Dodaj do ulubionych

Tychy -Korcula sierpień

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:49
Kto jedzie na Korculę - wyjazd 17 sierpień przez Cieszyn.pozdro aga
Obserwuj wątek
    • Gość: agaj Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:11
      byłam w zeszłym roku jest przepięknie, w tym roku wyruszamy 14 na KrK mam
      nadzieje że bedzie równie udany wyjazd
      • babadag4 Re: Tychy -Korcula sierpień 13.07.07, 10:25
        O ktorej ruszacie z Tychow i gdzie spicie?
        • Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: 195.94.209.* 13.07.07, 13:35
          Z Tychów wyjeżdżamy ok. 18. Jedziemy przez Austrię, z Chorwacji autostradą do
          Splitu. Na Korczulę promem z Ploce - Trpanj i Orebic - Korcula alb Drvenik -
          Korcula. Zalezy od wolnych miejsc. Nocleg - chyba w ogóle. Jedynie jakiaś
          drzemka. Chcielismy sie zatrzymac w ok. Plitwickich ale to 40km od autostrady -
          czyli 80 km ogółem.Szkoda czasu???
          Ty byłeś(aś)na Korczuli? Jak jechaliscie???? Napisz, proszę.aGa
          • babadag4 Re: Tychy -Korcula sierpień 13.07.07, 16:09
            Z Tychow wyjezdzamy ok 3 nad ranem i tniemy na Cieszyn potem Bratyslwe, Wieden,
            Slowenie, Chorwacje i kolo 18:00 dojezdzamy do Plitwic gdzie spimy. Nastepnego
            od rana do 13 zwiedzamy Plitwice i potem sru na Split i dalej na Makarka.
            Na Korcule w tym roku nie jedziemy tylko obok Makarskiej do domku.
            • Gość: nena Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.zory.msk.pl 13.07.07, 23:04
              helo my jedziemy na korcule 15 sierpnia z żor pierwszy raz z 4 latka pozdrawim
          • Gość: Magda Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:55
            Hej, ja myślę o Orebicu w tym roku, jakie są koszty promu z ploce ? Gdzie
            szukać info ? Nie za bardzo chce mi się jechać przez cały Peliesac
            samochodem.... ciężka sprawa, a Orebiic spodobał się nam rok temu
    • Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:12
      Gdzie dokładnie jedziecie na Korculę? Jak tam zamierzacie sie dostać? Napisz
      proszę aGa
      • bluetab70 Re: Tychy -Korcula sierpień 17.07.07, 01:15
        właśnie wróciłam z Korculi,
        my jechaliśmy przez Peljesac - chcielismy zwiedzić Ston i Mali Ston - więc
        potem prom z Orebica do Korculi ( a dokładniej - Domince)

Jeśli chcecie zaoszczędzić czasu/drogi, to najlepiej chyba wziąć prom z
        Drvenika do Korculi
        • Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:50
          Hej
          Jedziemy podobnie jak Wy: do plitwickich, zwiedzanie potem - nocleg. Rano przez
          pół. Peljesac na Korculę ale bez promu ze względu na kasę. Napisz prosze jakie
          plaże na Korculi, co warto zobaczyć - będę wdzięczna.
          • repsaj Re: Tychy -Korcula sierpień 17.07.07, 23:14
            nie da się bez promu
            • Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:46
              Miałam na mysli dodatkowy prom ....Ploce Trpanj///
          • Gość: seb.lodz Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.toya.net.pl 18.07.07, 22:30
            Witam, plynalem na Korcule z Drvenika, lepiej niz przez Peljesac, a aktualny
            rozkład promów:
            www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1632Powodzenia
            • Gość: muzyk Re: Tychy -Korcula sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:03
              Jesli wiesz to napisz dokładnie o której godz. odpływa prom z Drvenika na
              Korcule. Szukałam i było napisane że 3 razy dziennie rano, w południe i po
              południu - nie było dokładnej godziny. Ceny znam. Z góry dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka