Dodaj do ulubionych

gorąco pod namiotem?

10.07.04, 14:44
Czy pod namiotem nie jest bardzo gorąco w nocy?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: gorąco pod namiotem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 15:01
      jest strasznie gorąco
      • Gość: a76 Re: gorąco pod namiotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 09:38
        dzieki, tak myslalam:)
        • pegas15 Re: gorąco pod namiotem? 12.07.04, 18:37
          nie przesadzaj da sie wytrzymać!!!! Spałem bez przykrycia i przeżylem!!
          • Gość: Nina Re: gorąco pod namiotem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.04, 15:14
            Właśnie wróciłam z Istrii, cały czas spałam pod namiotem i ani razu nie było
            zbyt gorąco ani w dzień ani w nocy, klimat Chorwacji jest po prostu idealny.
            Czytałam jednak że od połowy lipca i cały sierpień temperatury są wyższe może
            wtedy jest goręcej. Moich poprzedników rozgrzało chyba kwaśne chorwackie wino
            od gospodarzy, ciao
    • pegas15 Re: gorąco pod namiotem? 13.07.04, 16:02
      Jak byłem w Rijece - to jest prawie północ Chorwacji to tez nie było gorąco az
      tak, jednak jedź do Dubrownika to poznasz co to sa upały. Istria to tak jakbyś
      porównywała polskie morze i polskie góry - tak się nie da.
      • Gość: Nina Re: gorąco pod namiotem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.07.04, 14:17
        A może ten ktoś jedzie na Istrię ? Poza tym nawet w Chorwacji lata różnią się
        od siebie tak jak wszędzie, w ubiegłym roku były wyjątkowe upały a w tym jest
        bardzo umiarkowanie
    • Gość: qwerto Re: gorąco pod namiotem? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.07.04, 22:28
      spisz sobie bez ciuchów i jest ok. na fkk kempingu jest naprawde ok. spróbuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka