Gość: omar IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.07.04, 20:17 czy jadąc tranzytem do chorwacji muszę w czechach kupować winietę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.kghm.pl 24.07.04, 06:38 nie musisz. U czechów obowiązują tylko na drogach ekspresowych lub autostradzie. Powiedz skąd wyruszasz zPolski to postaram doradzić. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar Re: winiety na samochody w czechach IP: *.provider.pl / *.provider.pl 24.07.04, 18:05 wyjeżdżam z Wrocławia. Dzięki za radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar Re: winiety na samochody w czechach IP: *.provider.pl / *.provider.pl 25.07.04, 11:54 czesc waldek.Jade z wrocławia,międzylesie,Svitawy,Chodzi mi konkretnie o łącznik w Brnie.Jade do brna 43.obwodnica i żeby się wpiąć na Mikulow jadę cztery kilometry autostradą.Znając wredność czeskiej policji moge mieć problemy.Jechałeś tamtędy.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erdal Re: winiety na samochody w czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:37 kilkakrotnie jadąc przez Czechy autostradą widziałem patrole policji stojące na poboczu z radarem a dodatkowo przez lornetki sprawdzali nadjeżdżający samochód czy ma winietke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.kghm.pl 27.07.04, 03:14 Omar, nie jedz tą drogą podaje ci droge a wybierzesz jak bedziesz uważał: Wrocław - Lubawka-Pardubice-Znojmo-Wiedeń -Graz-Maribor-Zagrzeb. Jest to najlepsza trasa jaka jest przez Czechy . Jeżdze tamtedy już od czterech lat. a co do wredności Czechów popieram to co mówisz same moje dzieci do dnia dzisiejszego mówią na nich wredne PEPIKI!!!!!!!!Powodzenia i daj znać jak wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.04, 23:10 a czy na tej trasie trzeba wykupić winietę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pejtak Re: winiety na samochody w czechach 26.07.04, 11:34 Ten odcinek jest "bez poplatky" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: winiety na samochody w czechach IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 08:56 Co wy z tymi Czechami ja bardzo lubie Czechów,Byłem kilkakrotnie kontrolowany przez czeska policje ,zadnych uwag zachowuja sie normalnie.Nie siejcie wrogich sądów o Czechach.Wielokrotnie wypoczywałem w Czechach sa normalni ,to tylko niektórzy zakompleksieni Polacy sieja takie pomysły.A drogi sa różne można z winietkami można bez .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mniej skwaszenia bo w róznych krajach ,w których bywałem lubia nas jak sami damy sie lubić Odpowiedz Link Zgłoś