Dodaj do ulubionych

z jakim biurem do Chorwacji?

24.04.07, 20:06
Z jakim biurem polecacie jechać na Chorwacje? Jechał ktoż z Was może z biurem Wygoda? a z jakim nie jechać?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej75 Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.07, 20:09
      www.gandalftravel.com Dalmacja, Makarska samolotem, autokarem, autem
      • Gość: Maciek Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:22
        Ja korzystam tylko i wyłącznie ze sprawdzonego biura Samtravel, nigdy się nie
        zawiodłem.
    • mikka18 Re: z jakim biurem do Chorwacji? 24.04.07, 21:04
      dzieki za info, a znacie jakies godne polecenia biuro w Lublinie lub okolicach?
      • Gość: maciejkaa9 Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:14
        Chcesz wypoczywać czy zwiedzać?
        Ja jadę na wycieczkę z Itaką, przejazd antenowy z Lublina.
    • Gość: Gość Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:17
      Tylko biuro Adriatyk - oferty na jego stronie internetowej. Z tego biura
      wielokrotnie już korzystałem, jest tanie i solidne. Ewentualnie proponuję
      internetowe chorwackie biuro adriatica.net. Też są tani i w porządku.
      • Gość: asia Re: z jakim biurem do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:23
        Ja wraz z mężem w zeszłym roku byłam z biurem kontynenty, nie narzekałam,
        solidne w miarę tanie. W tym roku jadę z biurem Adriatyk i mam nadzieję, że się
        nie zawiodę. Obszukałam się w internecie opini na temat wymienionego biura i
        nie spotkałam się z ani jedą złą opinią. Sprawdzała również wpis do
        Warszawskiej Izby Turystyki itp. jest wszystko w porządku. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka