Gość: muzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:49 Kto jedzie na Korculę - wyjazd 17 sierpień przez Cieszyn.pozdro aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agaj Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:11 byłam w zeszłym roku jest przepięknie, w tym roku wyruszamy 14 na KrK mam nadzieje że bedzie równie udany wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
babadag4 Re: Tychy -Korcula sierpień 13.07.07, 10:25 O ktorej ruszacie z Tychow i gdzie spicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: 195.94.209.* 13.07.07, 13:35 Z Tychów wyjeżdżamy ok. 18. Jedziemy przez Austrię, z Chorwacji autostradą do Splitu. Na Korczulę promem z Ploce - Trpanj i Orebic - Korcula alb Drvenik - Korcula. Zalezy od wolnych miejsc. Nocleg - chyba w ogóle. Jedynie jakiaś drzemka. Chcielismy sie zatrzymac w ok. Plitwickich ale to 40km od autostrady - czyli 80 km ogółem.Szkoda czasu??? Ty byłeś(aś)na Korczuli? Jak jechaliscie???? Napisz, proszę.aGa Odpowiedz Link Zgłoś
babadag4 Re: Tychy -Korcula sierpień 13.07.07, 16:09 Z Tychow wyjezdzamy ok 3 nad ranem i tniemy na Cieszyn potem Bratyslwe, Wieden, Slowenie, Chorwacje i kolo 18:00 dojezdzamy do Plitwic gdzie spimy. Nastepnego od rana do 13 zwiedzamy Plitwice i potem sru na Split i dalej na Makarka. Na Korcule w tym roku nie jedziemy tylko obok Makarskiej do domku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.zory.msk.pl 13.07.07, 23:04 helo my jedziemy na korcule 15 sierpnia z żor pierwszy raz z 4 latka pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:55 Hej, ja myślę o Orebicu w tym roku, jakie są koszty promu z ploce ? Gdzie szukać info ? Nie za bardzo chce mi się jechać przez cały Peliesac samochodem.... ciężka sprawa, a Orebiic spodobał się nam rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:12 Gdzie dokładnie jedziecie na Korculę? Jak tam zamierzacie sie dostać? Napisz proszę aGa Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Tychy -Korcula sierpień 17.07.07, 01:15 właśnie wróciłam z Korculi, my jechaliśmy przez Peljesac - chcielismy zwiedzić Ston i Mali Ston - więc potem prom z Orebica do Korculi ( a dokładniej - Domince) Jeśli chcecie zaoszczędzić czasu/drogi, to najlepiej chyba wziąć prom z Drvenika do Korculi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:50 Hej Jedziemy podobnie jak Wy: do plitwickich, zwiedzanie potem - nocleg. Rano przez pół. Peljesac na Korculę ale bez promu ze względu na kasę. Napisz prosze jakie plaże na Korculi, co warto zobaczyć - będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:46 Miałam na mysli dodatkowy prom ....Ploce Trpanj/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb.lodz Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.toya.net.pl 18.07.07, 22:30 Witam, plynalem na Korcule z Drvenika, lepiej niz przez Peljesac, a aktualny rozkład promów: www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1632Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:03 Jesli wiesz to napisz dokładnie o której godz. odpływa prom z Drvenika na Korcule. Szukałam i było napisane że 3 razy dziennie rano, w południe i po południu - nie było dokładnej godziny. Ceny znam. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś