Dodaj do ulubionych

polecane apartamenty w Chorwacji

IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 06:31
Witam. Jeśli ktoś ma sprawdzone apartamenty w Chorwacji to bardzo proszę o namiary.
A teraz kilka wymagań:)
-najlepiej środkowa Dalmacja
-apartament musi pomiescić 3 os (2 dorosłe +7letnie dziecko)
-klimatyzacja stacjonarna
-do morza max 300m
-do sklepu max 300m
-do centrum z knajpkami, portem, pocztą itp max 1km
-jeśli jeszcze będzie wifi to już będzie bajka:)
-najważniejsze-cena-max 60E w sierpniu
Dziękuję i pozdrawiam.
P.S. Sama mogę polecić apatamenty Filip (4os) i Filip2 (2+1)(tylko ap 9 i 10) w Okrug Gornji na wyspie Ciovo, rezerwowałam z biura Cro-travel.pl, które też polecam :)
Obserwuj wątek
    • sofia41 Re: sorry 03.10.12, 08:03
      Pomyliłaś adresy. To nie jest biuro promocyjne chorwackich apartamentów a polskie forum turystyczne.
      • Gość: renik Re: sorry IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 16:40
        Droga Sofio41, ja nie pomyliłam adresów, to jest forum o Chorwacji, więc mogę zapytać innych użytkowników jakie mają wspomnienia ze swoich wyjazdów do konkretnych apartamentów. Natomiast myślę, że to Ty nagminnie piszesz nie w temacie i pomyliłaś fora ziejąc tutaj nienawiścią do wszystkiego i wszystkich. Dlatego mam prośbę, abyś się więcej nie wypowiadała w tym wątku, ponieważ dotyczy on konkretnego tematu i nie potrzebuję tutaj takiej mącicielki. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
        • wislok1 Moja rada 03.10.12, 18:26
          Podaj adres mailowy, poproś o przesłanie informacji,

tu na forum nie można reklamować konkretnych apartamentów, a mailem dostaniesz propozycje z linkami, telfonami, mam taką nadzieję
          • Gość: renik Re: Moja rada IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 18:58
            Dzięki za radę, ale chyba nie jestem aż tak zdesperowana, żeby udostępnić swojego maila :)
            Postaram się poszukać w innym miejscu.
            • wislok1 Re: Moja rada 03.10.12, 19:51
              Wystarczy założyć pocztę na gazeta.pl w tym celu, nie wymaga to specjalnej desperacji.

I nie ma co się przejmować durnymi komentarzami

Na pewno ktoś poda namiary
              • renik99 Re: Moja rada 03.10.12, 20:44
                Mądre rady należy wykorzystywać :) dlatego bardzo proszę o namiary na maila.
                renik99@gazeta.pl
                Dziękuję wislok1.
    • Gość: JJ Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 12:41
      Poszukiwanie apartamentow jest jednak blizsze turystyce niz te Twoje polityczne dyskusje na tym forum,a nie zmieniasz adresu
    • Gość: cro-expert Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.dsl.iskon.hr 03.10.12, 16:54
      Zapomniałeś wspomnieć, rozmiar butów właściciela apartamentu ?
      • Gość: renik Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 17:11
        Za bezsensowne odpowiedzi - dziękuję.
        Nie masz nic do powiedzenia w temacie - nie pisz, tak trudno to zrozumieć?
        • Gość: cro-expert Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.dsl.iskon.hr 03.10.12, 17:22
          Dla mnie język polski jest językiem obcym.
          • jogimik Re: polecane apartamenty w Chorwacji 03.10.12, 20:57
            Chyba pomogą ci lepiej na forum cro.pl, szukałem tam swojego czasu i miałem sporo fajnych adresów. Kryteria mamy inne, więc ci ich nie podaje, ale spróbuj tam
            • renik99 Re: polecane apartamenty w Chorwacji 03.10.12, 21:02
              Dzięki za info. Tam też spróbuje, może będzie mniej głupich komentarzy :)
              • sofia41 Re: polecane apartamenty w Chorwacji 04.10.12, 10:12
                Nie ma głupich komentarzy są głupie pytania.
                • Gość: tom Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.tvkstella.pl 04.10.12, 16:06
                  Jeśli faktycznie chcesz pomocy - odezwij się na jureszcz@wp.pl, postaram się coś podpowiedzieć
            • hepik1 Re: polecane apartamenty w Chorwacji 04.10.12, 16:48
              jogimik napisała:

> Chyba pomogą ci lepiej na forum cro.pl

Chyba nie.
              Poszli moją ścieżką ;)

Regulamin działu
              Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę, w szczególności danych kontaktowych osób wynajmujących apartamenty (adresy www i e-mail, numery telefonów itp.). Jeśli natomiast szukasz noclegu, zostaw swoje dane, np. numer telefonu lub e-mail, gdyż odpowiedzi zawierające konkretne namiary także zostaną usunięte.

Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym wątku bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
    • Gość: nika1997 Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.kwsa.pl 31.07.13, 11:27
      Bardzo proszę też o namiary na kwaterę w Chorwacji (region bez znaczenia) o podobnych cechach jak wymienione w poście : renik.
      Mój email: m02pet@op.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: eDom Re: polecane apartamenty w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 12:15
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą tanich apartamentów w Chorwacji - wystarczy wpisać interesujące Państwo kryteria :).
    • scorpio100hr Re: polecane apartamenty w Chorwacji 07.08.13, 21:45
      Oferty dla mieszkania w Zadar-obrazie

Apartament 4 kosztuje 9,8.Cena wynosi 50 € / dzień>

Szanowni Państwo,
      Znajdujemy się w spokojnej części miasta Zadar, 15 minut spacerem od Starego Miasta i miasteczka, Kolovare plaża z piaskiem, żwirem .., dużo cienia na całodniowym (zwolnienia i parking) i autob.kolodvora. Jest wygodny (70m2), dwupokojowe mieszkanie z dużym tarasem (30m2). Sklep jest koniec nas, większe ośrodki (Kaufland, Mercator, jagód lub INTERSPAR masz kilka minut) wszystko blisko, a jednak w spokoju! Oddzielne wejście i parking przed. . Z mieszkanie idzie, oczywiście, pościel i naczynia, a urządzenie posiada telewizor, Internet, kuchenka, lodówka, mikrofalówka, pralka ...
      Wolny termin od 09.08.do 19:08.
      Cena wynosi 50 € / dzień.
      Jeśli jesteś zainteresowany w niektórych informacji-Jestem tu dla ciebie zawsze.
      Pozdrowienia z Apartments Rustica
      Szczerze Sanja

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka