bartolomeo81 09.06.04, 14:56 Witam, chcialbym sie wybrac do Chorwacji w trakcie tych wakacji. Moze ktos zna jakies fajne miejsca, gdzie warto sie zatrzymac, gdzie pojechac? warto sie wybrac pod namiot, czy lepiej hotelik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.KSZ.K.pl 09.06.04, 15:58 Makarska Riviera i Dubrownik oraz miasteczko HVAR na wyspie hvar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.class145.petrotel.pl 09.06.04, 19:37 w Chorwacji nie mieszka się w hotelikach,tylko w apartamentach - których jest wszędzie pełno.Każda miejscowośc ma swoj urok i warto ją zobaczyć. Ja szczególnie polecam Dalmacę- poczynając od Sibenika,Primostenu,Trogiru,Splitu / i tu możesz się zatrzymać w Marinie lub Primostenie - jeżeli chcesz zobaczyć te okolice plus wodospady Krka i Plitwickie Jeziora jadąc w tym kierunku lub w drodze powrotnej/, aż po Dubrownik /a tu możesz zatrzymać się w Orebicu - na półwyspie Peljesac - jeżeli chcesz zobaczyć Dubrownik,Ston,Trapanj,Korcule, Num itp./Wymieniam miejscowości do zatrzymania ze względu na przyjazne warunki pobytu tz.piaszczysta lub żwirowa plaża,niezatłoczona plaża /tak jak w Makarskiej ścisk okropny/,jest co zwiedzać w okolicy,malownicze położenie i inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.amsnet.pl / 83.16.153.* 09.06.04, 21:56 A warto wysłać dziecko na obóz do Karlobagu? Czy ktoś zna te okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 11:51 Kamilu, własnie w tym roku wybieram się do Mariny. Byłeś tam? Napisz proszę jaką trasą jechałeś z Polski i może więcej szczegółów nt. tych okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.04, 00:11 Beata jeżeli chodzi Tobie o Sw,Marinne na Istrze to napisz box2004@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 11.06.04, 17:27 tak!!! w karolobagu byłam na obozie w zeszłym roku bardzo mi się podobało!!! bardzo dużo młodzieży i hotelik też fajny. organizują dużo imprez,zabaw. polecam gorąco wodospady krka (można się kąpać)i pag!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Gdzie do Chorwacji IP: 80.48.229.* 11.06.04, 18:01 a z jakim biurem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.amsnet.pl / 83.16.153.* 12.06.04, 12:19 Dario, jesteś w takim razie nieocenionym źródłem informacji. Napisz, proszę coś więcej. Czy kąpiele w morzu są możliwe? Podobno tam dużo jeżowców. A jak z pogodą na początku lipca? Pozdrawiam i czekam na Twoją odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakrecik Re: Gdzie do Chorwacji 22.06.04, 19:36 > A warto wysłać dziecko na obóz do Karlobagu? Czy ktoś zna te okolice? ja tez wybieram sie na oboz do karlobagu!!!czy moze z biura ARION????????prosze o odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.globalnet.hr 10.06.04, 09:43 Sprawdz wakacje.naAdriatyku.pl gwaratujemy niske ceny i dobre warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mare Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.kul.lublin.pl 12.06.04, 11:40 Dalmacja, wyspa Korczula, miejscowość Lumbarda. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzakrzewski Re: Gdzie do Chorwacji 14.06.04, 10:22 Popieram głos na pólwysep Peljesac. U nasady półwyspu koło Ston jest cudowny !!!! kemping z piaszczystą plażą. Polecam jeżeli lubisz miejsca kameralne i spokojne. Stamtąd polecam wypad do Dubrownika i na Korculę. W ogóle cały Peljesac jest piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK Re: Gdzie do Chorwacji IP: 217.97.129.* 14.06.04, 13:39 Polecam Makarskę. Ceny kwatery prywatnej w pensjonacie Batosic pod www.batosic.com (tekst w języku angielskim i niemieckim). Ceny porównywalne w innych pensjonatach o takim standardzie. Jeżeli chodzi o jeżowce, proszę pamietać, że należy ze soba zabrać takie gumowe klapki lub sandalki, a jeżeli zapomnicie, to myśle że na miejscowym rynku lub w sklepach zawsze można coś kupić. Pozdrawiam wszystkich i życze udanych wakacji Chorwat mieszkajacy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 00:09 bylam na tym kempingu w zeszlym roku i rowniez baardzo polecam!! zatoczka jest cudowna,plaza piaszczysta-rarytas w Chorwacji b.przyjemna, kemping ma swietna infrastrukture,choc jak bylam w sierpniu byl dosyc zatloczony,jak cala Chorwacja o tej porze... poza tym Ston-sliczne,kameralne miasteczko; z Peljesaca sa tez,o ile pamietam, promy na Hvar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 16:54 U nasady półwyspu koło Ston jest cudowny !!!! kemping z piaszczystą plażą, nazywa się ... Gdybyś był tak miły i podał nazwę, będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekzakrzewski Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 23:03 Przypomniało mi sie : PRAPRATNO, skrecach z głownej szosy w lewo, jedziesz w dół, znajduje się on w pięknej dolnie jarze. Z widokiem na zalesiona wyspe Mljet. Korty tenisowe przy morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
guciapitos Re: Gdzie do Chorwacji 17.06.04, 22:17 Polecam wyspy one maja niesamowity, cudowny klimat a szczególnie wyspe HVAR- jedna z najpiekniejszych wysp na Świecie!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 23.06.04, 10:28 Polecam miejscowosc Vodice w okolicach Splitu.... www.vodice.org/ i noclegi u rodziny Rosko www.vodice.org/rosko/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:11 Chorwacja to raj na ziemi. Ja osobiście jestem nią zachwycona. Warto zwiedzić Zadar, Park KRKA, Jeziora Plitwickie, Trogir, Split i napewno Dubrownik. Nocowac najlepiej jest w wynajętych prywatnych pokojach ( duzo taniej ), znajdziesz je napewno bez problemu . Warto się zatrzymać w małych nadmorskich wioskach, są niepowtarzalne, urokliwe i ciche. Odpowiedz Link Zgłoś