meg7822 26.04.13, 10:31 Szukam sprawdzonych i niedrogich kwater w Duce koło Omis na drugą połowę lipca Może mi ktoś polecić ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja_24 Re: Kwatery Duce koło Omis 26.04.13, 17:36 Ja Ci moge polecic kwaterke, w ktorej bylam w 2009 albo 2010. Wpisz sobie w googla 'Family House Ema". Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Kwatery Duce koło Omis 27.04.13, 11:25 Nie ma sprawy.Starsza pania, ktora prowadzi te pokoje razem z corka, wspominam bardzo milo :) Co prawda nie mowi po angielsku ani po polsku, ale bardzo sie stara :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafti Re: Kwatery Duce koło Omis IP: *.promax.media.pl 27.04.13, 13:37 Ja mogę polecić www.villasunce.com Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Kwatery Duce koło Omis 27.04.13, 16:08 Pamietam, ze tam tez pytalam o cene, ale "Ema" byla tansza. Czy Sunce nie lezy przypadkiem tuz kolo jadranki? Bo jakos tak mi sie kojarzy w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafti Re: Kwatery Duce koło Omis IP: *.promax.media.pl 29.04.13, 23:20 Tak, na plaże musisz przejść przez jadrankę. Nie znalazłem w okolicy, innego przejścia pod nią. To jest pewien minus ale na plus świetna knajpka na wprost willi przy plaży oraz wypożyczalnia leżaków, rowerów wodnych, łódek, skuterów wodnych - pełen serwis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Kwatery Duce koło Omis 30.04.13, 10:54 Ja tez musialam przejsc przez jadranke, da sie przezyc. :) Ale chyba mowimy o innej Villi Sunce, bo tamta byla ponizej ulicy, z oknami na rzeczoną, dlatego pytam. Ale widac nie jednemu psu Burek. Chetnie bym wrocila do Duce, to byl moj pierwszy pobyt w Cro, ale bardzo udany. Choc jednak lepiej wspominam Slano, przynajmniej z dala od jadranki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Kwatery Duce koło Omis 30.04.13, 08:57 Co dla ciebie znaczy niedrogo i w lipcu ? Odpowiedz Link Zgłoś