy Re: przystanek_tramwajowy 13.03.09, 11:58 O rety! Człowiek chciał trochę rozruszać forum, to go od razu posądzają o to, że jest "polskiedrogi". Nie jestem! Odpowiedz Link