Gość: dżepo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:52 proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: Gradac hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:22 Pełna opinia Na tym forum w Wątku 'hotele w chorwacji Dalmacja ". Gdybyś nie znalazł to serdecznie odradzam. Faatttaaalllnnyy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justka78 Re: Gradac hotel Laguna 17.05.07, 22:40 A ja wogóle odradzam Gradac. Miasteczko jest brudne, zero atrakcji turstycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżepo Re: Gradac hotel Laguna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:26 Nie mogę znależć napisz konkrety bo do poniedziałku moge zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Gradac hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:29 Uwaga Na Hotel LAGUNA w miejscowości GRADAĆ.To moloch przypominający typowe blokowisko, straszną stołówką z okropnym znikającym o godzinie 19.30 jedzeniem z niby szwedzkiego stołu. Zmieniono nam 3 pokoje - w każdym wszystko stare i mocno zniszczone. Obsługa przypomina kelnerów z baru V kategorii. O zmianę ręczników trzeba się dopominać. Dużo pokoji z widokiem na dach stołówki - gdzie o 3.00 przychodzi do pracy obsługa i zaczyna się mycie naczyń, sztućców z ogromnym hałasem wrzucanych do metalowych wanien. Dodatkowo przez całą noc gra hotelowy radio-węzeł i czy chcesz czy nie musisz słuchać miejscowego radia - koszmar. nad ranem około godziny 5.00 przyjeżdż stara śmieciarka i zaczyna się!!!! Plaża miejscowa- brudna zaśmiecona człowiek na człowieku, promenadą jeżdża samochody i motocykle stąd duże plamy z oleju, śmieci, brud. Często w morzu przy brzegu pływają olbrzymie tłuste plamy i śmieci Brrr! Odradzam. W ogóle w Chorwacji w roku 2006 było mnóstwo turystów i nawet na oddalonych plażach było bardzo tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżepo Re: Gradac hotel Laguna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:02 Leszku serdeczne dzięki.Już zrezygnowałem,poszukam czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Gradac hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:30 I dzięki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś