Dodaj do ulubionych

Chorwacja po raz pierwszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:32
Mam ochotę zabrać dzieci na wakacje do Chorwacji, ale nigdy tam nie byłam i
potrzebuję rady jakie miejsce wybrać. Zależy mi na małej spokojnej
miejscowości z ładną plażą i umiarkowanych cenach. Może ktoś mógłby polecić
sprawdzoną kwaterę, niezbyt daleko od plaży tak w sam raz dla mamy z dwoma
chłopakami (10 i 15 lat). I jaki transport wybrać - własny samochód(mam
wygodne kombi, ale jadę sama bez męża i trochę się boję tak długiej trasy),
czy coś bardziej zorganizowanego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Trogir i Ciovo Re: Chorwacja po raz pierwszy IP: *.globalnet.hr 13.04.04, 10:35
      Polecam dom BULJAN na wyspie Ciovo
      www.croholiday.net/pl/buljan

klimatyzacja - sat tv - plaża 30 m
      więcej oferty na www.croholiday.net/pl
    • jadran Re: Chorwacja po raz pierwszy 16.04.04, 22:03
      Jeżeli naprawdę szukasz małej miejscowosci z ładną plażą to zdecydowanie
      polecam Ci wyspę Vis. Na wyspie są dwa małe miasteczka pamiętające jeszcze
      czasy Imperium Rzymskiego, są też cztery urocze zatoczki z piaszczystymi plażami
      (rzadkość w Chorwacji) na których nie ma jeżozwierzy(utrapienie turystów). Ceny
      kwater sa zdecydowanie przystępne i porównywalnie niższe niż w innich miejscach
      Chorwacji. Brak też tłumów turystów co jest olbrzymim atutem. Jeżeli zechcesz
      mogę dac Ci namiary na konkretne apartamenty, podesłać zdjęcia(apartamentów i
      plaż) i pomóc zarezerwować miejsce(znam język i ludzi)oczywiście nieodpłatnie.
      Mój email: jadran@gazeta.pl
      • Gość: deo Re: Chorwacja po raz pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 13:33
        Kto to jeździ bez chłopa na takie długie trasy .
        Ale juz poważnie mówiąc ta trasa jest jednak męczaca dla pojedynczego
        kierowcy / sam tak jechałem to wiem /i mysle ,że dla bezpieczeństwa dzieci i
        swojej wygody trzeba by jechac autokarem.Zawiązą obwiozą a Ty tylko siedzisz i
        nie męczysz sie/ przepraszam i tak zmeczysz sie samym siedzeniem / a tak to
        twoja uwaga praktycznie jest skupiona na drodze i na niczym wiecej ..
        Ale wszysko wg uznania
      • renka5 Re: Chorwacja po raz pierwszy 18.04.04, 11:16
        Twoje informacje o wyspie Vis są bardzo zachęczjące. Proszę więc o przesłanie
        jeśli to możliwe zdjęć kwater i cen. I jeszcze jedno pytanie, mam do wyboru -
        lipiec lub koniec sierpnia.Która pora lepsza i czy w ogóle w ścisłym sezonie
        jest jakaś różnica (np. w pogodzie lub ilości turystów)?Dziękuję - Renata.Mój
        adres: rrmm@sacha.neostrada.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka