Dodaj do ulubionych

Apartamenty Krk

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.15, 13:20
Witam,szukam namiarów na niedrogie apartamenty na Krk(-bo w miarę blisko) dla rodziny z dziećmi.Wspomoże ktoś?Chce zrobić niespodziankę żonie i dzieciakom,nigdy nie bylismy w chorwacji a ja kompletnie nie wiem za co się zabrac.Dzieki Emil
Obserwuj wątek
    • wtop.ek Re: Apartamenty Krk 22.06.15, 14:22
      jeśli jedziesz w sezonie to Krk jest kiepskim wyborem z racji kłebiących się na na każdym skrawku plaży tłumów

tak samo jesli chodzi o "niedrogość", za późno się za to zabrałeś, niedrogo znajdziesz, ale raczej niezbyt blisko morza i standard też może pozostawiać wiele do życzenia, no chyba że znajdziesz jakaś "okazję"...

co do zabierania się, zacznij od sprawdzenia miejsca, potem wrzuć w internet "(nazwa miejca) apartmani" i wyskoczy ci mnóstwo ofert i portali...

mogę ci doradzić Podacę na skraju riwiery makarskiej, miejscowość generalnie niedroga, tylko że na południu Dalmacji, apartamenty 2+2 dalej od morza, albo za jadranką (główną drogą nadmorską) można ustrzelić za 60 euro/doba, nad samym morzem od 80 euro wzwyż
      • wtop.ek Re: Apartamenty Krk 22.06.15, 14:30
        bardziej na północ próbuj na Cres/Losinj (ale to wyspy, więtrz potrzebny prom), jest nieco taniej, w sezonie za 40- 50 euro możesz ustrzelić przyzwoity apartament chociaż też raczej kawałek od morza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka