Dodaj do ulubionych

Adriagate-agencja turystyczna

IP: *.siedlce.domtel.com.pl 13.03.11, 19:19
Czy ktoś z Was korzystał z usług tej agencji. Będę wdzięczna za opinie i wszelkie infoormacje na temat tej firmy. Głównie chodzi mi o solidność. Pozdrawiam forumowiczów
Obserwuj wątek
    • czarny.bolek12 Re: Adriagate-agencja turystyczna 04.05.11, 22:35
      Adriagate nie polecam. Chyba, że chcesz zaryzykować utratę minimalnej kwoty rezerwacji, tj. 30% w razie anulowania rezerwacji. Ja po sprawdzeniu adresu apartamentu (otrzymujesz go dopiero po wpłaceniu co najmniej 30%) anulowałem rezerwację i okazało się, ze cena rezerwacji to nie jest wpłacone 30% ceny tylko 100% ceny. W moim przypadku było to ok 200 euro.
      Nie polecam żadnych biur. Lepiej wejść na strony chorwackie, np. wpisując nazwę miasta + apartmani lub inne chorwackie słowo i umówić się bezpośrednio z właścicielem lub, poza sezonem szukać na miejscu, konkurencja jest ogromna
      Pozdrawiam i życzę udanego urlopu!
      Pozdrawiam
      • Gość: zuza Re: Adriagate-agencja turystyczna IP: *.siedlce.domtel.com.pl 05.05.11, 20:08
        Dzięki za odzew i istotne informacje. Takie info jest potrzebne. Odpuściłam sobie na ten rok wyjazd we własnym zakresie - skorzystałam z ofery biura i to w trochę inny rejon śródziemia. Ale przyznam, że kusili mnie apartamentem w miejscowości w której byłam i mile wspominam ten wypoczynek.
    • Gość: joanka Re: Adriagate-agencja turystyczna IP: *.alior.pl 09.05.11, 13:52
      JA ja byłam z nimi 2 razy i sa solidni oraz godni polecenia.
      Wyjazd na Ciovo koło Trogiru. Ceny nizsze niz na limba.pl. Voucher dostałam mailem. Co do odwołania rezerwacji - z utrata zaliczki nalezy sie liczyć takze w biurach typu Itaka czy Exim. Można jechać w ciemno - co kto lubi - ja nie.
    • Gość: marta Re: Adriagate-agencja turystyczna IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.18, 13:56
      Witam ja w tym roku zarezerwowałam tam wczasy na 30 lipca niestety okazalo sie ze nie bede mogla Pojechać jeszcze w kwietniu złozylam rezygnacje wplacilam 1200 zł a zaliczki zwrotu otrzymałam tylko 100 euro czyli jakies 400zł złodziejstwo w biały dzien w 3 miesiace znajda 3 razy kogos na te kwatere a ludzi tak okradaja :P ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
      • hepik1 Re: Adriagate-agencja turystyczna 01.05.18, 11:22

No to cos nie gra.

3. Gwarancja zwrotu pieniędzy
        Jeszcze jeden powód, aby wybrać Adriagate.com to gwarantowany zwrot pieniędzy w ciągu 72 godzin po przeprowadzonej wpłacie (*fże do daty rozpoczęcia korzystania z usługi zostało więcej niż 31 dni). Zarezerwujcie swoją wymarzoną kwaterę jednak, jeżeli nie będziecie mogli przyjechać, Adriagate.com gwarantuje Wam zwrot pieniędzy.
        • hepik1 Re: Adriagate-agencja turystyczna 01.05.18, 11:25
          Fakt,że nie piszą ile tych pieniędzy zwracają.Jesli jest tak jak pisze pani,to czyste oszustwo w ramach prawa ;)
          • Gość: marta Re: Adriagate-agencja turystyczna IP: 78.10.132.* 31.05.18, 08:36
            Jest tak jak pisze i osobiście nigdy więcej nie skorzystam z Adriagate i odradzam to wszystkim którzy nie chcą zostać okradzeni:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka