Dodaj do ulubionych

Gdzie do Chorwacji

09.06.04, 14:56
Witam,
chcialbym sie wybrac do Chorwacji w trakcie tych wakacji. Moze ktos zna
jakies fajne miejsca, gdzie warto sie zatrzymac, gdzie pojechac? warto sie
wybrac pod namiot, czy lepiej hotelik?
Obserwuj wątek
    • Gość: zed Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.KSZ.K.pl 09.06.04, 15:58
      Makarska Riviera i Dubrownik oraz miasteczko HVAR na wyspie
      hvar
      • Gość: Kamil Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.class145.petrotel.pl 09.06.04, 19:37
        w Chorwacji nie mieszka się w hotelikach,tylko w apartamentach - których jest
        wszędzie pełno.Każda miejscowośc ma swoj urok i warto ją zobaczyć.
        Ja szczególnie polecam Dalmacę- poczynając od Sibenika,Primostenu,Trogiru,Splitu
        / i tu możesz się zatrzymać w Marinie lub Primostenie - jeżeli chcesz zobaczyć
        te okolice plus wodospady Krka i Plitwickie Jeziora jadąc w tym kierunku lub w
        drodze powrotnej/, aż po Dubrownik /a tu możesz zatrzymać się w Orebicu -
        na półwyspie Peljesac - jeżeli chcesz zobaczyć Dubrownik,Ston,Trapanj,Korcule,
        Num itp./Wymieniam miejscowości do zatrzymania ze względu na przyjazne warunki
        pobytu tz.piaszczysta lub żwirowa plaża,niezatłoczona plaża /tak jak w
        Makarskiej ścisk okropny/,jest co zwiedzać w okolicy,malownicze położenie i inne
        • Gość: marta Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.amsnet.pl / 83.16.153.* 09.06.04, 21:56
          A warto wysłać dziecko na obóz do Karlobagu? Czy ktoś zna te okolice?
          • Gość: Beata Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 11:51
            Kamilu, własnie w tym roku wybieram się do Mariny. Byłeś tam? Napisz proszę
            jaką trasą jechałeś z Polski i może więcej szczegółów nt. tych okolic.
            • Gość: Rav Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.04, 00:11
              Beata jeżeli chodzi Tobie o Sw,Marinne na Istrze to napisz box2004@poczta.fm
          • Gość: daria Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 11.06.04, 17:27
            tak!!! w karolobagu byłam na obozie w zeszłym roku bardzo mi się podobało!!!
            bardzo dużo młodzieży i hotelik też fajny. organizują dużo imprez,zabaw.
            polecam gorąco wodospady krka (można się kąpać)i pag!!
            • Gość: mea Re: Gdzie do Chorwacji IP: 80.48.229.* 11.06.04, 18:01
              a z jakim biurem?
            • Gość: marta Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.amsnet.pl / 83.16.153.* 12.06.04, 12:19
              Dario, jesteś w takim razie nieocenionym źródłem informacji. Napisz, proszę coś
              więcej. Czy kąpiele w morzu są możliwe? Podobno tam dużo jeżowców. A jak z
              pogodą na początku lipca? Pozdrawiam i czekam na Twoją odpowiedź.
          • kasiakrecik Re: Gdzie do Chorwacji 22.06.04, 19:36
            > A warto wysłać dziecko na obóz do Karlobagu? Czy ktoś zna te okolice?
            ja tez wybieram sie na oboz do karlobagu!!!czy moze z biura ARION????????prosze
            o odpowiedz!!
    • Gość: Jarek Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.globalnet.hr 10.06.04, 09:43
      Sprawdz wakacje.naAdriatyku.pl

gwaratujemy niske ceny i dobre warunki
      • Gość: Mare Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.kul.lublin.pl 12.06.04, 11:40
        Dalmacja, wyspa Korczula, miejscowość Lumbarda.
        • jacekzakrzewski Re: Gdzie do Chorwacji 14.06.04, 10:22
          Popieram głos na pólwysep Peljesac. U nasady półwyspu koło Ston jest
          cudowny !!!! kemping z piaszczystą plażą. Polecam jeżeli lubisz miejsca
          kameralne i spokojne.
          Stamtąd polecam wypad do Dubrownika i na Korculę. W ogóle cały Peljesac jest
          piekny
          • Gość: SK Re: Gdzie do Chorwacji IP: 217.97.129.* 14.06.04, 13:39
            Polecam Makarskę. Ceny kwatery prywatnej w pensjonacie Batosic pod
            www.batosic.com (tekst w języku angielskim i niemieckim). Ceny porównywalne w
            innych pensjonatach o takim standardzie.
            Jeżeli chodzi o jeżowce, proszę pamietać, że należy ze soba zabrać takie gumowe
            klapki lub sandalki, a jeżeli zapomnicie, to myśle że na miejscowym rynku lub w
            sklepach zawsze można coś kupić. Pozdrawiam wszystkich i życze udanych wakacji
            Chorwat mieszkajacy w Polsce
          • Gość: pola Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 00:09
            bylam na tym kempingu w zeszlym roku i rowniez baardzo polecam!!
            zatoczka jest cudowna,plaza piaszczysta-rarytas w Chorwacji b.przyjemna,
            kemping ma swietna infrastrukture,choc jak bylam w sierpniu byl dosyc
            zatloczony,jak cala Chorwacja o tej porze...
            poza tym Ston-sliczne,kameralne miasteczko; z Peljesaca sa tez,o ile pamietam,
            promy na Hvar
          • Gość: dede Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 16:54
            U nasady półwyspu koło Ston jest cudowny !!!! kemping z piaszczystą plażą,
            nazywa się ...
            Gdybyś był tak miły i podał nazwę, będę wdzięczny.
            • Gość: jacekzakrzewski Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 23:03
              Przypomniało mi sie : PRAPRATNO, skrecach z głownej szosy w lewo, jedziesz w
              dół, znajduje się on w pięknej dolnie jarze. Z widokiem na zalesiona wyspe
              Mljet. Korty tenisowe przy morzu.
    • guciapitos Re: Gdzie do Chorwacji 17.06.04, 22:17
      Polecam wyspy one maja niesamowity, cudowny klimat a szczególnie wyspe HVAR-
      jedna z najpiekniejszych wysp na Świecie!!!!!:)
    • Gość: Piotr Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 23.06.04, 10:28
      Polecam miejscowosc Vodice w okolicach Splitu....
      www.vodice.org/
      i noclegi u rodziny Rosko
      www.vodice.org/rosko/index.htm
    • Gość: Halina Re: Gdzie do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:11
      Chorwacja to raj na ziemi. Ja osobiście jestem nią zachwycona. Warto zwiedzić
      Zadar, Park KRKA, Jeziora Plitwickie, Trogir, Split i napewno Dubrownik.
      Nocowac najlepiej jest w wynajętych prywatnych pokojach ( duzo taniej ),
      znajdziesz je napewno bez problemu . Warto się zatrzymać w małych nadmorskich
      wioskach, są niepowtarzalne, urokliwe i ciche.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka