Dodaj do ulubionych

hotel na taconera

IP: *.retsat1.com.pl 18.07.06, 21:59
czy kotoś mi może opowiedzieć coś o tym hotelu i okolicy?z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ricardin Re: hotel na taconera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 00:32
      Witam,
      Sam osobiście kluczę w tej sprawie od stycznia. Wylatuję 28.07 i posiadam
      następującą wiedzę. Hotel położony w lesie piniowym na wzgórzu, oddalony 450 m
      od bardzo przyjemnej zatoki kąpielowej font de sa cala. Wg opini Niemców, bo
      tylko do takiej dotarłem personel jest ok. wyżywienie ok z +. Przy hotelu korty
      tenisowe, basen, wypożyczalnia rowerów. W miejscowości bardzo małej i spokojnej
      wypożyczalnia samochodów. Wracam 12.08 więc będę mógł więcej COS... dodać.
      • Gość: WALDERAMA Re: hotel na taconera IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.07.06, 10:18
        OK.DZIEKI - W TAKIM RAZIE CZEKAM NA TWÓJ POWRÓT I....TROCHĘ WIECEJ INFORMACJI
      • r_hojdus Re: hotel na taconera 30.07.06, 14:53
        Szwageirka wróciła tydzień temu z tego hotelu, i z tego co mówiła to jest OK.
        Jedzenie, baseny, pokoje też. Jednakże plaża pozostawia wiele do życzenia.
        Praktycznie cały pobyt spędzili przy basenie, gdyż bali się puścić dzieci do
        morza, taki był brud(glony, śmieci, puszki - po prostu SYF).
    • Gość: ricardin Re: hotel na taconera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 16:04
      Witam,
      Wróciłem wczoraj - fajnie, spokojnie. Ogólnie polecam bardzo dla rodzin. Hotel,
      basen czysty, obsługa b. miła, Jest z Polski Karolina na stołówce. Posiłki w
      formie bufetu w miarę urozmaicone. Duży wybór alkoholi w formie all. Plaża, nie
      zgodzę się z przedmówcą jest czysta, codziennie sprzątają. Urocza, mała i
      piaszczysta w zatoce wciśnięta między skały. W okolicy 3 km Cala Ratjada fajne
      miasteczko, większa liczba kafejek, sklepów, plaże zatłoczone. Capdepera 2 km
      ruiny zamku polecam. 10 km Coves d'arta super jaskinia z cudownym wejściem jak
      i wnętrzem.
      Na miejscu 2 wypożyczalnie samochodów, dodatkowo w hotelu i z Neckermana.

• Gość: WALDERAMA Re: hotel na taconera IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.08.06, 15:05
        WIELKIE DZIĘKI RICARDIN-MYŚLĘ ŻE NIE BĘDĘ SIĘ TAM NUDZIŁ-CHOCIAŻ JADĘ Z 2
        DZIECI(JEDNO 5 LAT-DRUGIE 5 M-CY)CZY MYŚLISZ ŻE TO ODPOWIEDNIE MIEJSCE?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka