alina.walkowiak 31.08.09, 13:15 Czy ktoś porównywał może ceny w Rossmannie z cenami w innych sklepach, w marketach? Warto kupować w sieci Rossmann? Czy jest dość tanio? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetapzn Re: Kupowanie w Rossmannie 31.08.09, 13:42 Zależy co chcesz kupować. Trzeba też śledzić promocje. Ale od kilku lat kupuję 99% chemii i kosmetyków (żele, kremy itd) w Rossmanie i uważam, że ceny są ok w porównaniu z innymi sklepami czy marketami. A jeżeli do tego chciałabyś sie przerzucić na ichnią chemię- domol itd, to juz w ogóle super cenowo. Odpowiedz Link
mala-mila Re: Kupowanie w Rossmannie 31.08.09, 18:06 popieram, firmowy domol ma ceny atrakcyjne w stosunku do jakosci produktow, reszta kosmetykow/chemii itp. w normalnych cenach, ale trzeba szukac promocji i wtedy jest naprawde tanio. polecam tez zarejestrowac sie na portalu www.rossnet.pl mniej więcej co miesiąc jest tam kod który trzeba przedstawić w rosmanie i dostaje się jakiś prezent z próbkami szamponów, podpasek itp. mała rzecz a cieszy Odpowiedz Link
andzia001 Re: Kupowanie w Rossmannie 31.08.09, 21:37 Podpisuję się "ręcami i nogami"))) Od dłuższego czasu 99,9 proc chemii domowej i kosmetyków użytkowych kupuję w sieci Rossmann. Domol rządzi Odpowiedz Link
agpagp Re: Kupowanie w Rossmannie 31.08.09, 21:50 dokładnie jak piszą poprzedniczki - trzeba szukać promocji Nałogowo kupuje tam żele pod prysznic i dla porównania Ziaja mydło w płynie kakaowe pod prysznic w Rossmanie 4,99(promocja) Intermarche 8,59 a makro 6,79 Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Kupowanie w Rossmannie 01.09.09, 09:40 Zarejestruj sie na www.rossnet.pl a potem korzystaj z akcji prezenty, okazje, konkursy... Chemie juz od pol roku kupuje tylko tam, ich ulotki promocyjne wychodza co dwa tygodnie, naprawde warto rzucic okiem... No i firmowki typu domol czy babydream polecam calym sercem. Odpowiedz Link
kirsza1 Re: Kupowanie w Rossmannie 01.09.09, 19:51 hm...nie wiem jak mam z tymi kodami tam zrobic, cos tam pisza zeby sobie cos upolowac co bym chciala kupic taniej a potem na jakis kod czekam, ale jak to zrobic, gdzie kliknac bo jakos sie tam nie łapie Odpowiedz Link
jasmin80 Re: Kupowanie w Rossmannie 01.09.09, 22:17 Lubię kupować w Rossmanie bo są tam czesto promocje i można kupić coś po fajnej cenie. Polecam. Odpowiedz Link
mik5 Re: Kupowanie w Rossmannie 01.09.09, 22:31 U mnie w mieście słoiczki dla niemowląt są w Rossmanie w korzystnej cenie (kupuję Bobovitę), polecam też waciki i wkładki laktacyjne baby dream Odpowiedz Link
larenata Re: Kupowanie w Rossmannie 02.09.09, 08:08 Ja kupuję u nich Domol, wkładki , podpaski i tampony - Facelle - dla mnie rewelacja. Swego czasu kupowałam Kitkata, dopóki nie zrezygnowałam z puszek dla kotów. Tam był najtańszy. Dla dzieci kupujemy szampon Babydream. Odpowiedz Link
b.bratka Re: Kupowanie w Rossmannie 03.09.09, 15:23 kiedyś tam porównałam sobie ceny z Rossmana i Nature, wyszło że w tym drugim wszystko tańsze było, ale jak teraz? nie wiem Odpowiedz Link
naomi19 Re: Kupowanie w Rossmannie 07.09.09, 15:16 w rossmanie sa drogie pieluchy także półki z pieluchami dla córki omijam szerokim łukiem Odpowiedz Link
aga-ro Re: Kupowanie w Rossmannie 14.12.09, 22:12 A czy ktoś kupował jedzonko dla dzieci Babydream? Jest tego w Rossmanie sporo, ale jakoś nie mam odwagi Odpowiedz Link
natascha.vinni Re: Kupowanie w Rossmannie 14.12.09, 23:18 Ja właśnie testowałam jak ostatnio była promocja, wzięłam pod oko skład, pojemność, zapach, konsystencję i .... podałam Młodemu. Żadnych sensacji żoładkowych nie było, cenowo- ok, pojemność- większa niż normalnie- deserki 190g, obiadki- 220, nie śmierdzą , smakowo też ok, ale jakoś bardziej przekonały mnie deserki, jeśli chodzi o obiadki to chyba zostanę przy Gerberze mimo ceny Odpowiedz Link
bwportal.pl Re: Kupowanie w Rossmannie 16.12.09, 09:50 My kupujemy w Rossmannie pieluchy Pampers New Baby, bo tam są najtańsze. Raz kupiliśmy w Realu bo była promocja na 4-ro pak. Odpowiedz Link
joana.mz Re: Kupowanie w Rossmannie 14.12.09, 23:28 Mam pytanie o proszek do prania domol - czytałam na forum dużo dobrego. Dzisiaj nie byłam pewna czy to o to chodzi - paczuszka mała o masie coś ponad kg (chyba 1,35) za 9,99- czy to ten proszek do prania jest takie dobry? Zresztą innego proszku domol tam nie widziała. Czy to jakiś koncentrat? Jeśli chodzi o ceny to w rossmanie ok rok temu kupowałam najtańsze słoiczki i soki dla dzieci i niemowlat oraz mleko bebilon. Odpowiedz Link
milenamamazuzi Re: Kupowanie w Rossmannie 15.12.09, 08:10 Joanna, tak to ten proszek jest na forum często wspominany. A czy dobry? Musisz sama sprawdzic. Ja jak go kupiłam to też na początku chwaliłam, bo niby nie widac różnicy w praniu a cenowo taniej wychodzi niż inne bo to koncentrat. Ale różnicę zobaczyłam jak wróciłam do mojego dawnego proszku - wszystko po praniu pojaśniało mam wrażenie że jednak po Domolu takie nie do końca doprane to wszystko było. A Rossmanna bardzo lubię i też ostatnio większosc kosmetycznych zakupów robię właśnie tam. Odpowiedz Link
domcia81 Re: Kupowanie w Rossmannie 15.12.09, 10:28 Też bardzo lubię rossmanna, 99% zakupów chemicznych tam robię. Wkurza mnie tylko, że nie można wyrobić ich KK bez konta głównego (a tak się da np w millennium). Z checią bym wzięła tą KK (ze względu na rabat), ale bawić się w ROR? Odpowiedz Link
alina.walkowiak Re: Kupowanie w Rossmannie 16.12.09, 10:12 Ja miałam tę kartę. I nawet byłam zadowolona, ale zrezygnowałam, bo za kolejny rok musiałabym zapłacić 35 zł. Szkoda zachodu Odpowiedz Link
asieksza Re: Kupowanie w Rossmannie 15.12.09, 10:55 Kupuiję zazwyczaj mleka i kaszę Bebiko cena 10 zł z ogonkiem, w promocji bywało i 9,99. Nie ma óżnicy czy 2 , 3 czy 4, kozystamy z 4 która w większości sklepów jest droższa. Odpowiedz Link