Dodaj do ulubionych

trogir apartamenty smoljic?????

20.01.06, 10:56
witam prosze o inf czy ktos z was moze byl w w/w apartamentach lub tez w
trogirze, interesuje mnie glownie plaza w tym miescie, wlasciciel smoljica
pisze ze ok 2 km od tego miejsca jest slynna trogirska copakobana? czy ktos z
Was tam byl, prosze o informacje, dziekuje AGa
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: trogir apartamenty smoljic????? IP: *.plock.mm.pl 20.01.06, 15:50
      byłem w Trogirze ale o żadnej słynnej plaży tam nie słyszałem.Trogir trzeba
      zobaczyć.Ale jak już wypoczywać to na Civo lub w okolicy.
      • Gość: Magda Re: trogir apartamenty smoljic????? IP: *.ipt.aol.com 25.01.06, 12:30
        Ja bylam rowniez w Trogirze niestety potym co czytalam i szukalam na forum
        spodziewalam sie zupelnie czegos innego. Fakt wyspa godna objerzenia zwlazcza te
        drogie jachty, ktore mozna podziwiac podobno tylko tam. Na samym poczatku
        zaskoczyly nas te zurwaie jak w stoczni. Na plazy bylismy na campingu prawie w
        centrum. Mozna skorzystac z lezaczkow, Szukalismy innych plaz i przyznam bez
        rezultatu.Raz trafilismy na bardzo skalista, a raz trzeba uwazac wjechalismy od
        rana na jedna za ktora placilismy a po 2 godzinach panie ktore pobieraly oplaty
        zniknely. Tak wiec polecam, ale tylko zeby zobaczyc ale nie wypoczywac.
      • bozena644 Re: trogir apartamenty smoljic????? 17.02.06, 16:11
        Polsko -Chorwacka rodzina oferuje!
        wyspa Ciovo połaczona mostem z pieknym zabytkowym miastem Trogir,miejscowosc
        Slatine.
        Prywatne apartamenty,polozenie kwatery 80m od plazy
        Mirjana-typ 4+2-dwie sypialnie,pokoj z wyposarzona kuchnia+wersalka
        2osobowa,lazienka z natryskiem,balkon z widokiem na morze,parking przed domem-
        cena za dzien 70 euro.Apartament typ-2+2-sypialnia z lozkiem malzenskim,pokoj z
        kuchnia+ wersalka 2-osobowa,lazienka,balkon,parking-cena za dzien 55
        euro.Apartamenty Marko-typ 2+2 -sypialnia z lozkiem malzenskim,lazienka,pokoj z
        aneksem kuchennym+ wersalka dwoosobowa,balkon-cena za dzien 58euro.Marko-ap-typ-
        2+3-cena za dzien 63 euro,Marko-a-typ-2+1-sypialnia z lozkiem malzenskim,pokoj
        goscinny z aneksem kuchennym,wersalka 1-osobowa,lazienka,balkon-cena za d dzien
        48 euro.
        Cena obejmuje wszystkie koszta i nie ulega zmianie,apartamenty sa nowoczesnie
        wyposarzone,posiadaja telewizor prog,satelitarny,apartamenty Marko posiadaja
        klimatyzace,za kozystanie z klimy doplaca sie 5 euro za dzien.
        Fotografie i dokladny opis wraz z oferta przesylam meilem-bozena644@gazeta.pl
        Pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: dorota1976@net.hr Re: trogir apartamenty smoljic????? IP: *.adsl.net.t-com.hr 17.03.06, 22:12
        mój mail :dorota1976@net.hr
    • Gość: magda Re: trogir apartamenty smoljic????? IP: *.ipt.aol.com 25.01.06, 12:36
      www.trogir.pl/
      • Gość: marin Re: trogir apartamenty smoljic????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:15
        Bylam w Trogirze w sierpniu 2005. Piękne miasto . Spalismy w Arbaniji ok. 2 km
        od Trogiru. Plaze skaliste ale woda super. Okolica przepiękna. Chorwaci
        uwielbiaja Polaków. Jak cos to gg 4034130
    • Gość: Luka Re: trogir apartamenty smoljic????? IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 15:31
      Trogiru na wypoczynek nie polecam.Znam to miasto dobrze,ale o żadnej
      copacabanie nie słyszałem.
      Pisałem to już wielokrotnie,ale zobaczcie ofertę na www.yugo.pl,może wam się
      spodoba.
      Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka