Dodaj do ulubionych

trogir - nocleg

IP: *.dynamic.mm.pl 12.01.13, 18:55
witam , poszukuję taniego noclegu w tym mieście dla czterech osób na jedną noc - nie więcej niż 60 euro za całą czwórkę . Polecicie coś?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: trogir - nocleg IP: *.dynamic.mm.pl 16.01.13, 18:16
      JAK ZWYKLE CISZA... :(
      ... na prawdę nikt z Was nie spał jednej nocy w Trogirze?? Być nie może... .

Pozdrawiam

• hepik1 Re: trogir - nocleg 16.01.13, 19:08
        100 m od Trogiru masz Ciovo a tam kilkanascie tysięcy kwater.
    • trypel Re: trogir - nocleg 16.01.13, 20:28
      na jedną noc to masz booking albo hrs
      skoro mi sie udało na 1 noc z kumplem i w Makarskiej i w Biogradzie za mniej niż 40 euro (weekend majowy) to duzy pokój za 60 nie bedzie problemem.
      no villa filip w trogirze na jedną noc w maju za apartament dla 4 osob 185 pln.(2 sypialniowy!)
      • Gość: turysta Re: trogir - nocleg IP: *.dynamic.mm.pl 19.01.13, 20:17
        Dzięki za podpowiedzi . Villa Filip - odpisali, minimum na tydzień i właśnie takich odpowiedzi jest mnóstwo,ewentualnie proszą(grzecznie:)) o zapytanie kilka dni przed przyjazdem , a to nam akurat nie do końca pasuje . Jaka jest możliwość znalezienia czegoś na miejscu?-będziemy na miejscu późnym wieczorem.
        Pozdrawiam
        • wislok1 Re: trogir - nocleg 19.01.13, 22:04
          Na jedną noc to w hotelu,
          jak kwatera to z wysoką dopłatą, wyjdzie tyle co hotel,
          najlepiej zarezerwować wcześniej
        • hepik1 Re: trogir - nocleg 20.01.13, 07:11
          Raczej nikt na pół roku przed sezonem nie bedzie blokował sobie apartamentu na jedną noc ,mogąc stracić cały tydzień.
          Jakims wyjsciem jest zabranie mało gabarytowego namiotu i wtedy noc na jakimś przydomowym campingu nie powinna stanowić problemu.
          Sam tak kiedys nocowałem na Ciovo,jakieś dwa km od trogirskiej starówki.
          Inna ewentualność,zmienic miejsce tranzytowego noclegu na okolice Plitvic.Tam jest to zupełnie normalne.
          Ewentualnie w ok wodospadów Krka.(Skradin) Tam też turysci bywają przejazdem.
        • trypel Re: trogir - nocleg 20.01.13, 10:15
          mówiłem skorzystaj z bookingu.
          Jak napiszesz bezpośrednio to odpisza że tydizeń minimum.

1 dzień rezerwacji przez booking MUSZĄ akceptować. I już. Cwani są i tyle.
          Skoro na stronie da rade zrobić rezerwacje na 1 dzień to ją zrób. Po co piszesz bezpośrednio? Bedzie drożej i bez gwarancji.
    • arnaut7 Re: trogir - nocleg 22.01.13, 17:05
      Dzień dobry!
      Ofiaruję Ci mój dom na plaży na wakacje.
      Dom posiada trzy kondygnacje. Każde piętro jest odrębna kwestia i oddzielne mieszkanie.

Możesz zobaczyć mieszkanie ze zdjęciami i cenami na link:

www.wix.com/croatiatrogir/samir

na youtube

www.youtube.com/watch?v=yTf59AnolIE
      www.youtube.com/watch?v=tyK7wlYpaMs
      Mam nadzieję, że Ci się spodoba.
      Czekamy na Wasze odpowiedzi!
      Życzę Ci wszystkiego najlepszego!
      Samir Arnaut
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka