Gość: dagarts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:17 Czy był ktoś w Pakostane? Co możecie powiedzieć o tej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miroslaw_222 Re: Pakostane ? 01.03.06, 15:28 Gość portalu: dagarts napisał(a): > Czy był ktoś w Pakostane? Co możecie powiedzieć o tej miejscowości? Byłem w Biogradzie ale i odwiedziłem Pakostane :))) Przyjemna miejscowość. Bylismy we wrześniu więc pusto ale możesz zobaczyc na fotkach To cro_2005.newtone.ca/?linkedUserPageUID=16784&16733_contentUID=244831 peryferie Pakostane od strony Biogradu :) Te fotki cro_2005.newtone.ca/?=&16734_pageNo=40 to ClubMed w Pakostane Gdzieś tam są fotki z Pakostane ale teraz się śpiesze. Powodzenia Mirek mirek109/at/wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: Pakostane ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:06 Serdeczne dzięki. Zdjęcia bardzo ładne. Poznaję Biograd.Byłam tam w ubiegłym roku na jedniodniowym wypadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw_222 Re: Pakostane ? 02.03.06, 13:43 > Poznaję Biograd.Byłam tam w ubiegłym > roku na jedniodniowym wypadzie. Zapytam :))) Gdzie wypoczywaliście skoro w Biogradzie tylko jeden dzień ???:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: Pakostane ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:07 Byliśmy w pobliskim Sukosanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Pakostane ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:17 :))) Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
katasiaw Re: Pakostane ? 10.03.06, 11:21 Byłam w Pakostane już 3 razy i w tym roku znowu tam pojadę, gdyż jest to super miejsce pod względem warunków na plaży i fajne miasteczko. Na plaży są prysznice i nie tylko samo słońce ale również cień! Jak ktoś nie tylko się opala, ale lubi poleżeć również w cieniu to napewno znajdzie sobie miejsce. Plaża ciągnie się przez chyba dwa km więc miejsca jest dużo. W zeszłym roku objechaliśmy chyba ze 100km po plażach wszystkich pobliskich miejscowości i warunki nie były tak dobre jak tutaj. W miejscowości jest duzo fajnych restauracyjek barów, przepyszne lody mozna wynająć łódkę i popłynąć na pobliskie wyspy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslaw Re: Pakostane ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:53 >mozna wynająć łódkę i popłynąć na > pobliskie wyspy. Polecam Witam. Za ile mozna wynaąć łódke??? Czy potrzebne są jakieś "uprawnienia" ??? Dziekuję Powodzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katasiaw Re: Pakostane ? 15.03.06, 12:29 Jest to mała łódka na 5 osób max ale z silnikiem nie trzeba mieć żadnych uprawnień, koszt chyba wychodził około 120zł na cały dzień więc rozliczając na czworo mozna sobie pozwolić a jest to rzeczywiście atrakcja, polecam przystanek na wyspie i nurkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna k Re: Pakostane ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:21 Bylam tam w ubieglym roku. Wyjatkowo udane wakacje:)))) W tym roku tez tam sie wybieram. Miasteczko bardzo malownicze. Fantastyczne widoki na Adriatyk z wyspami i w dodatku jeszcze jezioro turkusowe i cieple... Pakostane to takze dobra baza wypadowa do Biogradu, Zadaru, Sibenika, Splitu, na wodpspady KRKA, wyspy Kornati i oczywiscie na wyspe Murter gdzie jest morze o piaszczystym dnie. Ceny dosc umiarkowane bo i miasteczko chyba niezbyt znane. Ale godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: Pakostane ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:07 No to mam dylemat, czy Pakostane czy Zivogosce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Pakostane ? IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.03.06, 18:34 Jesli odpowiada wyspa Hvar to zapraszamy do nas do Vrboskiej. kontakt: agava_cro@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś