Gość: Kielczanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:29 Chodzi mi o 2 tyg. pobyt w lipcu w Płn.CHorw.Dojazd samochodem. Najlepiej z wyżywieniem ale w miarę tanio. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.cpu-zeto.com.pl 13.05.05, 12:42 Jeśli masz własny pojazd to zdecydowanie rozsądniej i taniej pojechać własnym transportem. Dodatkowo jesteś mobilna i możesz zwiedzać gdzie i co chcesz. Trochę jedzonka z Polski do bagażniki, a z noclegami nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamiś Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.05.05, 14:05 Ale czy to dobry pomysł jak sie jedzie z małym dzieckiem? Czy na pewno znajde odpowiednie kwatery?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:08 tEŻ JESTEM TYM ZAINTERESOWANY A TU NIKT NIE PISZE KONKRETÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: 193.151.114.* 16.05.05, 19:29 zapraszam na stronę www.gandalftravel.com, pracujemy w tej miejscowości od 8 lat, każdy z przedstawionych na stronie lokali ma kilkuletni staż we współpracy z polskimi turystami, nowe, dobrze wyposażone, za rozsądne pieniądze. Na stronie kontakt gg, skype, telefony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:41 Dzięki!!! na pewno tam zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSA Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.05, 21:08 DOBRE oferty znajdziesz tez na www.croholiday.net warto zobaczyc i oceń sama Odpowiedz Link Zgłoś
marcamper Re: Z jakim biurem do Chorwacji? 19.05.05, 20:16 Tu mają bardzo duży wybór ofert do Chorwacji, wszystkie kwatery są bardzo dokładnie opisane, z dużą ilością zdjęć. Sprawdzone biuro. www.podrozeonline.pl/chorwacja.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:37 Fajnie!Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: Z jakim biurem do Chorwacji? 16.05.05, 23:10 Kilka lat temu korzystaliśmy z usług biura Adriatyk ( www.adriatyk.com.pl ) i byliśmy b. zadowoleni. W tym roku także wykupiliśmy u nich wakacje, mamy nadzieję, że standard się nie zmienił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vedranko Re: Z jakim biurem do Chorwacji? 17.05.05, 09:27 Najlepiej bezposrednio www.naadriatyku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:15 Cześć My jedziemy w sierpniu na Hvar z biurem travelbp z wawy wejdź na www.travelbp.pl naprawdę warto pozdrawiam jak coś zrzucę więcej info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriatyk BP TRAVEL - ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mpwik.waw.pl / 80.50.250.* 30.05.05, 11:51 jeśli chodzi o dojazd własny - można zaryzykować, natomiast nie widomo do końca szczegółów co do kwatery. Ale doliczają bardzo dużą marżę!!!! Lepiej jechać na pałę!! tam zawsze można zakwaterować się z ulicy, nawet w szczycie sezonu. A na wycieczki zorganizowane trzeba się uzbroić w cierpliwość i nastawić na baaaaaardzo złe warunki (to wtedy może będzie miłe rozczarowanie)i kłopoty z rezydentami, zakwaterowaniem itp. Bardzo dużo skarg wpływa na to biuro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: BP TRAVEL - ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami.pl / *.dami.pl 02.06.05, 23:14 Duża prośba! Właśnie jutro chcę podpisać z tym biurem umowę wczasy w Umag, dojazd własny. Jeśli możesz rozwinąć na czym polegają skargi na to biuro będę bardzo wdzięczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hor Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.aster.pl 20.05.05, 09:40 najlepiej z takim które jest rzetelne i nie zbankrutuje .. moge polecić... żadne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.citibank.com 20.05.05, 11:20 Nie panikuj chlopie.. Z takim podejsciem do zycia to lepiej z domu nie wychodz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otiss Re: Tylko nie Funclub IP: *.crowley.pl 01.06.05, 16:42 Poczytaj sobie w archiwalnych wątkach z ubiegłego roku - MASAKRA! Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Tylko nie Funclub 03.06.05, 12:14 2 razy bylem 'w ciemno' i poszukanie fajnej kwatery to kwestia godziny czasu ( dla 8 osob!) W tym roku prawdopodobnie pojade po raz kolejny ( chyba znowu Makarska) i mysle ze nie bedzie problemow. Juz nie moge sie doczekac pieknej pogody, pieknej wody i pieknych plazowiczek :D Odpowiedz Link Zgłoś
l77 Re: Z jakim biurem do Chorwacji? 21.06.05, 10:31 A ja szczerze moge polecic Michalska Travel. Jestem pilotka, co szczerze pisze, wiec to nie jest zadna kryptoreklama, i od kuchni wiem, jak przygotowywane sa imprezy i ze wszystko sie zgadza. Kadra pilocko - rezydencka jest raczej stala, co moim zdaniem tez bardzo dobrze swiadczy o biurze (ludzie stamtad nie uciekaja). Nie jest najtansze, ale jest solidne. Co do innych biur (np. wiodacego w tej chwili do Chorwacji, nie podam nazwy, domyslcie sie), to tez dla nich pracowalam kilka lat temu i wlos mi sie na glowie jezyl. Kadra zmienia sie co sezon. Moim zdaniem to bardzo wiele powinno powiedziec wykupujacym imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.aster.pl 21.06.05, 16:02 Sprobuj z biurem Travel BP z warszawy. Bylem z nimi na Hvarze-wrocilem wczoraj.Nie mam zarzutow-tanio bez luksusow ale rzetelnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Z jakim biurem do Chorwacji? 21.06.05, 16:03 adriatica, to jest najlepsze biuro, załatwianie bez obaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 05.07.05, 12:26 np Open Travel Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Z jakim biurem do Chorwacji? 05.07.05, 12:33 ale faktycznie o wiele taniej wyjdzie jak pojedziecie w ciemno i na miejscu znajdziecie nocleg, i przede wszyskim własnym autem, koleżanka była w zeszłym roku 10 dni na objazdówce po całej Chorwcji, spali pod namiotem, jechali własnym smochodem z dwójką dzieci, było tak fajnie, że znowu chce tam jechac Odpowiedz Link Zgłoś