Gość: Kiku_san IP: *.bu.uni.wroc.pl 25.02.05, 09:39 Witam wszystkich. Czy ktoś zna hotel Podgorka w Podgorze? Jak tam jest właściwie z parkowaniem? Czy w samej Podgorze są parkingi w centrum i za ile? Wie ktoś? Z góry dzięki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.bu.uni.wroc.pl 08.03.05, 08:21 Up. Może choć parę relacji o samym hotelu lub miejscowości? Czy nikt tam nie był? O parkingu już mniej więcej wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Podgorka w Podgorze 08.03.05, 10:48 Ja byłam, pisałam o Podgorze na forum wczesną jesienią zeszłego roku, poszukaj w archiwum, ale jeśli będziesz mieć jakieś dodatkowe pytania - chętnie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.os.kn.pl 08.03.05, 15:57 Dzięki, asiek, już wcześnie dotarłam do Twoich postów. Ale Podgorki nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Podgorka w Podgorze 08.03.05, 18:39 Pamiętam Podgorkę, Podgora jest tak mała, że pamięta się wszystkie budynki :) Z hotelu na plażę jest mniej więcej 10 sekund ;-) W samym budynku co prawda nie byłam, ale szczegółowych informacji szukaj pod adresem www.hotelipodgora.com/podgorka.htm, jest tam też e-mail, obsługa pewnie odpowie na nurtujące Cię pytania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.bu.uni.wroc.pl 09.03.05, 07:29 I to znam, dzięki :-) Szukałam po prostu mniej oficjalnych relacji. Właściwie bez sensu marudzę, bo już i tak wybrałam i zapłaciłam zaliczkę. Trochę się martwię, bo natrafiłam na relację jakiegoś Niemca, który na tym hotelu a nawet na samej Bogu ducha winnej Podgorze nie zostawił suchej nitki. Co prawda zaraz też trafiłam na opinię jakiejś Nimeki, która pisała, że ona była bardzo z hotelu "zufrieden" i pojedzie tam po raz drugi. Ale byłam ciekawa opinii rodaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Podgorka w Podgorze IP: 217.153.80.* 09.03.05, 08:28 Nie byłam w Hotelu Podgorka. Ale powiem Ci szczerze,że w samej Podgorze jest mnóstwo podobnych cenowo apartamentów (Exlusiv), z pełnym węzłem sanitarnym i ogromnym tarasem. Ale skoro zapłaciłeś już zadatek to niem co ubolewać nad rozlanym mlekiem. W każdym razie nie słuchaj wypaczonych Niemców. Podgora jest ślicznym rybackim miasteczkiem ze swoim klimatem z pięknymi zatoczkami (ok. 800 m. od Hotelu Podgorka)przeznaczonymi do opalania. Naprawdę będziesz zadowolony, bo miasteczka jak Baśka Woda czy Makarska są po prostu bardzo dużymi kurortami jak np. Łeba a w Podgorze możesz naprwadę wypocząć. Ja się tam wybieram z rodziną w lipcu i jestem zainteresowana apartamentem dla 3 osób w granicach 45 euro. Jeśli ktoś ma namiary proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.bu.uni.wroc.pl 09.03.05, 09:33 Dzięki za słowa otuchy :-) Pewno już dotarłaś do tej stronki (a może nie): www.holidaydalmatia.com/ a także: www.podgora.hr/english/podgora.htm Najpierw sama chciałam skorzystać z apartamentu, ale coś mi się okrutnie nie chce w tym roku gotować na wakacjach ;-) Powodzenia, ja jadę w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Podgorka w Podgorze IP: 217.153.80.* 09.03.05, 14:26 Tam są fantastyczne knajpeczki z jeszcze fantastyczniejszym jedzonkiem. Będziesz żałować że wykupiłaś jedzenie w hotelu, idąc promenadą i czując smaki smażonej rybki, pizzy czy też różnorodnych gatunków mięs z grila. Albo przechodząc koło knajpeczki,przy której "pasą" się żywe pstrągi wybierasz i masz!!!Napewno nie będziesz musiała gotować. Ja też chcę odpocząć od kuchni w wakacje ale aneks kuchenny w apartamencie warto mieć. Przyznasz mi rację po powrocie. Miłego wypoczynku. PS. a na tych stronach www już byłam. Tlko jest jeden knif. Ci którzy mają swoje strony www są bardzo drodzy (pomijając Biuka, ale ten apartament mieści się tuż pod drogą przelotową Split - Dubrownik i spać się nie da)A ci tańsi, nawet nad samą plażą po prostu są niewidoczni w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.03.05, 17:15 Do knajpeczek na pewno zajrzę, bo mam jedynie HB :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś