Gość: ada IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.07.04, 11:58 szukam taniego 2-osobowego apartamentu jade z małym dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristor Re: Marina 04.07.04, 16:32 Witam. Byłem w Marinie w 2002 i 2003 roku. Było super. Podaje Ci namiar na apartamenty w których sam mieszkałem www.marina.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 06:54 jJa byłem w Marinie w 2002 i 2003 roku w tym apartamęcie najev.w.interia.pl/ i było bardzo miło. W tym roku znowu się tam wybieram. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina - p. Najev IP: *.isuzu.pl 05.07.04, 08:03 Toma, a kiedy się wybierasz do pani Najev? My będziemy tam z naszym synkiem (3 lata) od 26 lipca do 8 sierpnia. Może się spotkamy??? Ada, może Ty też tam będziesz? Nasze dzieci miałyby towarzystwo! Pozdrawiam, Edyta z Tychów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Marina - p. Najev IP: *.crowley.pl 05.07.04, 08:19 Witam, Ze znajomymi będziemy u P. Najev od 31.07.2004 - 07.08.2004. Będzie z nami 5-letnia dziewczynka (córka znajomych). Także do zobaczenia Beata z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Marina - p. Najev 05.07.04, 13:55 > Toma, > a kiedy się wybierasz do pani Najev? > My będziemy tam z naszym synkiem (3 lata) od 26 lipca do 8 sierpnia. > Może się spotkamy??? > Ada, > może Ty też tam będziesz? Nasze dzieci miałyby towarzystwo! Heh świat jest mały :) Jak zobaczysz załadowane niebieskie suzuki na tyskich blachach, to znaczy że kończy mi się urlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Marina IP: 194.202.25.* 19.07.04, 12:49 czesc, adres ktory podales nie funkcjonuje. Czy masz moze do pani Najev jakis telefon, mail itp? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Marina IP: 194.202.25.* 19.07.04, 12:52 juz sobie poradzilam,. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Marina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:49 witam! czytam i czytam i widzę, że co niektóży to już weterani w wyprawach do Mariny. My wybieramy się pierwszy raz więc jeśli polecacie apartanenty u tej rozsławionej Pani N. to może mogła bym prosić o dokładne namiary? A poza tym wyjeżdzamy 23.07. ok.18 z Łodzi więc może znajdzie sie ktoś kto również wtedy wyrusza? Byłoby trochę raźniej. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Marina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:52 witam! czytam i czytam i widzę, że co niektórzy to już weterani w wyprawach do Mariny. My wybieramy się pierwszy raz więc jeśli polecacie apartanenty u tej rozsławionej Pani N. to może mogła bym prosić o dokładne namiary? A poza tym wyjeżdzamy 23.07. ok.18 z Łodzi więc może znajdzie sie ktoś kto również wtedy wyrusza? Byłoby trochę raźniej. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 06.07.04, 09:01 My też będziemy ze znajomymi i ich 5-cio letnim dzieckiem u Pani Najev od 26.07 do 07.08 Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 06.07.04, 12:56 Jedziecie przez Austrię czy Węgry? Nocujecie gdzieś po drodze? jeżeli tak to gdzie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 06.07.04, 14:34 Jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy ale pewnie gdzieś po drodze przenocujemy. W którym domu pani Najev będziecie w I czy II? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 06.07.04, 14:43 W pierwszym - (chyba w tym starszym). Będziecie tam pierwszy raz? Bo wiele osób wielokrotnie odwiedza P. Najev. My będziemy pierwszy raz w Chorwacji. Planujemy nocleg po drodze, potem cały dzień na Pletwickich a potem raniutko do Mariny. Jeżeli planujecie Trogir lub Split, to może jakoś po 2 sierpnia -wybierzemy się razem? A 31.07.2004 wieczorkiem może grillek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 06.07.04, 14:56 No to fajnie, bo my też będziemy w pierwszym domu (tym starszym). Myślę, że co do programu wycieczek to na pewno ustalimy wszystko na miejscu. Jeśli chodzi o grillka - to jak najbardziej - bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 06.07.04, 15:02 No to do zobaczenia 31.07.2004 w Marinie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.class145.petrotel.pl 06.07.04, 19:21 w Marinie warto być na wiejskiej zabawie na Krzysztofa.Porozmawiajcie z panią Najew na temat grilka a zrobi go wam z małżami i innymi rybami np.w dwie lub trzy rodziny.Zrobi wam także grilka w górskie wsi i wrto na nim być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.class145.petrotel.pl 06.07.04, 19:24 a po drodze najlepiej zanocować ok 30 km przed Plitwicami- mogę podać namiary na dobre apartamenty u miłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystal Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:54 Poprosze o adres.Ja podaję adres kwatery na Słowenii zaraz za granicą przed Mariborem.Na rondzie trzeba sskręcić w lewo LIZIKA DVORSAK PESNICA59D TEL.00386- 41-609-518.Pani mowi po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 07.07.04, 09:27 Długo nie zaglądałam, a tu taka korespondencja!! Peter, wygląda na to, że będziemy u pani Najev dzień przed Wami (25.07). Z tego co wiem, to my też w domku I ale wszystko okaże się na miejscu. Rezerwowaliśmy zaledwie tydzień temu. Szkoda, ze nie jedziecie dzień wcześniej. Moglibyśmy zjednoczyć siły - zawsze to bezpieczniej... Te grilki to mam nadzieję, że będziemy robić często, co? My z naszym 3-latkiem mamy zamiar dużo zwiedzać (Krka, Split, Trogir i wszystko co się da). Więc może niektóre wypady zorganizujemy większą ekipą? To będzie nasza druga wizyta w Chorwacji więc trochę już znamy te tereny (porzednio byliśmy na wyspie Murter - to zaraz obok). Beata, będziemy czekać 31.07. z grilkiem!! Zbynek, podaj proszę te namiary przed Plitwicami. Dzięki z góry. A tak nawiasem mówiąc to zastanowił mnie troszkę fakt, że aż tyle osób (bo na innych wątkach też) jedzie do pani Najev. Troszkę to dziwne, co? Uspokoiły mnie opinie osób, które tam już były. A może to pani Najev siedzi cały czas na formum i wystawia opinie pod różnymi nickami?? To żart oczywiście. Myślę, że będzie OK. Pozdrawiam, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 07.07.04, 10:06 Edyta, Pomyliłem się w dacie, oczywiście wyjeżdżamy w piątek 23 lipca, po drodze pewnie gdzieś przenocujemy tak żeby u P. Najev być już w sobotę 24 lipca. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:40 tylu ludzi pisze o pani Najev, ponieważ ona wynajmuje apartamenty już od wielu lat - no i chyba większość korzystających z jej usług była zadowolona. Ja osobiście byłem dwa razy,ostatnio 3 lata temu. Oto adres apartamentu w okolicach Plitwic-korzystałem w 2003r. Anka Vukovic Kordunska 2 Slunj tel.+385-47-7777-41 e-mail: goran.vukovic@ka.tel.hr. w Slunj przed stacją benzynową w prawo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Marina IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 18:55 Witam wszystkich ja przyjadę do Mariny 24.07 i będę do 05.08 w tym nowym domku. Przyjadę granatowym Renault Clio ze śląską rejestracją KBC. POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:09 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH WYBIERAM SIE DO TEGO APARTAMENTU 25.07 CHCE BYC NA MIEJSCU WSZYSTKICH CHETNYCH NA WSPOLNA PODROZ ZAPRASZAM DO PISANIA FANTOMEK@O2.PL POZDRAIWM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 14.07.04, 09:31 No to niezła ekipa się szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:06 Skąd jedziesz do Mariny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 06:33 Ja mieszkam niedaleko Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:42 Piter ja tez keidy lecisz i jaka trasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 15.07.04, 10:40 Wyjeżdżamy w piątek 23.07 i będziemy jechać przez Czechy Austrię i Słowenię , raczej nie będziemy nigdzie po drodze nocować. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 16.07.04, 09:37 Tomi, napisałam do Ciebie na maila, na adres przez Ciebie podany. Zero odzewu (może zły adres??) więc piszę tutaj. Wygląda na to, że wyjeżdżamy w tym samym czasie. My musimy być na miejscu w niedzielę 25.07. Wyjedziemy pewnie w sobotę w nocy ale konkretnych planów nie mamy. Na pewno jedziemy przez Austrię. Chcielibysmy też stanąć na parę godzin przy Plitvickich jeziorach - ale to też w fazie planów. Wyjeżdżamy z Tych (Śląsk). Jeden samochód. Chętnie dołączymy, żeby było na dwa. Pozdrawiam, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 16.07.04, 10:30 Czytaliście te kiepskie opinie nt. Mariny? Mam nadzieję, że są mocno wyolbrzymione. Jak tam samopoczucie przed zbliżającym się urlopem? Ja już nie mogę się doczekać. Ale cóż, my jeszcze dwa tygodnie. Życzę Wam udanej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 16.07.04, 10:46 Myślę, że to normalne, tak jak w życiu, na 100 zadowolonych zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony. Pojedziemy zobaczymy. My startujemy juz w następny piątek. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Marina IP: *.crowley.pl 16.07.04, 10:57 Wiem, wiem, jesteśmy przecież umówienie na grilla 31.07.2004 (z Edytą, Tomem i Peterem). Mam nadzieję, że to aktualne. My będziemy 7 osobową ekipą (3 parki i 5 latka), a Wy jedziecie jednorodzinnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 16.07.04, 10:53 No cuż. Ja też zaczęłam się martwić. Poczytałąm sobie wątki z roku 2002. We wszystkich te same osoby "reklamują" panią Najev i Marinę. Już sama nie wiem, które z nich naprawdę tam były, a które to po prostu pani Najev (mam nadzieję, że te posądzenia sa jednak niesłuszne). W najgorszym razie przenocujemy tam trzy dni i ruszymy dalej... Choć z małym dzieckiem wcale mi się to nie uśmiecha. Rozpoczęłam nowy wątek z pytaniem do Remo (w tym roku to remo29, był u pani Najev w 2002). Choć nie wiem czy mi odpowie bo prawdopodobnie właśnie teraz jest na Chorwacji. Nie wiem czy też u pani Najev. Z kilku wątków wynika, ze Remo pochodzi z tego samego miasta, w którym ja od niedawna mieszkam. Zakładam więc, że nie jest panią Najev;-) Pozdrawiam, Edyta PS. Z góry bardzo przepraszam panią Najev jeśli moje podejrzenia są jednak niesłuszne. Musicie jedank przyznać, że mają niestety duże podstawy. Mocno ściaskam kciuki by okazało się, że racji nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Marina IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 11:34 Do Edi ja też mam być u P. Najev 25.07 jade z Łazisk Górnych koło Mikołowa jadę przez Cieszyn-Bratysławę-Wiedeń-Maribor i dalej w Chorwacji chyba nową autostradą. O której wyjeżdżasz? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina IP: *.isuzu.pl 16.07.04, 12:46 Toma, jeszcze nie wiemy o której dokładnie wyjedziemy. Może masz jakieś propozycje? Fajnie by było ruszyć (i dotrzeć ) razem. Tak jak pisałam myśleliśmy o zatrzymaniu się przy Plitviskich jeziorach na krótkie zwiedzanie - ale wcale niekoniecznie. W ile osób pojedziecie? Nas będzie trójka - ja, Rafał (pan mąż) i Seba (3- latek). A tak nawiasem mówiąc to z porzedniego Twojego postu wynika, że macie być Marinie 24.07. Zmieniliście termin? I jeszcze jedno. Pisałaś(eś), że byłaś(eś) u p. Najev już dwukrotnie. Powiedz jak to w końcu jest. Interesuje mnie szczególnie czy opinie, że Marina/ apartamenty p. Najev są idealne dla małych dzieci są prawdziwe. I czy gościnność p. Najev jest taka jak to piszą gdzieniegdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Marina IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.04, 21:37 Do Edi wyjeżdżamy 24.07 gdzieś między 16.00 a 18.00 chcemy być na miejscu 25.07 jak najwcześniej. Jedziemy w trójkę jednym autem. Ja jadę w to samo miejsce już trzeci raz dla mnie jest spoko. Co prawda do plaży trzeba trochę iść ale są wakacje, mnóstwo czasu i dla dziecka bezpieczniej (każdy ma jakieś swoje preferencje). Jeżeli chcesz jakieś zdjęcia z Mariny podaj mail’a to mogę ci przesłać parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina / do Toma IP: *.isuzu.pl 19.07.04, 07:56 Prawdopodobnie sobota między 16-18:00 u nas odpada. Myślimy raczej o nocy. Ale to się jeszcze okaże. W jakim wieku jest Wasz dzieciaczek? Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
rasten2 Re: Marina 19.07.04, 11:23 Witam, Jede do Mariny przelom sierpnia i wrzesnia, chetnia popatrze na foty z tego ponoc bardzo urokliwego miejsca. Bardzo prosze o ich przeslanie na adres rasten@tenbit.pl PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:23 Odpisalem do Ciebie ale dostalem zwrot peweni mialas skrzynke zapchana, co do wyjazdu to tez musze tam byc 25.07 zatem za tydzein i tez jade ta trasa co Wy tyle ze z Wawy, jakim samochodem jedziecie mozna sie jakos styknac przy granicy w ceiszynie, pozdrawiam napisz odp. na fantomek@o2.pl i oproznij skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 19.07.04, 11:40 Tomi, Jak nie sprawi ci problemu to też chętnie zobaczyłbym Marinę na fotkach. Mój adres : cozzi@op.pl Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Marina / do Tomi (i Toma w sumie też) IP: *.isuzu.pl 19.07.04, 14:24 Hej, rzeczywiście miałam zapchaną skrzynkę. Zwracam honor;-) Jedziemy beżowym magankiem kombi na śląskich numerach (ST coś tam - nie pamiętam). Raczej będziemy deptać niż oglądać widoczki. Zastanawiamy się czy jednak nie wyruszyć tak jak Toma (16:00-18:00 w sobotę) i przespać się parę godzin w aucie gdzieś po drodze (np. na stacji benzynowej). Myśleliśmy też o postoju przy Plitvickich jeziorach ale życie pokaże czy będzie nam się chciało. A czym Wy jedziecie? Ile osób? Czy jakiś dzieciaczek jest z Wami? Może uda nam się dostosować nasze plany/wymagania/preferencje i pojechać razem (łącznie z Tomi, który(a) mieszka niedaleko nas)? Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amj2 Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:32 Witam . Widzę ,że tu są stali bywalcy u Pani Najev.Planuje podróż w przyszłym roku do Chorwacji z półtorarocznym dzieckiem. Napiszcie proszę, czy Waszym zdaniem mogłabym się zatrzymać w Marinie, czy ze względu na tak małe dziecko powinnam szukać kwatery np. na wyspie Pag.Czy wokół tych apartamentów jest jakiś zacieniony ogród? W którym domu I czy II wybrać apartament?Czy jest możliwość zamówienia obiadów?Z tego co wiem plaża jest kamienista, jest płytko ,czy od razu głęboko? I wszelkie inne rzeczy na plus jak i na minus pod względem małego dziecka? Jak wypadają ceny u tej Pani porównując z innymi?Będę wdzięczna za informacje. Chcę jechać pod koniec sierpnia i na poczatku września . czy to dobry pomysł? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.c151.petrotel.pl 11.07.04, 09:50 do MARINY spokojnie można jechać z takim dzieckiem . W szystkie te sprawy o których piszesz tz.te na plus są w Marinie.Apartamenty wynajmuje nie tylko pani Najew i są tam apartamenty z różnymi ogrodami.Jeżeli chodzi o apartament to w nowym .Wszyscy piszą o pani Najew -ponieważ pani Najew mówi po polsku, potrafi każdemu pomóc,znależc inny apartament /jeżeli nie ma już niej/,doradzić, zrobić wspaniałą kolację /z owoców morza za przyzwoitą cenę/no i gryla w 200letnich zabudowaniach wiejskich we wsi położonej w górach.Jest także blisko do Primostenu,Trogiru,Splitu ,wodospasów Krka.Na plaży widziałem dzieci kóre dopiero zaczynały chodzić a już brodziły w wodzie.W pobliskim Primostenie są dwie plaże/szczególnie ta pierwsza jest dla małych dzieci/jeżdziliśmy tam dla odmiany.Ale wsztstko to rzecz gustu i ja dalej polecam Dalmację choćby na ciekawe krajobrazy i na pewno tańsze apartamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Marina IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.04, 10:16 WIITAAMM!! jak się cieszę, że Marinka taka popularna :)...Mnie tam ciąga co roku juz od..hmm...jakoś tak od lata 1997...:)...Kuupa czasu, prawda??...Może nawet niektórych z Was poznałam??...Pozdrawiam serdecznie wszystkich jeżdzących ( lub jadących ) do tego przzzzeeesyymmpatycznego miejsca. Jest spokojnie, pięknie, ludzie wspaniali, no i jest co zwiedzać, przynajmniej, przez pierwsze 2- 3 wyjazdy ;-)...Pozdrawiam serdecznie...:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 20.07.04, 10:59 Mam 2 pytanka 1) czy w Marinie są jakieś knajpki, sklepy itp.? 2) czy jest tam drogo w porównaniu do innych miejscowości w Chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Marina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:54 Hej! 23.07 z Łodzi wyjeżdżmy do Chorwacji. Czy ktosik też nie wybiera się w tym terminie? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marina IP: *.one.pl 21.07.04, 15:01 My się wybieramy 23.07 ale z Wawy i trochę wcześniej bo około 13.00 pozdr Piotr Odpowiedz Link Zgłoś