mikka18 24.04.07, 20:06 Z jakim biurem polecacie jechać na Chorwacje? Jechał ktoż z Was może z biurem Wygoda? a z jakim nie jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej75 Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.07, 20:09 www.gandalftravel.com Dalmacja, Makarska samolotem, autokarem, autem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:22 Ja korzystam tylko i wyłącznie ze sprawdzonego biura Samtravel, nigdy się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka18 Re: z jakim biurem do Chorwacji? 24.04.07, 21:04 dzieki za info, a znacie jakies godne polecenia biuro w Lublinie lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejkaa9 Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:14 Chcesz wypoczywać czy zwiedzać? Ja jadę na wycieczkę z Itaką, przejazd antenowy z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:17 Tylko biuro Adriatyk - oferty na jego stronie internetowej. Z tego biura wielokrotnie już korzystałem, jest tanie i solidne. Ewentualnie proponuję internetowe chorwackie biuro adriatica.net. Też są tani i w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:23 Ja wraz z mężem w zeszłym roku byłam z biurem kontynenty, nie narzekałam, solidne w miarę tanie. W tym roku jadę z biurem Adriatyk i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Obszukałam się w internecie opini na temat wymienionego biura i nie spotkałam się z ani jedą złą opinią. Sprawdzała również wpis do Warszawskiej Izby Turystyki itp. jest wszystko w porządku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś