Dodaj do ulubionych

Chorwacja noclegi

07.01.15, 15:06
Postanowiliśmy w wakacje pojechać dużą grupą ( 4 pary ) do Chorwacji. My do tej pory jeździliśmy do Chorwacji w " ciemno" , dla dwóch osób zawsze coś się znalazło. Teraz 4 pary to już chyba problem będzie i trzeba coś zarezerwować z góry. Poradźcie na jakich stronach szukać kwater bo nigdy tego nie robiłam i nie wiem prostych rzeczy tj . kiedy rezerwować i jakie strony są pewne. M.
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Chorwacja noclegi 07.01.15, 21:01
      To nie chodzi o strony, tylko o wybór dobrej kwatery

Stron jest pełno i wystarczy wpisać "apartamenty chorwacja" lub "noclegi chorwacja", żeby przebierać w ofertach.

Ale która kwatera wam się spodoba, tego nikt nie wiem, bo nie napisaliście jaki region, czy ma to być nad samym morzem, jakie macie wymagania co do wyposażenia, kiedy chcecie jechać, itd.
      Jaka ma być cena ?

Przeważnie trzeba wpłacić zaliczkę, kilkadziesiąt procent całej ceny, najlepiej przelewem europejskim

Można wejść na stronę internetową miejscowości i wysyłać maile do właścicieli kwater.
      Ich spis jest zwykle na stronie

Najwygodniej rezerwuje się tam, gdzie jest możliwość rezerwacji online, tam gdzie jest dostęp do bazy wolnych miejsc

Cztery pary, 8 osób, to nie jest mało
    • Gość: tom Re: Chorwacja noclegi IP: 80.54.108.* 08.01.15, 09:35
      Jeśli szukasz czegoś sprawdzonego dla tak dużej grupy, i jeśli interesuje Cię pobyt stacjonarny, tzn. nie nocleg na 3-4 dni i szukanie kolejnego miejsca, mógłbym zaproponować Ci coś sprawdzonego i wygodnego, a co najważniejsze - moglibyście zamieszkać wszyscy pod jednym dachem. Najpierw określ termin, jaki Was interesuje, od dnia do dnia i odezwij się na jureszcz@wp.pl. Im prędzej tym lepiej, bo z dnia na dzień rezerwacje zapełniają się;-)) Za kilka dni będzie trudniej.pozdrav!
    • Gość: Mario Re: Chorwacja noclegi IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.15, 02:18
      Witam. Jesli interesuje was pobyt na pagu to proszę o kontakt na urlop.pag@interia.pl
      • Gość: aba Re: Chorwacja noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.15, 22:58
        Czy mogę prosić o informacje na temat średniej ceny wynajmu apartamentu 2 pokojowego dla rodziny 2+2 w Czerwcu ? Najdalej 200m od morza, jak to się ma do cen w Bułgarii w tym okresie. Dziękuję za odpowiedź.
        • romcul Re: Chorwacja noclegi 06.04.15, 23:04
          cena 40 euro za apartament
          jeżeli są Państwo nadal zainteresowani to dam kontakt na priw
          super apart. super właściciele

radman.roje@gmail.com

Gość portalu: aba napisał(a):

> Czy mogę prosić o informacje na temat średniej ceny wynajmu apartamentu 2 pokoj
          > owego dla rodziny 2+2 w Czerwcu ? Najdalej 200m od morza, jak to się ma do cen
          > w Bułgarii w tym okresie. Dziękuję za odpowiedź.
    • xmk11 Re: Chorwacja noclegi 26.01.15, 21:08
      Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :)

Na Hvarze byłem w Mudri dolac, Stari Grad. Miejscowość mała niedaleko Stari Gradu. mała zatoka z przepiękną wodą. Kwitnące pola lawendowe na przełomie czerwca i lipca i ten zapach. W zatoce jest sporo cienia gdzie można się schować od drzew. Mam bezpośredni namiar na domek, który mogę podać. Ceny dość niskie. jednak plaże kamieniste.

W razie pytań piszcie śmiało. Na korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
      • olga400 Re: Chorwacja noclegi 02.02.15, 14:06
        Ja mam do wynajęcia 9 osobowy apartament na Makarskiej Rivierze 925split@gmail.com
        • Gość: tom Re: Chorwacja noclegi IP: 80.54.108.* 03.02.15, 11:37
          Mogę zaoferować dwa sprawdzone domy z apartmanami od 2-osobowego studia po mieszkania 6-osobowe - pólnocna część Dalmacji środkowej. szczegóły - tylko tu: jureszcz@wp.pl
          • romcul Re: Chorwacja noclegi 06.04.15, 22:53
            najtańszy apartament w centrum Splitu polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka