Dodaj do ulubionych

Chorwacja - Słowenia?

25.07.06, 21:47
Przepraszam kto tak bezsensownie połączył te dwa fora? Przecież teraz
trudniej znaleść interesujący temat!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 06:59
      Czemu bezsensownie??.Wiele osób pewnie łaczy pobyt w obydwu krajach i teraz
      jest wszystko razem.Mnie sie podoba.
      • szytom4 Re: Chorwacja - Słowenia? 26.07.06, 08:03
        a gdybyś jechał do holandii i chciałbyś szukać informacji tylko na jej temat
        byłbyś zadowolony gdyby forum miało tytuł "Holandia i Belgia"? I pomiędzy
        postami nt. holandii były posty o belgii i tracił byś czas na ich przeglądanie?
        hmm. To są dwa różne kraje i wiele osób jedzie tylko do Chorwacji..... A np
        forum Polska Słowacja podoba ci się? Bo np fin jedzie do polski północnej np do
        trójmiasta po raz pierwszy (zresztą jak wiele osób na formum chorwacja) i nie
        zna tego kraju i znajduje posty o ciepłych źródłach w Besenowej..... To czy to
        nie wprowadza w błąd? Pomyśl
        • Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 08:38
          Tylko że przedtem nie było osobnego forum o Słowenii a ze względu na to że ma
          zbyt wielu informacji na ten temat to nie powinno to przeszkadzać tym co
          interesują się tylko Chorwacją a może pomóc tym co chcą informacji o obu
          krajach.
        • Gość: cro-expert Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.dsl.iskon.hr 26.07.06, 08:40
          popieram szytom4,

do Slowenii wedruje maximalnie 5(pieć)turystow z Polski

pozdrawiam
          • Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 09:03
            To chyba zobili to specjalnie dla mnie bo wlasnie jade na tydzieć w Alpy
            Julijskie a potem na Istrie i mam wszystko na jednym forum.
            • Gość: wal Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 10:55
              Z wątku "namiot czy pokoje" wynika, że mamy podobne upodobania. My w podobną
              trasę wybieramy się na przełomie sierpnia i września: kilka dni spędzimy na
              pograniczu Niemiec i Austrii nad Dunajem, dalej Alpy Julijskie i polnocna
              Chorwacja. Mam nadzieję, że po powrocie podzielisz się wrażeniami.
              • Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 12:29
                Ja jade w podobnym terminie co ty czyli 19 wyjazd najpierw Słowenia a potem
                Chorwacja powrót 4 wrzesień więc wrażeniami możemy się chyba podzielić razem
                dopiero po powrocie. Pozdrawiam Gosiath
                • Gość: wal Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 15:27
                  Faktycznie. Życzę więc udenego urlopu.
                  Pozdrawiam wal.
            • Gość: Vroost Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:33
              Ja tez wybieram się teraz w Alpy Julisjkie i na Istrię. Napisz o swoich
              wrażeniach, które trasy górskie i miejsca są warte zwiedzenia, a także odnosnie
              cen i najlepszego rozwiązania co do waluty i płatnosci.
              • Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 07.09.06, 12:28
                Ceny maja podane w euro i tolarach, troche lepiej wychodzi wymienic euro na
                tolary . My pierwsze pieniadze wymienilismy ale trudno sie połapać w tych
                ichnich tysiącach, więc potem płacilismy w euro. Góry piękne, najbardziej
                podobała mi sie dolina Vrata i przejazd przez przełęcz Vrsić. Zreszta wszystko
                mi sie podobało.
                • fib3 Re: Chorwacja - Słowenia? 08.11.06, 14:05
                  Czyli nie ma problemyu, żeby płacić w EUro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka