Gość: Observer IP: *.aster.pl 03.07.06, 13:39 Czesc, wybieramy sie w sierpniu w 4 osoby na 2 tygodnie do Chorwacji. Ktore miejsce mozecie polecic do zwiedzenia/ do zatrzymania sie na dluzej? Co warto tam zrobic/ sprobowac do zjedzenia itp :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Chorwacja - ktore miejsca polecacie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.07.06, 22:31 Południowa Dalmacja - okolice Dubrownika, półwysep Peljesac. Mam namiary na dobry kemping, Przy wjeździe na płw. Peljesac jest miejscowośc Ston, przejeżdżamy ją dajel jadąc w głąb półwyspu i po lewej stronie drogi kemping PRAPRATNO. Jest piasek, a jakie widoki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Chorwacja - ktore miejsca polecacie IP: *.aster.pl 04.07.06, 12:04 Dzieki :-), duzo osob namawia mnie na poludnie. Masz moze jakas fotke z tamtych okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Chorwacja - ktore miejsca polecacie IP: *.ulc.gov.pl 04.07.06, 12:46 Polecam camping Mlaska na wyspie Hvar - piaszczyste dno, 50-80 metrów wchodzi się w morze i woda po pas. Należy przepłynąć promem do m. Sucuraj i jakieś 6 km jednyną drogą. Część campingu jest dla naturystów. Odpowiedz Link Zgłoś
amrin Re: Chorwacja - ktore miejsca polecacie 04.07.06, 17:11 pewnie nie wypada polecać innego forum - ale forum z tej strony było dla mnie kopalnią wiadomości przed wyjazdem 3 lata temu www.cro.pl/ Polecam Odpowiedz Link Zgłoś