bosa.nowa 24.04.09, 14:55 WitamMam pytanie do osob,ktore mialy zalozona internetowa lokate w Open Finanse.Po jakim czasie od zakonczenia lokaty pieniadze wrocily Wam na konto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabeela Re: Lokata Open Finance 24.04.09, 20:28 Gdy zakldalam ta loakte trwalo to dlugo, zanim ją w swoim systemie interentowym uwzgledilii. Aczkolwiek, przelew trafil do nich jeszcze tego samego dnia i 'poprawili' date zalozenia lokaty. Pisemne zawiadomienie przyslali po co najmniej 10 dniach. Tez jestem ciekawa kiedy 'oddadza' kase na konto (po uplywie temrinu lokaty oczywiscie). Za pare dni sie dowiem.. Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: Lokata Open Finance 24.04.09, 20:35 Ja mialam zalozona szybko ,juz po 3 dniach ,ale 2 dni temu skonczyla mi sie lokata i tak czekam sobie .. Odpowiedz Link
mirabeela Re: Lokata Open Finance 27.04.09, 01:11 bosa.nowa napisała: > Ja mialam zalozona szybko ,juz po 3 dniach ,ale 2 dni temu skonczyla > mi sie lokata i tak czekam sobie .. niepokojace....... moja konczy sie 12.05 Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: Lokata Open Finance 27.04.09, 10:05 Wszystko ok,nie zwrocilam uwagi ,ze lokata jest odnawialna.Ale mialam 8% na2 miesiace- po tym okresie na 4,25% .Zadzwonilam i zerwalam i od razu zalozylam na 7,5 % na 12 miesiecy.Mysle ,ze niezla oferta.Pozdrawiam Odpowiedz Link
akacjax Re: Lokata Open Finance 24.04.09, 22:44 A może napiszcie jaka to lokata, coś bliżej, co w niej ciekawego? Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: Lokata Open Finance 25.04.09, 10:54 lokaty.open.pl/ Co w niej ciekawego? Dosc dobre oprocentowanie a jak dla mnie przede wszystkim wygoda ,bo nie musze latac po roznych bankach i zakladac lokat kiedy moj bank ma kiepskie lokaty. Odpowiedz Link
alyeska Re: Lokata Open Finance 04.05.09, 14:02 Czesc, powiedzcie mi czy to jest najkorzystniesza lokata? Ccy mam szukac dalej. Problem jest, ze jestem za granica, srodki mam w polskim banku, nie moge na razie przyleciec do Polski aby przespacerowac sie po bankach. Wszystkie dzialania musialaby zalatwic internetowo. Moge zainwestowac 20 tys, na dluzszy okres. Nie chce grac na gieldzie bo skoki mnie przerazaja. Dzieki wielkie za porady. Odpowiedz Link
akacjax Re: Lokata Open Finance 04.05.09, 23:05 O korzyści z lokaty decydują detale. Niektóre można zaobaczyć na: www.bankier.pl/fo/lokaty/narzedzia/lokaty/ Odpowiedz Link
serendepity Re: Lokata Open Finance 15.07.09, 12:26 Dzieki za ten watek. Wlasnie przenioslam pare lokat z Fortis do Open Finance. Fortis wlasnie dzisiaj znowu obnizyl oprocentowanie dla swoich lokat wysuwajac mi doslownie dywan spod nog W systemie internetowym jest ciagle stare oprocentowanie, ale lokaty zakladaja sie juz po nowym. Odpowiedz Link
zyrtexor Re: Lokata Open Finance 19.07.09, 23:42 zakładałem niedawno lokaty w OF, jeżeli przyda Ci się któraś z moich rad, zapraszam: 1czerwca.blogspot.com/2009/07/zakadam-lokaty-w-open-finance.html Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: Lokata Open Finance 20.07.09, 19:54 UWAGA zmiana(( Chyba za dobrze im te lokaty chodzily, bo teraz juz mozna miec TYLKO 1 lokate optymalną Cytat z maila, jaki dzis dostalam: "W nawiązaniu do Pani zapytania niestety nie można już założyć kolejnej Lokaty optymalnej, gdyż od 15.07. jedna osoba może posiadać tylko JEDNĄ lokatę optymalną." Odpowiedz Link
serendepity Re: Lokata Open Finance 21.07.09, 10:12 Ja zalozylam jedna na siebie i jedna na meza, zeby zmaksymalizowac zysk. Odpowiedz Link
akacjax pytanie techniczne OF 18.08.09, 18:13 W jakim momencie dostaje się sms z hasłem do zobaczenia lokaty on line? Czy po zaksięgowaniu wpływu, czy później? I wytłumaczcie jeżeli lokata zostaje założona np. 15.08(święto), a pieniądze tam wpływają 17.08( poniedziałek) to od kiedy liczą datę rozpoczęcia lokaty? Odpowiedz Link
reni_78 Re: pytanie techniczne OF 01.09.09, 14:02 chyba późno ta odpowiedź, ale ku formalności... po złożeniu wniosku mailem przychodzi potwierdzenie i login w tym samym czasie smsem nadchodzi hasło, które można sobie wymienić i nie straszcie tymi opóźnieniami - mnie lokaty wracały tego samego dnia co się kończyły, ewentualnie między datą transakcji a księgowaniem na rorze była różnica 1dnia Odpowiedz Link
akacjax Re: pytanie techniczne OF 01.09.09, 20:51 No otóż pytałam, bo mnie ów sms nie przyszedł, ale zdzwoniłam i wygenerowali nowy. Lokata na start wróciła właściwego dnia. Szkoda, że już kombinują i na optymalnej(bez belki) obniżyli oprocentowanie, ale za to jest miesięczna. Odpowiedz Link