Gość: Irek IP: 195.187.44.* 12.08.04, 07:26 Czy ktoś może mi polecić jakieś niedrokie kwatery we wrześniu na HVAR. Chcemy też trochę się zabawić-nie interesuje mnie jakieś odludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OL Re: chcę niedrogo na HVAR IP: *.au.poznan.pl 12.08.04, 13:23 mieszkałam w Starim Gradzie w kwaterze (jedno zmiast na Hvarrze)w czerwiec - lipiec miałam świetnych gospodarzy. Mówili że najlepiej wybrać się na wyspę właśnie we wrześniu ( lub czerwieć) w tym czasie niem WLochów i Niemców. Kwater jest b dużo ceny różne ja za pokój z kuchnią i łazienką z tarasem dla 3 osób zapłaciłam 30 euro na dobę. Jeżeli chcesz coś znalźć najlepiej przyjechać rano lub w południe isamemu szukać do wyboru do koloru zawsze coś znajdziesz. Nawet na jedną noc. Jak przeczytasz forum ludzie w HR różni. Ja jeżdżę od zakończenia wojny i niespotkałam się z niesympoatycznymi. Polecam wyspę Srari Grad iękny i lody w Jelse . Weź gumowe butu lub trampki - jeżowce. Woda czuściutka . My jeździliśmy poróżnych zaotoczkach . świetnie Odpowiedz Link Zgłoś