h_ania 23.05.05, 14:29 czym można poleciec do chorwacji za rozsadnie pieniądze?dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: a może samolotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:38 3 dni temu kupiłam bilet lotniczy w skyeurope na wrzesień do Splitu przez Bratysławę za 650 PLN (w obie strony oczywiście) Najlepiej pofatygować się do ich biura (na okęciu - etiuda terminal) lub przez telefon znaleźć najtańsze połaczenia Są w tygodniu (wylot i przylot we wtorek) mankament: w drodze powrotnej trzeba nocować w Bratysławie, bo loty nie są zsynchronizowane no i wszystkok wychodzi tanio z dużym wyprzedzeniem (jak byś chciała lecieć za parę tygodni wychodzi drogo) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: a może samolotem? IP: *.eranet.pl 03.06.05, 13:00 to zalezy skad jestes. jak z poludnia polski (katowice, krakow) to lepiej wziac auto, dojechac do bratyslawy (4-5h), zostawic na parkingu przed lotniskiem i leciec. jeszcze dzis kupujac (sprawdzalem przed chwila) na wylot 12/07 powrot 23/07 koszt dla dwoch doroslych osob (calkowity!) to 1K pln. A zapomnialem dodac: bratyslawa - dubrovnik. w maju rezerwowalem (ta sama trasa) na czerwiec (wylot za ponad tydzien) na tyg pobyt. koszt calkowity: 650 za dwie osoby. mialem jechac autem, ale przy takich cenach to mi sie nie chce. dodac musze ze do bratyslawy mam tylko godzine (maks 2) dalej niz do wawy, wiec bez roznicy skad lece, a koszty przelotu (przy cenie biletu do 350/oso) sa porownywalne. i nie ma problemu z promem, jak mi sie uwidzi na wyspe. tylko noclegi drogie jak sam fix w dubrovniku, weic pewnie przerzucimy sie na korcule (promy: www.jadrolinija.hr) Odpowiedz Link Zgłoś