korniz 16.01.08, 11:39 W Chorwacji już byłam oprócz Istri.Waham się Istria czy Czarnogóra? Czy ktoś już był tu i tu gdzie byście pojechali po raz drugi Istria czy Czarnogóra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ws2222 Re: Czarnogóra czy Chorwacja 16.01.08, 14:27 Ja znam Chorwacje ale bez Istrii ale by lam w Czarnogorze , ktora urokami krjobrazu na pewno nie róna się z Istrią , znacznie tańsza od Chorwacji ale warunki bytowe też gorsze np czystość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jod_de Re: Czarnogóra czy Chorwacja IP: 85.14.85.* 16.01.08, 23:22 Po co pisać bzdury o brudzie skoro sie nigdy tam nie było i nie widziało tego na własne oczy. Płacą ci prowizję za naganianie do Chorwacji ? Czarnogóra jest ładniejsza od Chorwacji, ceny niższe, a warunki bytowe znajdziesz takie na jakie cię stać. Widoki wspaniałe, ludzie uczynni i sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Czarnogóra czy Chorwacja IP: *.streamcn.pl 17.01.08, 09:46 Niepotrzebnie tyle jadu , własnie napisalam ze w Czarnogorze bylam i zacheciłam do wyjazdu do , ale podtrzymuję to co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś