Dodaj do ulubionych

KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005

IP: *.promax.media.pl 22.07.05, 21:14
poprosze o opinie nt hotelu palace i kastela starego. Przeczytałem starsze
posty na kilku innych forach ale nie zadowoliły mnie one. Każda informacja
mile widziana, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alessa Re: KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005 22.07.05, 22:08
      Hotel PALACE 5 lat temu (może i do tej pory) był hotelem 3***, część była nowa
      wyremontowana - przypuszczam , że w tej chwili wszystkie pokoje są po remoncie.

Na terenie hotelu , bary , restauracja (dobre jedzenie) , fitnes Club, basen,
      korty tenisowe, park. Co dziennie impreza przy basenie do godz. 24.00 , także
      jak szukasz spokoju lepiej wziąść pokój z widokiem na park , nie na morze.

Jedynym minusem to jest betonowa plaża, ale po za tym jest OK.

ŻYCZĘ UDANYCH WAKACJI - ja mam sen tyment do tamtych stron.
      • Gość: robsa Re: KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005 IP: *.promax.media.pl 22.07.05, 22:41
        Dziekuję za odpowiedź. Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie.
    • Gość: asia Re: KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:12
      My wybieramy się we wrześniu do tego hotelu. Słyszeliśmy o nim wiele dobrego od
      naszych znajomych, ale również chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś więcej :)
      • Gość: Ewa:) Re: KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005 IP: 83.168.96.* 24.07.05, 17:46
        Jedzcie,polecam.Ale koniecznie podjedzcie wieczorkiem do Trogiru(klimaty na
        starowce bajeczne).Hotel Palace bardzo przyjemny.Rano sniadanko-bufet,potem
        relax przy basenie(super sprawa,bo plaza zwirkowa,miejscami betonowa).Obsluga
        hotelu-szczegolnie panowie-bardzo mili.Wyzywienie-spokojnie mozna sie najesc,ale
        nie nalezy isc na 15 minut przed koncem posilku.Kastel Stary to mile
        miasteczko,a najwazniejsze,ze blisko stad rowniez do Splitu-mozna jechac
        samemu,autobusem(przystanek przy glownej ulicy).Wieczorem w kawiarni przy
        basenie zawsze cos sie dzieje.My zrobilismy koncert polskich piosenek:)Wielka
        prosba:prosze pozdrowic IVANA i MATEO pracownikow kawiarni od Ewy ze
        szczecina:))Udanego urlopu.
        • naise Re: KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005 24.07.05, 17:52
          Byliśmy rok temu na wycieczce w Kastelu :/ Jedyne co stamtąd zapamiętałam że
          śmierdziało strasznie rybami :(
          • Gość: ja ;p Re: KASTEL STARY - HOTEL PALACE , sierpień 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:51
            up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka