Gość: Lady IP: 212.122.215.* 21.08.05, 13:42 Jak dlugo jeszcze? We wtorek wybieram sie na Rab. W Polsce pięknie a tam leje, wieje i grzmi. Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniasss Re: Deszcz w Chorwacji IP: *.nowaera.com.pl 22.08.05, 13:08 hej, byłam na Rabie kilka lat temu i pogoda była super. A w sobotę wróciłam z Makarskiej i troszke padało, ale to był cieplutki i krótki deszczyk. Nie przejmuj się tam tak szybko pogoda się zmnienia że po deszczu zaraz wychodzi słońce i jest super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena75 Re: Deszcz w Chorwacji 22.08.05, 14:24 co prawda nie napisze o Rabie, ale o nieodległej wyspie Krk. Dostałam przed chwilą smsa od znajomych, że padało - ale w nocy, a w dzień nadal utrzymuje się ładna pogoda... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Deszcz w Chorwacji 22.08.05, 14:43 Pocieszajace jest to, ze tam nawet jak pada, to zwykle jest cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Deszcz w Chorwacji IP: *.p-s-inter.net 22.08.05, 23:04 "Pisze to powoli bo wiem, ze powoli czytacie" To zdanie juz któryś raz z kolei widze i rzygac mi sie chce! Nudny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Deszcz w Chorwacji IP: *.idea.pl 22.08.05, 14:54 Gość portalu: Lady napisał(a): > Jak dlugo jeszcze? Z pogodą jak z kobietą, mówi się trudno i kocha się dalej .... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz pogoda w Chorwacji 22.08.05, 15:42 www.chorwackie.pl/default_pl.asp Odpowiedz Link Zgłoś