Dodaj do ulubionych

Ciechanów - Chorwacja

11.04.07, 21:01
Witam, czy ktos z Ciechanowa wybiera sie w tym roku do Chorwacji - na
przelomie Czerwca i Lipca?
Moze udalo by sie wieksza ekipa?
Obserwuj wątek
    • yoga22 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 12:58
      witam,
      z moim mezem w tamtym roku bylismy w chorwacji. w tym roku na pewno wybiera sie
      pod nasza namowa nasz kuzyn. tylko ze on rusza pod koniec sierpnia :)
      Jak bedziesz mnial jakies pytania to bardzo prosze pytaj na gazetetowego.
      Tu jest czesc naszych zdjec z wyjazdu.
      marta-slawek.fotosik.pl/albumy/64290.html
      • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 19:10
        No to ladnie, z Twoim mezem to ja sie "chyba" nawet znam.
    • Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:10
      my też ruszamy na przełomie czerwca i lipca,też sami.Czy byliście już w
      chorwacji.mazowieckie.
      • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 19:12
        My jeszcze nie bylismy w Chorwacji i mamy zamiar wyjechac w niedziele 1 lipca
        rano, pierwotnie chcielismy jechac w sobote ale obawiam sie troszke korkow bo
        poczatek wakacji, weekend i tak dalej wiec padlo na niedziele.
        A Wy kiedy wyjezdzacie? i na ile dni? My na tydzien (wiecej urolpow nie mamy)
        • Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:05
          My bylismy rok temu,wyjeżdżaliśmy 30czerwca i mielismy kwatere zarezerwowaną na
          7dni.W tym roku chcemy jechać w ciemno na dłużej ok 10-14dni,wyjechac
          ok25czerwca,chodziaz mozemy i póżniej urlopy mamy do połowy lipca.7dni to za
          mało będziecie żałować że tak krótko{wiem ograniczenia urlopem}.Jestescie
          małżeństwem,my tak ,mamy córke 14lat.Chorwacja piękna,warto tam pojechać.W
          czerwcu kwatery tańsze a woda już cieplutka,w jakim wieku jesteście,jakim autem
          jedziecie.
          • Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:07
            czy macie zarezerwowane kwaterki.
            • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 21:14
              No niestety inna opcja nie wchodzi w gre tylko 2 tyg. urlopu, dla tego wyjazd
              1 lipca w niedziele rano - moze w sobote , ale raczej niedziela no i 7 dni tam
              na miejscu no moze kilka dni dluzej ( 13 lipca musze byc w Ciechanowie).
              Jedziemy z synem 8 letnim i Meganka w kombii. Ale mamy nadzieje ze zabiora sie
              z nami jeszcze znajmoi (2 osoby). Moze troche ciasno bedzie, ale jakos
              przetyrzymamy. Co do kwater to jeszcze nic nie mamy i zastanwaiamy sie czy nie
              jechac w ciemno, wstepnie obieramy kurs na Sukosan - podobno jest tam super.
              • Gość: mirek Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:30
                My jedziemy też renówką tylko scenikiem.5 osób będziecie mieli ciasno,chociaż
                dlatego że 8latek będzie spał po drodze,ok 17-20godz jazdy nonstop,radze
                pojechać bardziej na południe tam jest inny klimat i dużo cieplej i
                ładniej,widoki dech zapierają,my rok temu jechaliśmy nonstop,ale
                odradzam,lepiej się nawet na parkingu kimnąć ,dobre i 3 godz.Najładniejsza
                Chorwacja jest od Szybenika na południe,takie moje zdanie.
                • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 12.04.07, 21:34
                  Czy wy jestescie z Ciechanowa? I czy moze jedziecie czerwona renia?
                  • Gość: toja Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:21
                    my jedziemy w połowie lipca (nie z Ciechanowa ale blisko) z mazowieckiego.
                    • Gość: Izaabelka Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 22:12
                      my wyjeżdżamy 13 lipca z Łodzi
                      • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 13.04.07, 22:17
                        Szkoda straszna, 13 to juz musimy byc w Ciechanowie.

Moze jeszcze ktos w terminie 1 lipca bedzie sie wybieral?
                        • Gość: volta2 Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.spray.net.pl 16.04.07, 21:17
                          Ja się wybieram 1 lipca, ale ja z n-ska jestem(teraz już tylko z pochodzenia)
                          • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 17.04.07, 09:58
                            Przepraszam ze do pytam sie, skad jestes??
    • yoga22 Re: Ciechanów - Chorwacja 13.04.07, 15:43
      hej!
      Znamy sie? No prosze.... hihihihi Ciechanowie jednak wszyscy sie znaja.
      • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 13.04.07, 20:06
        A no maly ten swiat. Czy nikt nie jedzie w tym czasie (01.07.2007) z okolic
        Ciechanowa do Chorwacji????
        • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 19.06.07, 20:16
          Witam po przerwie, czy moze juz ktos sie na myslil co do wyjazdu do Chorwacji 1
          lipca z okolic Ciechanowa?
          • volta2 Re: Ciechanów - Chorwacja 19.06.07, 21:31
            no coz... ja jednak zdeczdowalam sie na wyjazd wczesniej i juz jestem w
            slowenii, a w piatek jade do cro. 1 lipca bede w drodze powrotnej(pochodze z
            nasielska)
            • fiction2 Re: Ciechanów - Chorwacja 20.06.07, 09:24
              Witam. No szkoda, jaka macie pogode tam na miejscu? A jaka trasa jechaliscie do
              Cr? Moze sie gdzies po trasie spotkamy?
              • Gość: volta2 Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.static.amis.net 20.06.07, 19:50
                do cro to jeszcze nie dojechalam, jestem jeszcze w slowenii, pogoda jest
                upalna, strasznie sie boje upalow w cro! nasza trasa jest niemiarodajna bo z
                cieszyna jechalismy na klagenfurt i do slowenii, a ze slowenii raczej na rijeke
                i tam gdzies po drodze dobijemy do autostrady do w kier. splitu. wracamy na
                100% przez wegry coby w egerze zaopatrzyc sie w wina na reszte wakacji:)
                • Gość: ewa Re: Ciechanów - Chorwacja IP: *.chello.pl 21.06.07, 23:17
                  my wyjeżdżamy 3 lipca z lubelskiego. Może ktoś w tym terminie jedzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka