Dodaj do ulubionych

do Chorwacji samochodem

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:02
Prawdopodobnie wybiorę się z dziewczyną maluchem do
Chorwacji. Nigdy tam nie byliśmy. Myślimy o Istrze.
Jakie są ceny paliwa w Chorwacji i po drodze? Czy
parkingi są płaatne itp? Jesteśmy studentami, więc nie
mamy zbyt dużego budżetu na tą wyprawę. A może ktoś
chciałby się przyłączzyć?
Z góry dzięki za wszelkie informacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: if Re: do Chorwacji samochodem IP: 212.33.64.* 02.07.01, 07:34
      Ja się również wybieram do Chorwacji razem z mężem i nic nie stoi na
      przeszkodzie, żeby pojechać razem. Nas tylko ograniczają terminy urlpów.
      Planujemy wyjazd ok. 20 sierpnia i choć do końca nie mamy jeszcze
      sprecyzowanych planów to myśleliśmy raczej o Dalmacji. Pozdrawiam.
    • Gość: gale Re: do Chorwacji samochodem IP: *.polkomtel.com.pl 02.07.01, 11:05
      Maluchem do Chorwacji? To dosc duze wyzwanie...
      O ile mi wiadomo, ropa na Wegrzech i na Slowacji jest drozsza niz w PL, w
      Chorwacji w podobnej cenie. Natomiast benzyna przez cala droge w podobnej cenie.

gale
      ----
      http://obrazki.cjb.net
    • Gość: daru Re: do Chorwacji samochodem IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 02.07.01, 14:45
      Drogi Adamie!!!
      Do Chorwacji maluchem???
      7 dni i 7 nocy często zmieniając konie. Na Istrię to może jakoś dojedziesz, ale
      pomysł kolegi "GALI" nadaje się do opowieści 1000 i 1 nocy. W 4 w maluchu do
      Dalmacji!!! Czy szanowny kolega wie jakie tam są "górki". Mimio wszystko jeśli
      Wasza podróż by wypaliła chętnie przeczytam relację z tej podróży Odysa.
    • Gość: daru Re: do Chorwacji samochodem IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 02.07.01, 14:47
      Przepraszam kolegę "GALE". Pomysł podróży maluchem do Dalmacji urodził się w
      głowie " IFA".
    • Gość: siwy Re: do Chorwacji samochodem IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 18:53
      Byłem 10- letnim maluchem w Dubrowniku 3 lata temu i choć im dalej na południe,
      tym większą sprawiałem sensację, kaszlak sprawował się bez zarzutu.W Chorwacji
      lejesz etylinę 98 i od razu czujesz pod butem większą moc( o ile w tym
      przypadku można mówić o MOCY). Zachęcam i powodzenia.Aha , byłbym zapomniał, o
      4 osobach nie ma mowy.
      • Gość: gobo Re: do Chorwacji samochodem IP: *.chello.pl 02.07.01, 21:19
        To jest możliwe! - w zeszłym roku widziałem kaszlaka na krakowskich numerach na
        drodze z Dubrovnika do Splitu, ale jechały tylko 2 osoby.
        • Gość: mak Re: do Chorwacji samochodem IP: 10.128.132.* / *.acn.pl 17.07.01, 20:51
          Nie przesadzajcie! Na własne oczy widziałem Malucha (i cztery osoby w środku!)
          w Bahrajnie. Temperatura: +45C! Wyglądali na zadowolonych.
          • Gość: daru Re: do Chorwacji samochodem IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 18.07.01, 11:51
            To chyba była fatamorgana.

Pozdrowienia
            • Gość: Jowi Re: do Chorwacji samochodem IP: *.wroc.zigzag.pl 18.07.01, 15:21
              Jade do Chorwacji po raz trzeci. Warto zatankować w Czechach a póżniej w
              Słowenii. Na całej trasie jest w tych krajach najtaniej. Polecam szczególnie
              poludnie. Istria jest zatłoczona i droga. Jadę pod Dubrownik Jeśli ktoś ma
              informacje, czy zabierają żarcie na granicach to czekam na informacje.
              Wyjeżdzam w te sobote, tj 21.07
    • Gość: Romek Re: do Chorwacji samochodem IP: 212.160.143.* 19.07.01, 14:54
      na wyjazd do chorwacji polecam wrzesień, sam spędziłęm 2 wrześnie w Chorwacji
      wtedy jest znacznie taniej, mniejszy tłok a pogoda jeszcze bardzo fajna, ceny
      paliwa są w tej chwili porównywalne do naszych cen, jeslichodzi noclegi to
      namiot,samochód i 2 osoby to w zeszłym roku we wrześniubył koszt 15DM za dobe.
      Sądzę, że maluchem też bez większego stresu da się tam zajechać i wrócić, ale
      utrzciwy przegląd konieczny, udanego wyjazdu, naprawde warto; romek@pamos.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka