Gość: paweł IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 22.06.04, 00:25 Mam pytanie, w Polsce buty na jeżowce kosztują ok 50 zł czytałem że w Chorawacji można je kupić na prawie każdym stoisku czy są droższe niż w Polsce czy tańsze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: buty na jeżowce IP: *.crowley.pl 22.06.04, 08:12 Nie wiem ile takie butki kosztują w Chorwacji, ale w Dekatlonie, lub w GO SPORT widziałam takie buty po 30 -40 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 17:46 czy takie buty można kupić w zwykłych sklepach sportowych? a może ktoś się orientuje gdzie dostać takie w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: buty na jeżowce IP: *.oskbraniewo.pl 22.06.04, 22:28 Nie szalejcie. Jeśli codziennie chodzicie w to samo miejsce, na poczatek wystarcza wam zwykłe plastikowe sandały/klapki. Później juz mozna przyjrzec sie gdzie siedzą zyjatka i wchodzic do wody na boso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorwat Re: buty na jeżowce IP: *.net.htnet.hr 23.06.04, 09:19 mozna kupic wszedzie w sklepach jak GETRO,KONZUM,KAUFLAND,IPERCOOP,KERUM...kosztuja 5-15ZL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: buty na jeżowce IP: *.c151.petrotel.pl 24.06.04, 00:08 najlepsze są specjalne , można je dostać w sklepach myśliwskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: buty na jeżowce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 16:40 Widziałem w Makro za ok.18 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: buty na jeżowce IP: *.lublin.mm.pl 25.06.04, 17:56 wcale nie musza byc jakies specjalne,moje dzieccko do plywania dodziera szkolne tenisy, a ja w najtaDszych sandalkach. WChorwacji te| kupisz tanio bez prblemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: buty na jeżowce IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.06.04, 11:10 To są specjalne buty na jeżowce???? Ja pływałam w zwykłych tenisówkach.W takim razie jak one wyglądają i na czym polega ich przewaga nad zwykłymi butami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teza Re: buty na jeżowce IP: *.crowley.pl 26.06.04, 21:46 Magda Masz racje wystarcza tenisowki,trzymaja sie lepiej stopy niz te "plastiki" na jezowce.Pamietajcie ,ze wchodzac do morza musicie miec zakryta cala stope bo kontakt z kolcztka nie nalezy do przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantas Re: buty na jeżowce IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 11:56 W Auchan są po niespełna 16 złotych. Włoskie gumowe, nawet przyzwoicie wyglądają i sa wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: buty na jeżowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:37 Byłam w Chorwacji 2 lata temu i butki na jeżowce kupicie za grosze w Chorwacji, po za tym jak macie jakies trampki to w nich mozecie pływać... Co prawda po takich 2 tyg. pływania sa do niczego...ale dla takiej wody warto!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka29 Re: buty na jeżowce IP: 156.17.253.* 28.06.04, 14:30 Kupilam w sportowym sklepie. Nawet ladne, materialowe,za 25 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: buty na jeżowce IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 29.06.04, 07:54 Kupiłam wczoraj w Auchan za 24 zł. Całkiem ładne niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo2 Re: buty na jeżowce IP: *.kogeneracja.com.pl 02.07.04, 12:54 duzy wybór jest w (jezzu jak to sie pisze ;() Detichmann od 24 do 37 zł - naprawde spoko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaela2 Re: buty na jeżowce IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 04.07.04, 12:02 Ja osobiście mam buty na jeżowce kupione w polsc zza 25 zl. To prawda w Chorwacji znajdziesz takie buty na kazdym stoisku i sa one tansze bo kosztuja 30-40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: buty na jeżowce IP: *.kom.pl 05.07.04, 14:22 30-40 zl to tansze niz w Polsce? Cos Ci sie chyba pomylilo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oliweczka1 Re: buty na jeżowce 05.07.04, 17:51 Tydzien temu wrocilam z CHorwacji z Makarskiej i zapewniam Cie,ze przy kazdym wejsciu na plaze kupisz odpowiednie obuwie. Co do cen to juz podaje: Buty na jezowce - 40 kn Buty na jezowce (nike,puma) - 80 kn Rowniez jest obuwie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 15:25 to coś co jest w Auchan nie nadaje się na jeżowce, bo jest zbyt cienkie! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: buty na jeżowce 11.07.04, 21:45 A ja miałam klapki dobrze trzymające stopę, kupione w Leklerku za 15 złotych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: buty na jeżowce - ale jakie? IP: 62.233.197.* 12.07.04, 12:44 Wszyscy piszą o cenach ale nikt nie pisze o tym jakie buty kupić. Czy wystarczą niezatapualne sandały czy też może trzeba kupić całe gumowe do kostki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Napiszcie wreszcie jak........ IP: *.crowley.pl 12.07.04, 14:37 .... takie buty mają wyglądać i z czego muszą być zobione by właściwie chronić stopę, please.... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: buty na jeżowce 12.07.04, 16:22 Buty mozna takie kupic w sklepach sportowych, wygladaja jak stopki na nogi i sa z gumy:) Takie bardzo krotkie, nalozone do kostek gumowce z cienkiej gumy:) Ja mialam takie gabkowe klapki tylko ze zapinane na rzepy i zakie z paskiem z tylu nogi, no nie wiem jak to w morde opisac, maja byc lekkie i nie spasc z nogi w wodzie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 10:43 ludzie, jak można kupować buty z cienkiej gumy? te buty, o których piszecie nadają się do pływania, ale na pewno nie ochronią przed jeżowcem wbijającym się w stopę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 10:53 spójrzcie i oceńcie sami, czy cienka guma wystarczy! wiem.onet.pl/wiem/013f4d.html www.nurkowanie.v.pl/index.php?idn=n_h7tHS90DjQQfAweOos07F5J?&s=31&c=88&c2=&q=&l=&l=&id=311&p=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: buty na jeżowce IP: *.crowley.pl 14.07.04, 11:53 Faktycznie te buty z cienkiej gumy mogą nie wystarczyć... chyba wyruszę na poszukiwania czegoś innego..... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: buty na jeżowce 14.07.04, 13:46 Takie buty mial moj kumpel i byl bardzo zadowolony. To byla tylko odpowiedz na pytanie. Ja jak nadmienilam mialam klapki:) i tez bylo ok:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: buty na jeżowce IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.07.04, 10:58 A DA SIE W OGÓLE WEJŚC DO WODY BEZ BUTOW NA JEZOWCE ALBO BEZ KLAPEK I SIE NIE POKLUC?? BO MOZE TE BUTY NA JEZOWCE TO ZBEDNY WYDATEK?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 16:03 wróciłam z Chorwacji, do wody wchodziłam boso i nie nakłułam się na żadnego jeżowca; najgorsze było to, że woda jest tam strasznie słona! Odpowiedz Link Zgłoś