Dodaj do ulubionych

2+2 piaszczysta plaża, plac zabaw...? Chorwacja

21.02.10, 13:23
Witam. Szukam dla swojej rodzinki oferty i jest ciężko, niestety. Interesuje nas Chorwacja, najlepiej północna (bliżej), ale co najważniejsze szukam ośrodka, który byłby blisko piaszczystej plaży, domek na parterze (żeby móc wypuścić dzieciaki) i jeszcze najlepiej by było, żeby można było ucieszyć oko zabytkami, interesującym miejscem, pełnym uroczych zakątków. Marzę o przyzwoitej łazience, bez wilgoci i czystości, przy czym nie musi to być nie wiadomo jaki luksus :) Miło by było, gdyby był to ośrodek z placem zabaw. Czy to duże wymagania? Jeśli możecie coś podsunąć, będę wdzięczna. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • junkersica Re: 2+2 piaszczysta plaża, plac zabaw...? Chorwac 21.02.10, 13:25
      Marzę o przyzwoitej łazience, b
      > ez wilgoci i czystości,

Oczywiście nie marzę o brudnej łazience :), sorry za pomyłkę.
    • Gość: sa Re: 2+2 piaszczysta plaża, plac zabaw...? Chorwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 20:42
      Powtórzę to co pisałem tu kilka tygodni temu.

Ja byłem tutaj: www.zaton.hr/en/index.php
      Mieszkaliśmy w MobilHome ( domku kempingowym). Taki domek ma w pełni wyposażoną kuchnię. Kemping jest ogromny ale w czerwcu - ja zdecydowanie polecam czerwiec
      jest w miarę pusto. Tańsze są też te domki, które w sezonie są dosyć drogie, w
      czerwcu to będzie 65-90 Euro za dzień. Plaża piaszczysta, płytkie morze, dwa
      baseny ( jeden dla dzieci). Na kempingu jest kilka placów zabaw, w pobliżu fajne
      miasteczko na wieczorny spacer. Dla dzieci animacje i wieczorna dyskoteka.
    • Gość: seto Re: 2+2 piaszczysta plaża, plac zabaw...? Chorwac IP: 194.165.54.* 14.04.10, 09:50
      Wyspa Rab/lopar/złota plaża - piasek i długo długo bardzo płytko
      polecam
    • Gość: joanna Apartament IP: *.147.247.161.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 21:48
      Witam, mam do zaoferownia apartament z 2 sypialniami i salonem z
      telewizorem i klimatyzacją i tarasem w miejscowości Privlaka.
      Apartament znajduje się na parterze, przed domem jest ogród.
      Miejscowość jest bardzo atrakcyjna dla dzieci z luna parkiem, 4.km
      promenadom i licznymi restauracjami z chorwacką muzyką, a także
      leczniczym błotem, które daje dużo frajdy. Mijescowość znajduje się
      15 km od jednego z najstarszych miejscowości w Chorwacji- Zadaru. W
      starej części Zadaru znajdą państwo zabytki przeszłości: mury
      miejskie, baszty, bramy, kościoły, a także organy wodne czy
      atrakcyjne miejsce szczególnie nocą jakim jest plac pozdrawiający
      słońce. Privlaka znajduje się także w pobliżu atrakcyjnych
      miejscowości takich jak np. Nin w kótrym codziennie odbywają się
      koncerty i jest również dużo zabytków. Apartament znajduje się 100
      metrów od morza z piaszczystą plażą blisko lasu. Cena apartamentu
      wynosi 40 euro. Na miejscu zapewniam państu opiekę i wszelkie
      informacje jak spędzić miło wakacje. Jeśli są państwo zainteresowani
      proszę o kontakt: bomboni_sreca@poczta.fm lub jojoanna@net.hr
      • Gość: Ewa Re: Apartament IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 15:48
        Witam

Jestem zainteresowana tym apartamentem.
        Chcemy w lipcu pojechać do Chorwacji. Szukamy apartamentu z dwoma sypialniami, salonem, aneksem kuchennym, łazienką. Fajnie jak by było to na parterze, aby wejście było wprost na ogród. Jedziemy w dwie rodziny. Jedna to: 2 osoby dorosłe, dziecko (1,5 roku), dziecko (2,5lat). Druga: 2 osoby dorosłe, dziecko (2 lata), dziecko (3 lata). Dla młodszych dzieci będziemy mieć łóżeczka turystyczne, starsze mogą spać z nami.
        Bardzo proszę o informację dotyczącą tego apartamentu.
        Cenę i kiedy jest wolny w lipcu. Chcemy jechać na 10 dni.

Ewa
    • bah77 Re: 2+2 piaszczysta plaża, plac zabaw...? Chorwacj 24.02.11, 08:03
      Mam fotki z 2 chorwackich plaż piaszczystych:

1. Na malowniczej wyspie Lošinj, w tanim ośrodku wczasowym "Helios" (noclegi w budynku i w domkach kempingowych, w lesie piniowym):
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,65309825,67317292.html

2. Przy nieładnym skupisku domów letniskowych Subunike (w pobliżu maleńkiego, uroczego Ninu):
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,65309825,67622056.html

Pozdrawiam

bah77

P.S.: Chorwacja ma mnóstwo plaż, ale te piaszczyste są w/g mnie zdecydowanie najmniej atrakcyjne.
      • big__mama Re: 2+2 piaszczysta plaża, plac zabaw...? Chorwac 24.02.11, 15:27
        bah77 napisał:

> P.S.: Chorwacja ma mnóstwo plaż, ale te piaszczyste są w/g mnie zdecydowanie na
        > jmniej atrakcyjne.

Potwierdzam na całej rozciągłości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka