slawek0425 04.11.05, 14:20 Hej , czy ktoś może napisać parę słów o Biurze Adriatyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coitusik Re: Biuro Adriatyk - opinie 04.11.05, 14:56 sa tylko posrednikami, biorac sobie niewielka prowizje, nazywajac to podwyzszona taksa klimaktyczna, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Biuro Adriatyk - opinie IP: 213.17.140.* 07.11.05, 07:48 korzystalam w ubieglym roku bylam zadowolona. ten watek byl juz na forum jakis czas temu wszystkie opinie byly pozytywne. poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Biuro Adriatyk - opinie IP: *.chello.pl 09.11.05, 22:34 A ja porownywalam oferty i sa duzo drozsi niz konkurencja. Znajomi z nimi byli i zaplacili za te same wczasy sporo wiecej niz my :( Ale oprocz tego to sa chyba ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Biuro Adriatyk - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:56 Sa posrednikami wiec dlatego jest drozej . Znajomi mieli komfort psychiczny rezerwujac w Polsce i za to zaplacili wiecej . Duzo ludzi jedzie na zywiol podejmujac (znikome co prawda) ryzyko poszukujac na wlasna reke . Cos za cos :-))) Sam adriatyk dziala juz od dawna na rynku i jets raczej pewnym biurem . Ja osobiscie przegladalem ich oferty w zeszlym roku i uwazam ze ceny sa sporo wyzsze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biuro Adriatyk - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:42 Byłam w tym roku z biurem Adriatyk na początku września w Kasztelu Starym w hotelu Palace na 10 dni. Cena mojego pobytu nie była wysoka, biorąc pod uwagę termin. Te wakacje kosztowały nas mniej niż dwutygodniowy pobyt np. nad polskim morzem. Było wspaniale, rezydenci przemili, a pogoda cudna. Ja jestem z tego biura bardzo zadowolona i już planuję z nimi kolejny wypad :) P.S. Polecam hotel Palace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Biuro Adriatyk - opinie 17.11.05, 12:31 Jaki jest ich adres mailowy? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia9933 Re: Biuro Adriatyk - opinie 22.11.05, 14:13 Biuro w porządku, ale właściciel...fantastyczny ! Polecam chociażby ze względu na niego, otwarty, elokwentny, pomocny i nie ma jak przeważnie wszyscy własciciele klientów w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merk Re: Biuro Adriatyk - opinie IP: *.chello.pl 23.11.05, 15:34 jaki własciciel?! jak to jest siec, ktora ma jedynie filie w roznych mniejszych czy wiekszych biurach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola jestem na tak! IP: *.acn.waw.pl 25.11.05, 16:00 bylam rok temu w novi vinodolski!!!cena super i wszystko ok!!!!!!!! polecam!!!! www.adriatyk.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia789 Re: Biuro Adriatyk - opinie IP: *.chello.pl 26.11.05, 23:07 A byl ktoś z nimi w Novi Vinodolski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola JA O NOVI VINODOLSKI!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 00:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=25234321&a=25254799 tu masz moja relacje z wakacji 2004:)w tym roku bylismy w tucepi i tu jest moja realcja www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9261&highlight= i tu masz foty:)) tu z nowi vinodolski www.agnieszka.ao.pl/ a tu z tucepi z tego roku:) www.wakacje.ao.pl/ pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś