Dodaj do ulubionych

objazd Słowenii - pytanie o stację benzynową

IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 01:53
Będę niedługo pierwszy raz jechał do Chorwacji objazdem przez Mureck, Lenart, Ptuj. Czy na tej drodze na terenie Słowenii (w Lenart lub Ptuj) jest całodobowa stacja benzynowa (dotrę tam w nocy)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: objazd Słowenii - pytanie o stację benzynową IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 23.07.11, 08:04
      W Ptuju na pierwszym rondzie zamiast jechać w prawo jedź prosto tam jest stacja paliw,widać ją po wjeździe na rondo. Na niej zawsze tankujemy,tyle tylko że jesteśmy tam zawsze za dnia,ale wydaje mi się,że jest to stacja całodobowa(postaram się to sprawdzić i odezwać się).Wjeżdżając na teren SLO bezpośrednio przy trasie "objazdu" chyba nie ma żadnej stacji,jeśli jestem w błędzie to mnie poprawcie.
      Jeśli masz pytania pisz, tym objazdem jeździmy od momentu wprowadzenia opłat.
      Pozdr.Ada
    • Gość: Maciek Re: objazd Słowenii - stacje paliw IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 23:24
      Dziękuję. Jeśli ktoś miałby pewność, że stacja w Ptuj jest całodobowa, prosiłbym o podanie informacji na forum. Pozdr.
      • hepik1 Re: objazd Słowenii - stacje paliw 24.07.11, 07:16
        Non stop
        www.petrol.si/bencinski-servisi/bs-ptuj-i
        Cena paliw
        www.petrol.si/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka