IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.07.04, 11:58
szukam taniego 2-osobowego apartamentu jade z małym dzieckiem
Obserwuj wątek
    • kristor Re: Marina 04.07.04, 16:32
      Witam. Byłem w Marinie w 2002 i 2003 roku. Było super. Podaje Ci namiar na
      apartamenty w których sam mieszkałem www.marina.republika.pl
    • Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 06:54
      jJa byłem w Marinie w 2002 i 2003 roku w tym apartamęcie
      najev.w.interia.pl/ i było bardzo miło. W tym roku znowu się tam
      wybieram. Pozdrowienia
      • Gość: Edi Re: Marina - p. Najev IP: *.isuzu.pl 05.07.04, 08:03
        Toma,
        a kiedy się wybierasz do pani Najev?
        My będziemy tam z naszym synkiem (3 lata) od 26 lipca do 8 sierpnia.
        Może się spotkamy???
        Ada,
        może Ty też tam będziesz? Nasze dzieci miałyby towarzystwo!

Pozdrawiam,
        Edyta z Tychów
        • Gość: Beata Re: Marina - p. Najev IP: *.crowley.pl 05.07.04, 08:19
          Witam, Ze znajomymi będziemy u P. Najev od 31.07.2004 - 07.08.2004. Będzie z
          nami 5-letnia dziewczynka (córka znajomych). Także do zobaczenia
          Beata z Warszawy
        • remo29 Re: Marina - p. Najev 05.07.04, 13:55
          > Toma,
          > a kiedy się wybierasz do pani Najev?
          > My będziemy tam z naszym synkiem (3 lata) od 26 lipca do 8 sierpnia.
          > Może się spotkamy???
          > Ada,
          > może Ty też tam będziesz? Nasze dzieci miałyby towarzystwo!

Heh świat jest mały :) Jak zobaczysz załadowane niebieskie suzuki na tyskich blachach, to znaczy że kończy mi się urlop :)
      • Gość: Agnieszka Re: Marina IP: 194.202.25.* 19.07.04, 12:49
        czesc, adres ktory podales nie funkcjonuje. Czy masz moze do pani Najev jakis
        telefon, mail itp?
        z gory dziekuje.
      • Gość: Agnieszka Re: Marina IP: 194.202.25.* 19.07.04, 12:52
        juz sobie poradzilam,. dzieki
      • Gość: gość Re: Marina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:49
        witam!
        czytam i czytam i widzę, że co niektóży to już weterani w wyprawach do Mariny.
        My wybieramy się pierwszy raz więc jeśli polecacie apartanenty u tej
        rozsławionej Pani N. to może mogła bym prosić o dokładne namiary?
        A poza tym wyjeżdzamy 23.07. ok.18 z Łodzi więc może znajdzie sie ktoś kto
        również wtedy wyrusza? Byłoby trochę raźniej.
        Pozdrawiam
        Monika
      • Gość: gość Re: Marina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:52
        witam!
        czytam i czytam i widzę, że co niektórzy to już weterani w wyprawach do Mariny.
        My wybieramy się pierwszy raz więc jeśli polecacie apartanenty u tej
        rozsławionej Pani N. to może mogła bym prosić o dokładne namiary?
        A poza tym wyjeżdzamy 23.07. ok.18 z Łodzi więc może znajdzie sie ktoś kto
        również wtedy wyrusza? Byłoby trochę raźniej.
        Pozdrawiam
        Monika
    • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 06.07.04, 09:01
      My też będziemy ze znajomymi i ich 5-cio letnim dzieckiem u Pani Najev od 26.07
      do 07.08
      Pozdrawiam
      Piotr
      • Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 06.07.04, 12:56
        Jedziecie przez Austrię czy Węgry? Nocujecie gdzieś po drodze? jeżeli tak to
        gdzie i za ile?
        • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 06.07.04, 14:34
          Jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy ale pewnie gdzieś po drodze
          przenocujemy. W którym domu pani Najev będziecie w I czy II?
          • Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 06.07.04, 14:43
            W pierwszym - (chyba w tym starszym). Będziecie tam pierwszy raz? Bo wiele osób
            wielokrotnie odwiedza P. Najev. My będziemy pierwszy raz w Chorwacji. Planujemy
            nocleg po drodze, potem cały dzień na Pletwickich a potem raniutko do Mariny.
            Jeżeli planujecie Trogir lub Split, to może jakoś po 2 sierpnia -wybierzemy się
            razem? A 31.07.2004 wieczorkiem może grillek?
            • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 06.07.04, 14:56
              No to fajnie, bo my też będziemy w pierwszym domu (tym starszym). Myślę, że co
              do programu wycieczek to na pewno ustalimy wszystko na miejscu. Jeśli chodzi o
              grillka - to jak najbardziej - bardzo chętnie.
              • Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 06.07.04, 15:02
                No to do zobaczenia 31.07.2004 w Marinie.....
                • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.class145.petrotel.pl 06.07.04, 19:21
                  w Marinie warto być na wiejskiej zabawie na Krzysztofa.Porozmawiajcie z panią
                  Najew na temat grilka a zrobi go wam z małżami i innymi rybami np.w dwie lub
                  trzy rodziny.Zrobi wam także grilka w górskie wsi i wrto na nim być.
                  • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.class145.petrotel.pl 06.07.04, 19:24
                    a po drodze najlepiej zanocować ok 30 km przed Plitwicami- mogę podać namiary
                    na dobre apartamenty u miłych ludzi.
                    • Gość: krystal Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:54
                      Poprosze o adres.Ja podaję adres kwatery na Słowenii zaraz za granicą przed
                      Mariborem.Na rondzie trzeba sskręcić w lewo LIZIKA DVORSAK PESNICA59D TEL.00386-
                      41-609-518.Pani mowi po niemiecku.
    • Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 07.07.04, 09:27
      Długo nie zaglądałam, a tu taka korespondencja!!

Peter, wygląda na to, że będziemy u pani Najev dzień przed Wami (25.07).
      Z tego co wiem, to my też w domku I ale wszystko okaże się na miejscu.
      Rezerwowaliśmy zaledwie tydzień temu.
      Szkoda, ze nie jedziecie dzień wcześniej. Moglibyśmy zjednoczyć siły - zawsze
      to bezpieczniej...
      Te grilki to mam nadzieję, że będziemy robić często, co?
      My z naszym 3-latkiem mamy zamiar dużo zwiedzać (Krka, Split, Trogir i wszystko
      co się da). Więc może niektóre wypady zorganizujemy większą ekipą?
      To będzie nasza druga wizyta w Chorwacji więc trochę już znamy te tereny
      (porzednio byliśmy na wyspie Murter - to zaraz obok).

Beata, będziemy czekać 31.07. z grilkiem!!

Zbynek, podaj proszę te namiary przed Plitwicami.
      Dzięki z góry.

A tak nawiasem mówiąc to zastanowił mnie troszkę fakt, że aż tyle osób (bo na
      innych wątkach też) jedzie do pani Najev. Troszkę to dziwne, co? Uspokoiły mnie
      opinie osób, które tam już były. A może to pani Najev siedzi cały czas na
      formum i wystawia opinie pod różnymi nickami?? To żart oczywiście.
      Myślę, że będzie OK.

Pozdrawiam,
      Edyta
      • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 07.07.04, 10:06
        Edyta,
        Pomyliłem się w dacie, oczywiście wyjeżdżamy w piątek 23 lipca, po drodze
        pewnie gdzieś przenocujemy tak żeby u P. Najev być już w sobotę 24 lipca.
        Pozdrawiam
        Piotr
        • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:40
          tylu ludzi pisze o pani Najev, ponieważ ona wynajmuje apartamenty już od wielu
          lat - no i chyba większość korzystających z jej usług była zadowolona.
          Ja osobiście byłem dwa razy,ostatnio 3 lata temu.
          Oto adres apartamentu w okolicach Plitwic-korzystałem w 2003r.
          Anka Vukovic Kordunska 2 Slunj tel.+385-47-7777-41
          e-mail: goran.vukovic@ka.tel.hr. w Slunj przed stacją benzynową
          w prawo .
    • Gość: Toma Re: Marina IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 18:55
      Witam wszystkich ja przyjadę do Mariny 24.07 i będę do 05.08 w tym nowym domku.
      Przyjadę granatowym Renault Clio ze śląską rejestracją KBC.
      POZDROWIONKA
      • Gość: Tomi Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:09
        WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH WYBIERAM SIE DO TEGO APARTAMENTU 25.07 CHCE BYC NA
        MIEJSCU WSZYSTKICH CHETNYCH NA WSPOLNA PODROZ ZAPRASZAM DO PISANIA
        FANTOMEK@O2.PL POZDRAIWM
        • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 14.07.04, 09:31
          No to niezła ekipa się szykuje.
        • Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:06
          Skąd jedziesz do Mariny ?
          • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 14.07.04, 12:47
            Z Warszawy a ty?
            • Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 06:33
              Ja mieszkam niedaleko Katowic.
            • Gość: Tomi Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:42
              Piter ja tez keidy lecisz i jaka trasa?
              • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 15.07.04, 10:40
                Wyjeżdżamy w piątek 23.07 i będziemy jechać przez Czechy Austrię i Słowenię ,
                raczej nie będziemy nigdzie po drodze nocować.
                Pozdrawiam
                Piotrek
              • Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 16.07.04, 09:37
                Tomi,
                napisałam do Ciebie na maila, na adres przez Ciebie podany. Zero odzewu (może
                zły adres??) więc piszę tutaj.
                Wygląda na to, że wyjeżdżamy w tym samym czasie. My musimy być na miejscu w
                niedzielę 25.07. Wyjedziemy pewnie w sobotę w nocy ale konkretnych planów nie
                mamy. Na pewno jedziemy przez Austrię. Chcielibysmy też stanąć na parę godzin
                przy Plitvickich jeziorach - ale to też w fazie planów.
                Wyjeżdżamy z Tych (Śląsk). Jeden samochód. Chętnie dołączymy, żeby było na dwa.
                Pozdrawiam,
                Edyta
                • Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 16.07.04, 10:30
                  Czytaliście te kiepskie opinie nt. Mariny? Mam nadzieję, że są mocno
                  wyolbrzymione.
                  Jak tam samopoczucie przed zbliżającym się urlopem? Ja już nie mogę się
                  doczekać. Ale cóż, my jeszcze dwa tygodnie. Życzę Wam udanej podróży.
                  • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 16.07.04, 10:46
                    Myślę, że to normalne, tak jak w życiu, na 100 zadowolonych zawsze znajdzie się
                    jakiś niezadowolony. Pojedziemy zobaczymy. My startujemy juz w następny piątek.
                    Pozdrawiam
                    Piotr
                    • Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 16.07.04, 10:57
                      Wiem, wiem, jesteśmy przecież umówienie na grilla 31.07.2004 (z Edytą, Tomem i
                      Peterem). Mam nadzieję, że to aktualne. My będziemy 7 osobową ekipą (3 parki i
                      5 latka), a Wy jedziecie jednorodzinnie?
                      • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 16.07.04, 11:13
                        Kto my?
                  • Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 16.07.04, 10:53
                    No cuż.
                    Ja też zaczęłam się martwić. Poczytałąm sobie wątki z roku 2002.
                    We wszystkich te same osoby "reklamują" panią Najev i Marinę.
                    Już sama nie wiem, które z nich naprawdę tam były, a które to po prostu pani
                    Najev (mam nadzieję, że te posądzenia sa jednak niesłuszne).
                    W najgorszym razie przenocujemy tam trzy dni i ruszymy dalej...
                    Choć z małym dzieckiem wcale mi się to nie uśmiecha.

Rozpoczęłam nowy wątek z pytaniem do Remo (w tym roku to remo29, był u pani
                    Najev w 2002). Choć nie wiem czy mi odpowie bo prawdopodobnie właśnie teraz
                    jest na Chorwacji. Nie wiem czy też u pani Najev. Z kilku wątków wynika, ze
                    Remo pochodzi z tego samego miasta, w którym ja od niedawna mieszkam. Zakładam
                    więc, że nie jest panią Najev;-)
                    Pozdrawiam,
                    Edyta

PS. Z góry bardzo przepraszam panią Najev jeśli moje podejrzenia są jednak
                    niesłuszne. Musicie jedank przyznać, że mają niestety duże podstawy. Mocno
                    ściaskam kciuki by okazało się, że racji nie mam.
                • Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 11:34
                  Do Edi ja też mam być u P. Najev 25.07 jade z Łazisk Górnych koło Mikołowa jadę
                  przez Cieszyn-Bratysławę-Wiedeń-Maribor i dalej w Chorwacji chyba nową
                  autostradą. O której wyjeżdżasz? Pozdrowienia
                  • Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 16.07.04, 12:46
                    Toma,
                    jeszcze nie wiemy o której dokładnie wyjedziemy. Może masz jakieś propozycje?
                    Fajnie by było ruszyć (i dotrzeć ) razem.
                    Tak jak pisałam myśleliśmy o zatrzymaniu się przy Plitviskich jeziorach na
                    krótkie zwiedzanie - ale wcale niekoniecznie.
                    W ile osób pojedziecie? Nas będzie trójka - ja, Rafał (pan mąż) i Seba (3-
                    latek).
                    A tak nawiasem mówiąc to z porzedniego Twojego postu wynika, że macie być
                    Marinie 24.07. Zmieniliście termin?
                    I jeszcze jedno. Pisałaś(eś), że byłaś(eś) u p. Najev już dwukrotnie. Powiedz
                    jak to w końcu jest. Interesuje mnie szczególnie czy opinie, że Marina/
                    apartamenty p. Najev są idealne dla małych dzieci są prawdziwe. I czy
                    gościnność p. Najev jest taka jak to piszą gdzieniegdzie.
                    • Gość: Toma Re: Marina IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.04, 21:37
                      Do Edi wyjeżdżamy 24.07 gdzieś między 16.00 a 18.00 chcemy być na miejscu
                      25.07 jak najwcześniej. Jedziemy w trójkę jednym autem. Ja jadę w to samo
                      miejsce już trzeci raz dla mnie jest spoko. Co prawda do plaży trzeba trochę
                      iść ale są wakacje, mnóstwo czasu i dla dziecka bezpieczniej (każdy ma jakieś
                      swoje preferencje). Jeżeli chcesz jakieś zdjęcia z Mariny podaj mail’a to mogę
                      ci przesłać parę.
                      • Gość: Edi Re: Marina / do Toma IP: *.isuzu.pl 19.07.04, 07:56
                        Prawdopodobnie sobota między 16-18:00 u nas odpada. Myślimy raczej o nocy. Ale
                        to się jeszcze okaże.
                        W jakim wieku jest Wasz dzieciaczek?

Edyta
                      • rasten2 Re: Marina 19.07.04, 11:23
                        Witam,

Jede do Mariny przelom sierpnia i wrzesnia, chetnia popatrze na foty z tego
                        ponoc bardzo urokliwego miejsca.
                        Bardzo prosze o ich przeslanie na adres rasten@tenbit.pl
                        PZDR
                • Gość: Tomi Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:23
                  Odpisalem do Ciebie ale dostalem zwrot peweni mialas skrzynke zapchana, co do
                  wyjazdu to tez musze tam byc 25.07 zatem za tydzein i tez jade ta trasa co Wy
                  tyle ze z Wawy, jakim samochodem jedziecie mozna sie jakos styknac przy granicy
                  w ceiszynie, pozdrawiam napisz odp. na fantomek@o2.pl i oproznij skrzynke
                  • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 19.07.04, 11:40
                    Tomi,
                    Jak nie sprawi ci problemu to też chętnie zobaczyłbym Marinę na fotkach. Mój
                    adres : cozzi@op.pl
                    Pozdrawiam
                    Piotr
                  • Gość: Edi Re: Marina / do Tomi (i Toma w sumie też) IP: *.isuzu.pl 19.07.04, 14:24
                    Hej,
                    rzeczywiście miałam zapchaną skrzynkę. Zwracam honor;-)
                    Jedziemy beżowym magankiem kombi na śląskich numerach (ST coś tam - nie
                    pamiętam).
                    Raczej będziemy deptać niż oglądać widoczki.
                    Zastanawiamy się czy jednak nie wyruszyć tak jak Toma (16:00-18:00 w sobotę) i
                    przespać się parę godzin w aucie gdzieś po drodze (np. na stacji benzynowej).
                    Myśleliśmy też o postoju przy Plitvickich jeziorach ale życie pokaże czy będzie
                    nam się chciało.
                    A czym Wy jedziecie? Ile osób? Czy jakiś dzieciaczek jest z Wami?
                    Może uda nam się dostosować nasze plany/wymagania/preferencje i pojechać razem
                    (łącznie z Tomi, który(a) mieszka niedaleko nas)?

Edyta
    • Gość: amj2 Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:32
      Witam . Widzę ,że tu są stali bywalcy u Pani Najev.Planuje podróż w przyszłym
      roku do Chorwacji z półtorarocznym dzieckiem. Napiszcie proszę, czy Waszym
      zdaniem mogłabym się zatrzymać w Marinie, czy ze względu na tak małe dziecko
      powinnam szukać kwatery np. na wyspie Pag.Czy wokół tych apartamentów jest
      jakiś zacieniony ogród? W którym domu I czy II wybrać apartament?Czy jest
      możliwość zamówienia obiadów?Z tego co wiem plaża jest kamienista, jest
      płytko ,czy od razu głęboko? I wszelkie inne rzeczy na plus jak i na minus pod
      względem małego dziecka? Jak wypadają ceny u tej Pani porównując z innymi?Będę
      wdzięczna za informacje. Chcę jechać pod koniec sierpnia i na poczatku
      września . czy to dobry pomysł? Pozdrawiam Ania
      • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.c151.petrotel.pl 11.07.04, 09:50
        do MARINY spokojnie można jechać z takim dzieckiem . W szystkie te sprawy
        o których piszesz tz.te na plus są w Marinie.Apartamenty wynajmuje nie tylko
        pani Najew i są tam apartamenty z różnymi ogrodami.Jeżeli chodzi o apartament
        to w nowym .Wszyscy piszą o pani Najew -ponieważ pani Najew mówi po polsku,
        potrafi każdemu pomóc,znależc inny apartament /jeżeli nie ma już niej/,doradzić,
        zrobić wspaniałą kolację /z owoców morza za przyzwoitą cenę/no i gryla
        w 200letnich zabudowaniach wiejskich we wsi położonej w górach.Jest także blisko
        do Primostenu,Trogiru,Splitu ,wodospasów Krka.Na plaży widziałem dzieci kóre
        dopiero zaczynały chodzić a już brodziły w wodzie.W pobliskim Primostenie są
        dwie plaże/szczególnie ta pierwsza jest dla małych dzieci/jeżdziliśmy tam dla
        odmiany.Ale wsztstko to rzecz gustu i ja dalej polecam Dalmację choćby na
        ciekawe krajobrazy i na pewno tańsze apartamenty.
        • jagasz Re: Marina 16.07.04, 11:12
          Daj jakiś namiar na kwaterę w Dalmacji.

aga
    • Gość: Dorota Re: Marina IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.04, 10:16
      WIITAAMM!! jak się cieszę, że Marinka taka popularna :)...Mnie tam ciąga co
      roku juz od..hmm...jakoś tak od lata 1997...:)...Kuupa czasu, prawda??...Może
      nawet niektórych z Was poznałam??...Pozdrawiam serdecznie wszystkich jeżdzących
      ( lub jadących ) do tego przzzzeeesyymmpatycznego miejsca. Jest spokojnie,
      pięknie, ludzie wspaniali, no i jest co zwiedzać, przynajmniej, przez pierwsze
      2- 3 wyjazdy ;-)...Pozdrawiam serdecznie...:)...
      • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 20.07.04, 10:59
        Mam 2 pytanka
        1) czy w Marinie są jakieś knajpki, sklepy itp.?
        2) czy jest tam drogo w porównaniu do innych miejscowości w Chorwacji?
    • Gość: gość Re: Marina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:54
      Hej! 23.07 z Łodzi wyjeżdżmy do Chorwacji. Czy ktosik też nie wybiera się w tym
      terminie?
      Monika
      • Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 21.07.04, 15:01
        My się wybieramy 23.07 ale z Wawy i trochę wcześniej bo około 13.00
        pozdr
        Piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka