Gość: Doda IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 25.05.04, 21:16 Chiałam was zapytać czy tabex można brać jak sie jest w ciązy ? Bo nie wiem jak pomóc sobie z paleniem gdy jestem w ciaży staram się nie palić ale mnie tak strasznie ciągnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palacz 47 Re: Tabex a ciąża ? IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:17 Tabex bieżesz 25 dni.A papierosami będziesz truć dziecko całą ciąże i po urodzeniu też. Więc sama to rozważ co lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Tabex a ciąża ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:05 a nie lepiej spytać lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Tabex a ciąża ? 23.06.04, 23:26 Gość portalu: Doda napisał(a): > Chiałam was zapytać czy tabex można brać jak sie jest w ciązy ? Bo nie wiem > jak pomóc sobie z paleniem gdy jestem w ciaży staram się nie palić ale mnie > tak strasznie ciągnie ? wydaje mi sie ze na opakowaniu nie bylo nic o braniu Tabexu w czasie ciazy. ale na 100% pewien nie jestem. najlepiej podejdz do apteki, popros o opakowanie, przeczytaj i grzecznie podziekuj :) Odpowiedz Link Zgłoś