Dodaj do ulubionych

buty na jeżowce

IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 22.06.04, 00:25
Mam pytanie, w Polsce buty na jeżowce kosztują ok 50 zł czytałem że w
Chorawacji można je kupić na prawie każdym stoisku czy są droższe niż w
Polsce czy tańsze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: buty na jeżowce IP: *.crowley.pl 22.06.04, 08:12
      Nie wiem ile takie butki kosztują w Chorwacji, ale w Dekatlonie, lub w GO SPORT
      widziałam takie buty po 30 -40 PLN
    • Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 17:46
      czy takie buty można kupić w zwykłych sklepach sportowych? a może ktoś się
      orientuje gdzie dostać takie w Poznaniu?
      • Gość: mo Re: buty na jeżowce IP: *.oskbraniewo.pl 22.06.04, 22:28
        Nie szalejcie. Jeśli codziennie chodzicie w to samo miejsce, na poczatek
        wystarcza wam zwykłe plastikowe sandały/klapki. Później juz mozna przyjrzec sie
        gdzie siedzą zyjatka i wchodzic do wody na boso.
    • Gość: chorwat Re: buty na jeżowce IP: *.net.htnet.hr 23.06.04, 09:19
      mozna kupic wszedzie w sklepach jak
      GETRO,KONZUM,KAUFLAND,IPERCOOP,KERUM...kosztuja 5-15ZL.
      • Gość: zbynek Re: buty na jeżowce IP: *.c151.petrotel.pl 24.06.04, 00:08
        najlepsze są specjalne , można je dostać w sklepach myśliwskich
    • Gość: janek Re: buty na jeżowce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 16:40
      Widziałem w Makro za ok.18 zł
    • Gość: ser Re: buty na jeżowce IP: *.lublin.mm.pl 25.06.04, 17:56
      wcale nie musza byc jakies specjalne,moje dzieccko do plywania dodziera szkolne
      tenisy, a ja w najtaDszych sandalkach.
      WChorwacji te| kupisz tanio bez prblemu
    • Gość: Magda Re: buty na jeżowce IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.06.04, 11:10
      To są specjalne buty na jeżowce???? Ja pływałam w zwykłych tenisówkach.W takim
      razie jak one wyglądają i na czym polega ich przewaga nad zwykłymi butami???
      • Gość: teza Re: buty na jeżowce IP: *.crowley.pl 26.06.04, 21:46
        Magda
        Masz racje wystarcza tenisowki,trzymaja sie lepiej stopy
        niz te "plastiki" na jezowce.Pamietajcie ,ze wchodzac
        do morza musicie miec zakryta cala stope bo kontakt z kolcztka
        nie nalezy do przyjemnosci.
    • Gość: quantas Re: buty na jeżowce IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 11:56
      W Auchan są po niespełna 16 złotych. Włoskie gumowe, nawet przyzwoicie
      wyglądają i sa wygodne.
      • Gość: Kaśka Re: buty na jeżowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:37
        Byłam w Chorwacji 2 lata temu i butki na jeżowce kupicie za grosze w Chorwacji,
        po za tym jak macie jakies trampki to w nich mozecie pływać... Co prawda po
        takich 2 tyg. pływania sa do niczego...ale dla takiej wody warto!!! Pozdrawiam
    • Gość: mandarynka29 Re: buty na jeżowce IP: 156.17.253.* 28.06.04, 14:30
      Kupilam w sportowym sklepie. Nawet ladne, materialowe,za 25 zl.
    • Gość: asik Re: buty na jeżowce IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 29.06.04, 07:54
      Kupiłam wczoraj w Auchan za 24 zł. Całkiem ładne niebieskie.
      • Gość: lo2 Re: buty na jeżowce IP: *.kogeneracja.com.pl 02.07.04, 12:54
        duzy wybór jest w (jezzu jak to sie pisze ;() Detichmann od 24 do 37 zł -
        naprawde spoko !!
    • Gość: michaela2 Re: buty na jeżowce IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 04.07.04, 12:02
      Ja osobiście mam buty na jeżowce kupione w polsc zza 25 zl. To prawda w
      Chorwacji znajdziesz takie buty na kazdym stoisku i sa one tansze bo kosztuja
      30-40 zl.
      • Gość: asia Re: buty na jeżowce IP: *.kom.pl 05.07.04, 14:22
        30-40 zl to tansze niz w Polsce? Cos Ci sie chyba pomylilo?:)
      • oliweczka1 Re: buty na jeżowce 05.07.04, 17:51
        Tydzien temu wrocilam z CHorwacji z Makarskiej i zapewniam Cie,ze przy kazdym
        wejsciu na plaze kupisz odpowiednie obuwie.
        Co do cen to juz podaje:
        Buty na jezowce - 40 kn
        Buty na jezowce (nike,puma) - 80 kn
        Rowniez jest obuwie dla dzieci.
    • Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 15:25
      to coś co jest w Auchan nie nadaje się na jeżowce, bo jest zbyt cienkie!
    • ejno Re: buty na jeżowce 11.07.04, 21:45
      A ja miałam klapki dobrze trzymające stopę, kupione w Leklerku za 15 złotych:)
      • Gość: Peter Re: buty na jeżowce - ale jakie? IP: 62.233.197.* 12.07.04, 12:44
        Wszyscy piszą o cenach ale nikt nie pisze o tym jakie buty kupić. Czy wystarczą niezatapualne sandały czy też może trzeba kupić całe gumowe do kostki?
        • Gość: Jaga Re: Napiszcie wreszcie jak........ IP: *.crowley.pl 12.07.04, 14:37
          .... takie buty mają wyglądać i z czego muszą być zobione by właściwie chronić
          stopę, please....
    • ejno Re: buty na jeżowce 12.07.04, 16:22
      Buty mozna takie kupic w sklepach sportowych, wygladaja jak stopki na nogi i sa
      z gumy:) Takie bardzo krotkie, nalozone do kostek gumowce z cienkiej gumy:) Ja
      mialam takie gabkowe klapki tylko ze zapinane na rzepy i zakie z paskiem z tylu
      nogi, no nie wiem jak to w morde opisac, maja byc lekkie i nie spasc z nogi w
      wodzie:):)
      • Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 10:43
        ludzie, jak można kupować buty z cienkiej gumy? te buty, o których piszecie
        nadają się do pływania, ale na pewno nie ochronią przed jeżowcem wbijającym się
        w stopę!
        • Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 10:53
          spójrzcie i oceńcie sami, czy cienka guma wystarczy!

wiem.onet.pl/wiem/013f4d.html
          www.nurkowanie.v.pl/index.php?idn=n_h7tHS90DjQQfAweOos07F5J?&s=31&c=88&c2=&q=&l=&l=&id=311&p=2
          • Gość: Jaga Re: buty na jeżowce IP: *.crowley.pl 14.07.04, 11:53
            Faktycznie te buty z cienkiej gumy mogą nie wystarczyć... chyba wyruszę na
            poszukiwania czegoś innego.....
    • ejno Re: buty na jeżowce 14.07.04, 13:46
      Takie buty mial moj kumpel i byl bardzo zadowolony. To byla tylko odpowiedz na
      pytanie. Ja jak nadmienilam mialam klapki:) i tez bylo ok:):)
      • Gość: DAREK Re: buty na jeżowce IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.07.04, 10:58
        A DA SIE W OGÓLE WEJŚC DO WODY BEZ BUTOW NA JEZOWCE ALBO BEZ KLAPEK I SIE NIE
        POKLUC?? BO MOZE TE BUTY NA JEZOWCE TO ZBEDNY WYDATEK??
    • Gość: jelena Re: buty na jeżowce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 16:03
      wróciłam z Chorwacji, do wody wchodziłam boso i nie nakłułam się na żadnego
      jeżowca; najgorsze było to, że woda jest tam strasznie słona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka