Gość: lmeczajka IP: *.master.pl / *.master.pl 24.05.04, 18:30 Witam! Wybieram się do Chorwacji lub Grecji.Bardzo proszę o opinie osób, które skorzystały już z oferty biura podróży Bratniak. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea27 Re: BRATNIAK-POLECACIE? 24.05.04, 20:06 To biuro studenckie. Watro skorzystać. Dosc tanio, a ja byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmeczajka Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.master.pl / *.master.pl 25.05.04, 12:00 A gdzie byłaś? Ja nie mogę się zdecydowac: WYSPA BRAČ czy SUPETAR? A może jeszcze inne miejsca sa godne zainteresowania? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.class144.petrotel.pl 25.05.04, 19:09 wszystki miejsca - szczególnie w Dalmacji godne są zainteresowania.Osobiście polecam Peljesac /blisko Korcula oraz Dubrownik /,Primosten /blisko Trogir, Split,Sibenik, wodospady Krka /, a także wyspę Solta.Będąc w Chorwacji powinno się zobaczyć Plitwickie jeziora - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 11:24 czesc ja tez sie wybieram do Chorwacji ale z oferty wybiere Makarska, poniewaz dowiedzialam sie ze Brac ,drogi jest prom ,a na wyspie troche nudno. Jedziemy 05 06-17 06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 26.05.04, 14:00 Prom na Brac drogi ??? Hmm w zeszłym roku jeżeli sie nie myle 22 kn(Split-Supertar) .Sam nie płynąłem tylko spotkałem w Splicie ludzi którzy wracali z Supertaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 26.05.04, 14:04 www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1431 Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea27 Re: BRATNIAK-POLECACIE? 29.05.04, 12:11 Byłam w Hiszpanii na Costa Brava. Ale to było wieki temu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 12:24 Nie bardzo rozumiem jak czytać cennik Bratniak, proszę o pomoc. Wyjazd do Makarskiej, koszt 944 pln, apartamenty, rozumiem, że jest to koszt za jedną osobę? Gdzie się podziała Chorwacja w Triadzie? Mieli dobre oferty, 12 dni, hotel, HB w dobrych cenach 1.200-1300 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.idea.pl 31.05.04, 23:20 jak szukasz czegoś sprawdzonego w dobrej cenie to zaglądnij na www.gandalftravel.com - najlepsza polska oferta w makarskiej:)- za 1200-1300 spokojnie mieścisz się w hb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:25 Tez bylam zainteresowana tym wyjazdem ,ale Bratniak odwolal ten turnus - za malo chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: BRATNIAK-POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:45 ja bylam 2x z bratniakiem raz w grecji raz wlochy w sumie bylo spoko nie narzekam ......raz tylko jak jechalam do wloch to autokar sie zepsul(kolo odpadlo)a tak to biuro jest spoko.w grecji bylo juz lepiej:):)wiec polecam gdy nie ma sie za wiele kasy..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
wwwodnik Re: BRATNIAK-POLECACIE? 01.07.04, 23:12 Tesz bylem z bratniakiem.Ja bylem we Wloszech.Było calkiem spoko. Nie było jakichs wiekszych ekscesow.W chorwacji z bratniaka byli moi znajomi w tym samym czasie co ja tyle ze ja wtedy pojechalem z oskara. Mialem lepsze warunki niz oni i okazalo sie ze zaplacilem mmniej wiec zanim zdecydujesz sie na bratniaka przejrzyj stronke wyjazdy.com.pl bo czesc ofert jest z tego samego zrodla co bratniaka a jest jakies 100 zl tansza. z tego co wiem bratniak od dwoch lat wieksze prowizje bierze i dlatego:)) Odpowiedz Link Zgłoś