olga400 27.06.18, 14:04 Jak moge to troche prywaty najwyzej dostane bana :( Został mi wolny termin do 13 lipca w naszym apartamencie 8 osobowym w cenie 90 euro za dobe apartments-dalmatia.eu/pl/zdravko/ Zapraszam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Dalmacja, Last Minute 27.06.18, 19:40 Dzisiaj zarezerwowalem cos innego, bo nie widzialem wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
olga400 Re: Dalmacja, Last Minute 27.06.18, 23:42 Nie ma tego zlego ;) moze nastepnym rasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Dalmacja, Last Minute 28.06.18, 19:03 Ja jestem za... Bardzo ladny apartament W tym roku nie moglem z gory zaplanowac letniego urlopu pol roku do przodu i wybieralem oferty lastminute I to takie samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dalmacja, Last Minute 28.06.18, 12:29 Banów nie ma na forum,mógłbym skasowac tego posta ale biorac pod uwagę wieloletnia współpracę odrobina prywaty i reklamy Ci sie należży .A moze sie uda znależć. kogoś bo cena za taki apartament godna nawet w 6 osób.Od trzech lat preferuje Bałtyk ale gdyby coś w przyszłości,odwiedziłbym Kastelę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olga400 Re: Dalmacja, Last Minute 28.06.18, 14:45 Oooo dziekuje bardzo :) raczej watpie ze sie uda bo widze ze pierwsze 2 tyg lipca to malo oblegany termin...no zobaczymy. Do 1 wrzesnia mam zapelnione i tylko goscie z Polski ;) az jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Dalmacja, Last Minute 28.06.18, 19:05 To jest bardzo popularny Termin Tylko czy znajda sie 2 rodziny, bo apartament jest w zasadzie dla 8 osob Odpowiedz Link Zgłoś
olga400 Re: Dalmacja, Last Minute 28.06.18, 20:38 W sezonie cena dochodzi do 150 euro ;) a teraz to wiesz i tak stoi pusty ;) nie ma co byc hapolem nie znajdzie sie nikt to swiat sie nie zawali ;) Ale w przyszlym roku zapraszam :) bedzie promocja :) Odpowiedz Link Zgłoś