szytom4 25.07.06, 21:47 Przepraszam kto tak bezsensownie połączył te dwa fora? Przecież teraz trudniej znaleść interesujący temat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 06:59 Czemu bezsensownie??.Wiele osób pewnie łaczy pobyt w obydwu krajach i teraz jest wszystko razem.Mnie sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szytom4 Re: Chorwacja - Słowenia? 26.07.06, 08:03 a gdybyś jechał do holandii i chciałbyś szukać informacji tylko na jej temat byłbyś zadowolony gdyby forum miało tytuł "Holandia i Belgia"? I pomiędzy postami nt. holandii były posty o belgii i tracił byś czas na ich przeglądanie? hmm. To są dwa różne kraje i wiele osób jedzie tylko do Chorwacji..... A np forum Polska Słowacja podoba ci się? Bo np fin jedzie do polski północnej np do trójmiasta po raz pierwszy (zresztą jak wiele osób na formum chorwacja) i nie zna tego kraju i znajduje posty o ciepłych źródłach w Besenowej..... To czy to nie wprowadza w błąd? Pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 08:38 Tylko że przedtem nie było osobnego forum o Słowenii a ze względu na to że ma zbyt wielu informacji na ten temat to nie powinno to przeszkadzać tym co interesują się tylko Chorwacją a może pomóc tym co chcą informacji o obu krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro-expert Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.dsl.iskon.hr 26.07.06, 08:40 popieram szytom4, do Slowenii wedruje maximalnie 5(pieć)turystow z Polski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 09:03 To chyba zobili to specjalnie dla mnie bo wlasnie jade na tydzieć w Alpy Julijskie a potem na Istrie i mam wszystko na jednym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 10:55 Z wątku "namiot czy pokoje" wynika, że mamy podobne upodobania. My w podobną trasę wybieramy się na przełomie sierpnia i września: kilka dni spędzimy na pograniczu Niemiec i Austrii nad Dunajem, dalej Alpy Julijskie i polnocna Chorwacja. Mam nadzieję, że po powrocie podzielisz się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 26.07.06, 12:29 Ja jade w podobnym terminie co ty czyli 19 wyjazd najpierw Słowenia a potem Chorwacja powrót 4 wrzesień więc wrażeniami możemy się chyba podzielić razem dopiero po powrocie. Pozdrawiam Gosiath Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 15:27 Faktycznie. Życzę więc udenego urlopu. Pozdrawiam wal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vroost Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:33 Ja tez wybieram się teraz w Alpy Julisjkie i na Istrię. Napisz o swoich wrażeniach, które trasy górskie i miejsca są warte zwiedzenia, a także odnosnie cen i najlepszego rozwiązania co do waluty i płatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiath Re: Chorwacja - Słowenia? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 07.09.06, 12:28 Ceny maja podane w euro i tolarach, troche lepiej wychodzi wymienic euro na tolary . My pierwsze pieniadze wymienilismy ale trudno sie połapać w tych ichnich tysiącach, więc potem płacilismy w euro. Góry piękne, najbardziej podobała mi sie dolina Vrata i przejazd przez przełęcz Vrsić. Zreszta wszystko mi sie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
fib3 Re: Chorwacja - Słowenia? 08.11.06, 14:05 Czyli nie ma problemyu, żeby płacić w EUro. Odpowiedz Link Zgłoś