Gość: kris-01 IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.07, 17:50 pewnie już to przerabialiście. jak jest z noclegiem na jedną noc i gdzie nocować? jade do DALMACJI ŚRODKOWEJ i po drodze chcę zaliczyć PLITWICE a za mną 1000km z góry DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pidżi Re: plitwickie jeziora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:20 Gość portalu: kris-01 napisał(a): > jade do DALMACJI ŚRODKOWEJ i po drodze chcę zaliczyć PLITWICE a za mną 1000km BArdzo dobra decyzja - 1000 km i spanko. NIe martw się. Tam nocleg sam Cię znajdzie:) Jeżeli będziesz jechał od strony Karlovaca (od płn) to proponuję próbować szukać kwatery prywatnej już w Slunju, tj. ok 30 km przed Parkiem. Polecam też pooglądanie stronki www.rakovica.hr/index_en.asp Odpowiedz Link Zgłoś
basialub Re: plitwickie jeziora 28.06.07, 19:05 Już to pisałam, byliśmy w czerwcu, kwatera na jedną noc bez problemu bo większość zatrzymuje się na na jedną , prawie każdy dom to kwatery. My mieszkaliśmy ok.3km od wejścia do parku, jadąc z Karlowaca to wejście mijaliśmy. 3 os pokój z łazienką super Odpowiedz Link Zgłoś
ankmur Re: plitwickie jeziora 28.06.07, 19:38 my rowniez zatrzymalismy sie na nocleg w Plitwic, a wlasciwie na 2. ze znalezieniem nie bylo problemu, mozna bylo wubierac i przebierac, gdzies na forum podawalam adres gdzie spalismy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ankmur Re: plitwickie jeziora 28.06.07, 19:38 nie w plitwicach tylko niedalego plitwic Odpowiedz Link Zgłoś
wasaga Re: plitwickie jeziora 30.06.07, 23:59 My spaliśmy w domkach na campingu - jadąc od Karlovaca po prawej stronie tuż przed Plitvicami. To był ostatni tydzień czerwca, bez wcześniejszej rezerwacji.Ceny nie pamiętam ale była bardzo przyzwoita - nie wiele drożej niż w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś