Dodaj do ulubionych

BRATNIAK-POLECACIE?

IP: *.master.pl / *.master.pl 24.05.04, 18:30
Witam!
Wybieram się do Chorwacji lub Grecji.Bardzo proszę o opinie osób, które
skorzystały już z oferty biura podróży Bratniak. Warto?
Obserwuj wątek
    • orchidea27 Re: BRATNIAK-POLECACIE? 24.05.04, 20:06
      To biuro studenckie. Watro skorzystać. Dosc tanio, a ja byłam zadowolona.
      • Gość: lmeczajka Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.master.pl / *.master.pl 25.05.04, 12:00
        A gdzie byłaś? Ja nie mogę się zdecydowac: WYSPA BRAČ czy SUPETAR? A może
        jeszcze inne miejsca sa godne zainteresowania?

Pozdrowionka
        • Gość: Kamil Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.class144.petrotel.pl 25.05.04, 19:09
          wszystki miejsca - szczególnie w Dalmacji godne są zainteresowania.Osobiście
          polecam Peljesac /blisko Korcula oraz Dubrownik /,Primosten /blisko Trogir,
          Split,Sibenik, wodospady Krka /, a także wyspę Solta.Będąc w Chorwacji powinno
          się zobaczyć Plitwickie jeziora - warto.
        • Gość: angela Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 11:24
          czesc ja tez sie wybieram do Chorwacji ale z oferty wybiere Makarska, poniewaz
          dowiedzialam sie ze Brac ,drogi jest prom ,a na wyspie troche nudno. Jedziemy
          05 06-17 06
          • Gość: marek Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 26.05.04, 14:00
            Prom na Brac drogi ???
            Hmm w zeszłym roku jeżeli sie nie myle 22 kn(Split-Supertar) .Sam nie płynąłem
            tylko spotkałem w Splicie ludzi którzy wracali z Supertaru.
            • Gość: Marek Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 26.05.04, 14:04

www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1431

• orchidea27 Re: BRATNIAK-POLECACIE? 29.05.04, 12:11
          Byłam w Hiszpanii na Costa Brava. Ale to było wieki temu. :)
    • Gość: Stiwi Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 12:24
      Nie bardzo rozumiem jak czytać cennik Bratniak, proszę o pomoc.
      Wyjazd do Makarskiej, koszt 944 pln, apartamenty, rozumiem, że jest to koszt za
      jedną osobę?

Gdzie się podziała Chorwacja w Triadzie? Mieli dobre oferty, 12 dni, hotel, HB
      w dobrych cenach 1.200-1300 pln.
      • Gość: ivo Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.idea.pl 31.05.04, 23:20
        jak szukasz czegoś sprawdzonego w dobrej cenie to zaglądnij na
        www.gandalftravel.com - najlepsza polska oferta w makarskiej:)- za 1200-1300
        spokojnie mieścisz się w hb
        • Gość: angela Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:25
          Tez bylam zainteresowana tym wyjazdem ,ale Bratniak odwolal ten turnus - za
          malo chetnych
        • Gość: Ana Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:45
          ja bylam 2x z bratniakiem raz w grecji raz wlochy w sumie bylo spoko nie
          narzekam ......raz tylko jak jechalam do wloch to autokar sie zepsul(kolo
          odpadlo)a tak to biuro jest spoko.w grecji bylo juz lepiej:):)wiec polecam gdy
          nie ma sie za wiele kasy..:):)
          • wwwodnik Re: BRATNIAK-POLECACIE? 01.07.04, 23:12
            Tesz bylem z bratniakiem.Ja bylem we Wloszech.Było calkiem spoko. Nie było
            jakichs wiekszych ekscesow.W chorwacji z bratniaka byli moi znajomi w tym samym
            czasie co ja tyle ze ja wtedy pojechalem z oskara. Mialem lepsze warunki niz
            oni i okazalo sie ze zaplacilem mmniej wiec zanim zdecydujesz sie na bratniaka
            przejrzyj stronke wyjazdy.com.pl bo czesc ofert jest z tego samego
            zrodla co bratniaka a jest jakies 100 zl tansza. z tego co wiem bratniak od
            dwoch lat wieksze prowizje bierze i dlatego:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka