Dodaj do ulubionych

winiety na samochody w czechach

IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.07.04, 20:17
czy jadąc tranzytem do chorwacji muszę w czechach kupować winietę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.kghm.pl 24.07.04, 06:38
      nie musisz. U czechów obowiązują tylko na drogach ekspresowych lub
      autostradzie. Powiedz skąd wyruszasz zPolski to postaram doradzić. Pozdrowionka
      • Gość: omar Re: winiety na samochody w czechach IP: *.provider.pl / *.provider.pl 24.07.04, 18:05
        wyjeżdżam z Wrocławia.
        Dzięki za radę :)
      • Gość: omar Re: winiety na samochody w czechach IP: *.provider.pl / *.provider.pl 25.07.04, 11:54
        czesc waldek.Jade z wrocławia,międzylesie,Svitawy,Chodzi mi konkretnie o
        łącznik w Brnie.Jade do brna 43.obwodnica
        i żeby się wpiąć na Mikulow jadę cztery kilometry autostradą.Znając wredność
        czeskiej
        policji moge mieć problemy.Jechałeś tamtędy.??
        • Gość: erdal Re: winiety na samochody w czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:37
          kilkakrotnie jadąc przez Czechy autostradą widziałem patrole policji stojące na
          poboczu z radarem a dodatkowo przez lornetki sprawdzali nadjeżdżający samochód
          czy ma winietke
        • Gość: Waldek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.kghm.pl 27.07.04, 03:14
          Omar, nie jedz tą drogą podaje ci droge a wybierzesz jak bedziesz uważał:
          Wrocław - Lubawka-Pardubice-Znojmo-Wiedeń -Graz-Maribor-Zagrzeb. Jest to
          najlepsza trasa jaka jest przez Czechy . Jeżdze tamtedy już od czterech lat. a
          co do wredności Czechów popieram to co mówisz same moje dzieci do dnia
          dzisiejszego mówią na nich wredne PEPIKI!!!!!!!!Powodzenia i daj znać jak
          wrócisz
          • Gość: marek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.04, 23:10
            a czy na tej trasie trzeba wykupić winietę ???
    • pejtak Re: winiety na samochody w czechach 26.07.04, 11:34
      Ten odcinek jest "bez poplatky"
    • Gość: Tomek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 08:56
      Co wy z tymi Czechami ja bardzo lubie Czechów,Byłem kilkakrotnie kontrolowany
      przez czeska policje ,zadnych uwag zachowuja sie normalnie.Nie siejcie wrogich
      sądów o Czechach.Wielokrotnie wypoczywałem w Czechach sa normalni ,to tylko
      niektórzy zakompleksieni Polacy sieja takie pomysły.A drogi sa różne można z
      winietkami można bez .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mniej skwaszenia bo
      w róznych krajach ,w których bywałem lubia nas jak sami damy sie lubić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka