Dodaj do ulubionych

OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makarskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:22
prosze o podpowiedz jak jest jakie sa apartamenty ..jak daleko d centrum
makarskiej...bo ja jade z nimi 20.08
Obserwuj wątek
    • Gość: mimju Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.tpnets.com 11.08.04, 12:29
      wpisz w wyszukiwarce na forum slowo OSKAR i wszystko stanie sie jasne!
      pozdrawiam i wspolczuje
    • Gość: Piotr Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.uokik.gov.pl / 212.244.180.* 11.08.04, 12:45
      Siema, wróciłem z nimi 4 sierpnia. Makarska to fajne miasteczko, nastawione
      typowo na turystykę. Apartamenty są ulokowane jakieś 300-400 metrów od plaży
      (zejście z góy). Trudno tutaj mówić o centrum, życie tętni na promenadzie przy
      plaży (knajpy/dyskoteki/plac zabaw), na jej końcu jest port dla jachtów,
      niedaleko jest mały rynek (polecam na zakupy). Całość jakieś 40 minut piechotą.
      Apartamenty są czyste, skromne, ale spoko. Byłem w dużym budynku (3 piętra), w
      pokoju 2 z łązienką i dużym balkonem z widokiem na góry. Kuchnia była dostępna
      dla wszystkich. Nowy turnus, który przyjechał po nas miał troche więcej
      kłopotów, bo rozbili ich na wiele domów, tak więc tudno powiedzieć jakie oni
      mieli warunki. pozdrawiam, życzę miłego wypoczynku
      • Gość: kika Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:25
        serio zeby dojsc do promenady to trzeba az 40 minut isc ...szok to gdzie te
        apartamenty sie znajduja za makarska????
      • Gość: kika do piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:27
        a czy ty mialaes ta opcje aprtamentow lux????
    • Gość: Piotr Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.uokik.gov.pl / 212.244.180.* 12.08.04, 15:23
      siema, żle mnie zrozumieliście z tymi 40 minutammi, na plaże idzie się 5 minut,
      natomiast 40 minut zajmuje przjście promenady od głównego (najbardziej
      popularnego) zejścia na plaże do latarni morskiej. Co do apartamentów Lux to
      miałem taką możliwość ale adpuściłem tę ofertę.
      • Gość: kika do piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:35
        aha teraz to juz rozumiem ..mam jeszce jedno pytanie czy nie wiesz w jakim
        standardzie sa te lux ...mam nadzieje ze jakies normalne!
        • Gość: Piotr Re: do piotra IP: *.uokik.gov.pl / 212.244.180.* 17.08.04, 08:23
          Coi do apartamentów Lux niestety nie wiem czym się one charaktryzują, ale nie
          liczcie na klime. Myślę, że nie ma sensu w to się łądować. Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.ath.cx 14.08.04, 17:55
        haj bez jaj nie straszcie Wyjezdzam 19 do makarskiej z oskarem. nie nastawialam
        sie na lux ale opinie na tamat tego biura niezla mnie wystraszyly. napiszcie w
        czym tkwi najwiekszy problem... z gory dzieki
        • Gość: kika Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 12:17
          ja tez jade wiec moze sie spotkamy hehe tylko ze ja wyjezdzam 20
        • Gość: Piotr Re: OSCAR---ktos wrocil z nimi z wczasow z Makars IP: *.uokik.gov.pl / 212.244.180.* 17.08.04, 08:21
          Nie ma większego problemu co do Oskara, za te pieniądze nie ma co liczyć na
          luksus, ot normalny pokój z łazienką i balkonem (ja taki miałem), czysto,
          właściciele ok. Aneks kuchenny współny i lodówki - może to dla kogoś jest
          problem. Generalnie nie jest żle, może trochę doskwierać odległość od plaży -
          300 metrów. Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka