Dodaj do ulubionych

ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZNA?

26.02.05, 20:29
PLANUJĘ TEGOROCZNE WAKACJE SPEDZIĆ W CRO GDZIEŚ W OKOLICACH SIBENIK- TROGIR-
ZADAR SZUKAM NAMIARU NA WZGLĘDNIE TANI APARTAMENT DLA 4 OSÓB ZADOWALAJĄCA
CENA BEDZIE TAKA NIEPRZEKRACZAJĄCA 10 EURAKÓW ZA OSOBĘ ZA JAKIKOLWIEK NAMIAR
BEDĘ SERDECZNIE WDZIECZNY MÓJ EMAIL TO: pavellus@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: serdzio Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: *.cmu.carnet.hr 27.02.05, 00:23
      Posiadam dom bezpośrednio nad morzem w Stanici (Chorwacja, 25 km od Splitu w
      kierunku Dubrowniku), ale mamy cały dom zajęty w sezonie 2005 (
      www.villaruza.com ).Dlatego Ci polecam dom swoich znajomich rodz. Państwa
      Nonković ( miejscowość Nemira, 2 km od naszego domu ).Dom jest nowy,
      ˝nierozreklamowany˝,warunki OK, ceny w porządku ( do 10 euro ). Adres:
      www.nemira.republika.pl (uwaga:pan Nonković niestety nie mówi po polsku,
      kontakt po angielsku)
      Dużo pozdrowień z Chorwacji-Serdzio
    • Gość: zbynek Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: *.c151.petrotel.pl 27.02.05, 09:52
      Takim miejscem może być Primosten lub Marina.Blisko do wodospasów Krka,
      Trogiru, Splitu, Sibenika .Osobiście polecam Marinę przesyłam nr.telefonu na
      email.Byłem w Dalmacji 4-razy w tym dwa razy w Marinie ,zawsze w cztery osoby.
      To jest to miejsce w które powinno się jechać pierwszy raz a następnym razem
      można wybrać Oreblc na Peljesacu,aby zobaczyć Korculę,Dubrownik, Trpanj,Ston
      itp.No i wydatki w tych okolicach są takie jak na twoje lub moje możliwośći.
      Pani Najew za symboliczną opłatą organizuje także piknik we wiosce położonej w
      górach/tylko dla korzystających u niej z apartamentów lub pokoji/.Tam są
      przystępne plaże i nie przepełnione tak jak w Makarskiej-gdzie można czuć się
      tak jak w Warszawie nad Wisłą na plazy, pomijając temperaturę otoczenia ,no
      i ceny są dużo wyższe.
      • pavellus Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN 27.02.05, 22:50
        wielkie dzięki za info! ale proszę serdecznie wszystkich mających wiedzę na
        zadanie przeze mnie pytanie o podzielenie się nią ze mną :-)
      • Gość: igonera@pn-diament Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: 217.97.158.* 09.03.05, 12:25
        Witam
        proszę o namiar w Marinie
    • Gość: Beata Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: *.net.t-com.hr 27.02.05, 16:08
      Witam, bardzo prosze o podanie terminu i jaki sklad osob na apartamenty - czy
      dorosli, czy jakies dziecko?žU nas, na wyspie Pag, okolice Zadaru, besplatny
      most , jets 33 km pieknych plaz, starowka z 15 wieku. apartamenty maja bardzo
      dobry standrad.
      W czerwcu apartament dla 4 osob jest tani w granicach 30 euro.
      Mamy duza promocje na ceny, na rezerwacje do konca marca.
      info@perla-pag.hr
      • Gość: Ren Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 20:41
        Szukam czegoś w okolicy Zadaru na jedną noc 8 lipca dla 5 osób.
    • Gość: Ivo Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:49
      Zapraszam:
      www.dragan.e-adriatic.com

Pozdrav!
      Janek
      • pavellus Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN 09.03.05, 22:51
        HVALA JANKU MYŚLĘ ZE SKORZYSTAM :-)
        • Gość: Ivo Re: ROZSĄDNY NIEDROGI APARTAMENT POSZUKUJĘ KTO ZN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:49
          ;)
          Jak masz watpliwosci - pisz do mnie na priva!
          Pozdrav!

Janek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka