fiction2 11.04.07, 21:01 Witam, czy ktos z Ciechanowa wybiera sie w tym roku do Chorwacji - na przelomie Czerwca i Lipca? Moze udalo by sie wieksza ekipa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoga22 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 12:58 witam, z moim mezem w tamtym roku bylismy w chorwacji. w tym roku na pewno wybiera sie pod nasza namowa nasz kuzyn. tylko ze on rusza pod koniec sierpnia :) Jak bedziesz mnial jakies pytania to bardzo prosze pytaj na gazetetowego. Tu jest czesc naszych zdjec z wyjazdu. marta-slawek.fotosik.pl/albumy/64290.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 19:10 No to ladnie, z Twoim mezem to ja sie "chyba" nawet znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:10 my też ruszamy na przełomie czerwca i lipca,też sami.Czy byliście już w chorwacji.mazowieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 19:12 My jeszcze nie bylismy w Chorwacji i mamy zamiar wyjechac w niedziele 1 lipca rano, pierwotnie chcielismy jechac w sobote ale obawiam sie troszke korkow bo poczatek wakacji, weekend i tak dalej wiec padlo na niedziele. A Wy kiedy wyjezdzacie? i na ile dni? My na tydzien (wiecej urolpow nie mamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:05 My bylismy rok temu,wyjeżdżaliśmy 30czerwca i mielismy kwatere zarezerwowaną na 7dni.W tym roku chcemy jechać w ciemno na dłużej ok 10-14dni,wyjechac ok25czerwca,chodziaz mozemy i póżniej urlopy mamy do połowy lipca.7dni to za mało będziecie żałować że tak krótko{wiem ograniczenia urlopem}.Jestescie małżeństwem,my tak ,mamy córke 14lat.Chorwacja piękna,warto tam pojechać.W czerwcu kwatery tańsze a woda już cieplutka,w jakim wieku jesteście,jakim autem jedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:07 czy macie zarezerwowane kwaterki. Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 21:14 No niestety inna opcja nie wchodzi w gre tylko 2 tyg. urlopu, dla tego wyjazd 1 lipca w niedziele rano - moze w sobote , ale raczej niedziela no i 7 dni tam na miejscu no moze kilka dni dluzej ( 13 lipca musze byc w Ciechanowie). Jedziemy z synem 8 letnim i Meganka w kombii. Ale mamy nadzieje ze zabiora sie z nami jeszcze znajmoi (2 osoby). Moze troche ciasno bedzie, ale jakos przetyrzymamy. Co do kwater to jeszcze nic nie mamy i zastanwaiamy sie czy nie jechac w ciemno, wstepnie obieramy kurs na Sukosan - podobno jest tam super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:30 My jedziemy też renówką tylko scenikiem.5 osób będziecie mieli ciasno,chociaż dlatego że 8latek będzie spał po drodze,ok 17-20godz jazdy nonstop,radze pojechać bardziej na południe tam jest inny klimat i dużo cieplej i ładniej,widoki dech zapierają,my rok temu jechaliśmy nonstop,ale odradzam,lepiej się nawet na parkingu kimnąć ,dobre i 3 godz.Najładniejsza Chorwacja jest od Szybenika na południe,takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 21:34 Czy wy jestescie z Ciechanowa? I czy moze jedziecie czerwona renia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:21 my jedziemy w połowie lipca (nie z Ciechanowa ale blisko) z mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaabelka Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 22:12 my wyjeżdżamy 13 lipca z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 13.04.07, 22:17 Szkoda straszna, 13 to juz musimy byc w Ciechanowie. Moze jeszcze ktos w terminie 1 lipca bedzie sie wybieral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volta2 Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.spray.net.pl 16.04.07, 21:17 Ja się wybieram 1 lipca, ale ja z n-ska jestem(teraz już tylko z pochodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 17.04.07, 09:58 Przepraszam ze do pytam sie, skad jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Ciechanów - Chorwacja 13.04.07, 15:43 hej! Znamy sie? No prosze.... hihihihi Ciechanowie jednak wszyscy sie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 13.04.07, 20:06 A no maly ten swiat. Czy nikt nie jedzie w tym czasie (01.07.2007) z okolic Ciechanowa do Chorwacji???? Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 19.06.07, 20:16 Witam po przerwie, czy moze juz ktos sie na myslil co do wyjazdu do Chorwacji 1 lipca z okolic Ciechanowa? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Ciechanów - Chorwacja 19.06.07, 21:31 no coz... ja jednak zdeczdowalam sie na wyjazd wczesniej i juz jestem w slowenii, a w piatek jade do cro. 1 lipca bede w drodze powrotnej(pochodze z nasielska) Odpowiedz Link Zgłoś
fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 20.06.07, 09:24 Witam. No szkoda, jaka macie pogode tam na miejscu? A jaka trasa jechaliscie do Cr? Moze sie gdzies po trasie spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volta2 Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.static.amis.net 20.06.07, 19:50 do cro to jeszcze nie dojechalam, jestem jeszcze w slowenii, pogoda jest upalna, strasznie sie boje upalow w cro! nasza trasa jest niemiarodajna bo z cieszyna jechalismy na klagenfurt i do slowenii, a ze slowenii raczej na rijeke i tam gdzies po drodze dobijemy do autostrady do w kier. splitu. wracamy na 100% przez wegry coby w egerze zaopatrzyc sie w wina na reszte wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.chello.pl 21.06.07, 23:17 my wyjeżdżamy 3 lipca z lubelskiego. Może ktoś w tym terminie jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś