Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji??

• Gość: pati Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: 87.204.220.* 19.02.10, 23:34
      Byłam tam kilka razy, choć zawsze w lipcu i sierpniu. Bardzo mi się podoba ta miejscowość, plaża, woda. Jest gdzie pochodzić, można pojechać do pobliskiego Sibenika, polecam Krka, no i Jeziora Plitvickie. Na miejscu jest wybór statków wycieczkowych. Jest łódka z przeźroczystym dnem, polecam 90 Kun, warto! Plaże żwirkowe i kamieniste, ale szczerze to te żwirkowe czasem lepsze niż piasek. Dzieci moment się przyzwycziły, buty ściągały, a nie sypie się jak piach. Woda czyściutka, zależy też od sezonu i liczby turystów, bo czasem robi się aż biała przy brzegu - od ruszania żwirku. Kawałeczek dalej jest już błękit i piasek. Od zeszłego roku weszły na plażę leżaki w większej ilości, rozbudowali knajpki i to jest akurat minus. Później mało miejsca. We wrześni jednak jest mało turystów, jest to sezon dla mieszkańców i spokojniej a równie pięknie i gorąco. Wiem, bo mam tam znajomych i opowiadali. Polecam!
    • Gość: Gość Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:39
      villavodice.eu
    • Gość: Bozena Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.unitymediagroup.de 26.02.10, 23:55
      Warto, gdyz tam mam apartamenty.
      Pozdrawiam Bozena

giresi1@googlemail.com
    • Gość: kuba12 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 19:53
      jest tam bardzo slonecznie i pieknie i poprostu blisko do plazy,najlepirj sie
      przechadzac w blasku zachodzacego slonca
      • Gość: NIUM Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: 87.204.40.* 25.03.10, 11:15
        Witam.Na forum jest bardzo dużo ciekawych info.ale brakuje
        odpowiedzi jakie ceny kwater i czy z małymi dziecmi /3,4 lata/ warto
        sie tam wybrać.Proszę o wpisy wybieramy sie w czerwcu.
        • Gość: mamamija Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.rtr.bait.pl 31.03.10, 19:37
          Ja byłam w zeszłym roku we wrześniu z 4 i 6 latkiem i nie narzekam. Woda dość
          długo taka, że bez problemu same wchodziły do wody. Dwa małe placyki zabaw na
          pewno są (jeden koło hotelu Punta, a drugi w parku koło pomnika strażaków,
          którzy zginęli podczas pożaru na Kornati). My płaciliśmy 45 euro za 5 osób
          (apartament 2 sypialnie+pokój z kuchnią łącznie, łazienka z toaletą + osobna
          toaleta i taras). do plaży było kawałek (10-15 minut spacerkiem), ale miejsce
          ciche i huśtawka w ogródku.. gospodarze bardzo mili.
        • Gość: chorwacjavodice Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.unitymediagroup.de 02.04.10, 17:32
          Witam

My mamy apartamenty w Vodice. 5 minut pieszo od morza. U nas np.
          apartament 4 osobowy kosztuje w czerwcu 45 €. Teraz dajemu rabat
          10 %. Z malymi dziecmi mozna jechac bo sa place zabaw. My mielibysmy
          wolny apartament od soboty 19go czerwca.

Mail: chorwacjavodice@googlemail.com
          Tel. 886323153
    • Gość: Paweł Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:28
      vodice najlepsze wczasy w chorwacji
    • Gość: Dandi_an4@wp.pl Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 21:26
      Tam o każdej porze jest warto jechać.Vodice to piękne miasteczko wypoczynkowe,
      ma swój urok za dnia jaki w nocy. naprawde polecam.
      Bynajmniej mam zamiar tam jechać jeszcze raz.
      Na prawdę polecam.
    • Gość: Dandi_an4@wp.pl Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 21:27
      Tam o każdej porze jest warto jechać.Vodice to piękne miasteczko wypoczynkowe,
      ma swój urok za dnia jaki w nocy.
      Bynajmniej mam zamiar tam jechać jeszcze raz.
      Na prawdę polecam.
    • Gość: michaś Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 21:12
      Vodice są urocze naprawdę godne poleceia byłem już tam dwa razy i
      pewnie w tym roku tez się wybiorę z rodziną własnie do Vodic jest
      tam dużo atrakcji zarówno jak dla dorosłych jak i dla dziec plaże
      czyste żwirowe.....pozdro
    • Gość: lenka24 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 09.06.10, 11:41
      Każdego roku spędzam w Vodicach urlop teraz będzie już 7 raz, uwielbiam to
      miasteczko:))polecam
      • Gość: chorwacjavodice Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.06.10, 10:39
        Bardzo mi milo ze Pani tak czesto spedza urlop w Vodicach. Dobra
        reklama tez dla nas. My mieszkamy w Vodicach i wynajmujemy
        apartamenty dla gosci. Musze przyznac, ze Vodice nie tylko w sesonie
        letnim sa piekne. W kwietniu np. jest juz bardzo cieplo i mozna
        siedziec nad morzem i pic kawe. A pazdziernik tez zaprasza na dluge
        spacery czy wyjazd rowerem wzdluz wybrzeza. Chorwacja jest bardzo
        spokojnym krajem z milymi mieszkancami.Loty nie sa juz takie drogie
        wiec oplaca sie nawet na wypad kilkudiowy. Nasi goscie np. w/g
        zyczen sa odbierani z lotniska i tez odwozeni. Zycze Pani wiec
        milego spedzenia urlopu i chyba Pani mi przyzna ze nawet za 7 razem
        w Vodicach mozna cos innego ciekawego zobaczyc. Potwierdzam ze
        Vodice jest warte odwiedzin.

Tel. 886 323 153
        Mail: chorwacjavodice@googlemail.com

• Gość: monia 06 szukam apartamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 16:02
          szukam apartamentu dla 4 osób dorosłych i 4 latka ale tylko na 3
          doby od 3 do 6 lipca .spędzmy tydzień w Breli i chcielibyśmy jeszcze
          zobaczyć wodospady a więc noclegi nalepiej w okolicach Vodic jeżeli
          ktoś ma namiary to bardzo proszę bo z tymi 3 dniami może być
          problem , acha no i w rozsądnej cenie 50-70 euro
    • Gość: Eryk Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.11, 00:35
      Naprawde warto nie zastanawiaj się tylko jedz,.Bardzo imprezowe miasteczko.
    • Gość: kasia Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 22:37
      Wrociliśmy w wczoraj z Vodic. Jest tam naprawde pieknie duże plaże,knajpki jakie sie tylko chce, mili ludzie,piekna starówka oraz szeroka oferta sportów wodnych. Mamy już rezerwacje wstepną na przyszły rok 2012. Moim zdaniem Vodice są w 100% godne polecenia...
      Aha jeszce jedno ważne wszedzie jest blisko tzn. kornati, wodospady krka, śibenik.
    • Gość: sunshine<3 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.dsl.iskon.hr 28.03.12, 21:37
      Podaj maila, to Ci podeślę coś.
    • Gość: hania Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.play-internet.pl 07.05.12, 22:33
      wlasnie wrocilismy z vodic z Chorwacji bardzo ladne miasto czysto krajobraz bajka warto pojechac my bylismy w hotelu Imperial wykupilismy tylko sniadania najesz sie do woli kawa soki herbata owoce ciasto szwecki stol ale donosza caly czas warto polece kazdemu bylismy wlasnym samochodem tak ze odwiedzilismy wodospady kirka cos pieknego dojazd bardzo bliski z Vodic Sibernik warto zwiedzic bardzo bliziutko no i plynelismy na Cornati bilet y drogie ale warto na statku podadza obiad duzo i dobre napoje warto poplynac polecam z cala szczeroscia.Hania.
      • Gość: Roman Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.jmdi.pl 20.05.12, 13:33
        Witam My wybieramy się od 7 lipca do Vodic do Chorwacji jedziemy już 9 raz ale w okolice Vodic pierwszy raz.Na Kornati nie byliśmy jeszcze w związku z tym mam pytanie jaki dokładnie koszt tych biletów co oznacza drogo? i skąd płyneliście. Mam jeszcze pytanie jakie są ceny w knajpkach ( piwko, rybki, itp) z góry dziękuję za odpowiedz.
        • Gość: boger Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.12, 20:56
          Witam,planuję wyjazd do Vodic pod koniec lipca,bardzo proszę o podesłanie namiarów na jakieś fajne apartamenty w tej miejscowości.Interesuje mnie apartament dla 2 osób dorosłych i dwójki dzieci 10+.Z góry dziękuję.
          Mój e-mail:boger@vp.pl
        • chubbchubbs1 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? 28.05.12, 20:09
          Witam !
          Byłam w Vodicach w zeszłym roku, i co do cen to myśle ze są przystępne. Zależy jaką wybierze sie knajpkę/ restaurację, ale w tych bardziej na uboczu ceny były moim zdaniem jak najbardziej ok, nie podam dokładnie ale wiem ze nie dysponowałam zawrotnym budżetem a ceny mnie nie odstraszyły. Najtańsza z knajpowego jedzenia była oczywiście pizza, naprawdę dużą można było kupić za 20 -40 kun. Piwo w przeliczeniu na nasze o ile dobrze pamiętam wychodziło od 7 do 13 zł, w zależności gdzie. Gałka lodów ( naprawdę duża i pyszna) 5-6 kun więc też nieźle :)
          Pozdrawiam i życze miłego pobytu !
          • jakanu Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? 19.06.12, 08:58
            Bardzo przyjemne miasteczko, choć minęło wiele lat odkąd tam byłem. Ostatni raz byłem w 2003 roku - mieszkałem w hotelu Prion. Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócę :)
      • Gość: Maja Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.12, 10:11
        Wybieram się do Vodice pod koniec sierpnia i mam pytanko odnośnie waluty - jaka najbardziej się opłaca? Euro i na miejscu wymienić na kuny czy jeszcze inaczej? Nie byłam nigdy wcześniej w Chorwacji i stąd moje wątpliwości.
        • Gość: rafi Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.146.4.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.12, 12:12
          Maju,
          na autostradach najlepiej płacić kartą (bo miejscowi często mają "problem" z uczciwym przelicznikiem HRK/EUR),podobnie regulować płatności na miejscu.Warto przed wyjazdem w gotówce wziąć tylko euro na opłacenie kwatery oraz ewentualną wymianę na kuny (ale na miejscu,bo to się najlepiej opłaca).Nie wiem,jak wygląda sytuacja z wypłatą gotówki z bankomatów,bo akurat mój bank nie pobiera za to dodatkowych opłat.
        • Gość: Paweł Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.12, 18:08
          Witam którego dokładnie jedziecie, my lecimy do Srim-Vodice 17 sierpnia z Kielc. poz
          • Gość: Jagoda Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 20:58
            Wiem, że może to głupie pytanie, ale nie mogę znaleźć czy w miejscowości Vodice odprawiane są msze św.? Jak ktoś wie coś na ten temat to byłabym wdzięczna, chodzi mi czy jest i w jakich godzinach, oraz nazwę kościoła.
            • hepik1 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? 08.09.12, 06:50
              Parafia Znalezienia Krzyża Świętego.
              W niedzielę o 9 ,11 i 20.
              • Gość: Jagoda Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 08:27
                Dzięki wielkie, a może wiesz czy w tygodniu też są?
                • hepik1 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? 08.09.12, 16:43
                  Latem wieczorem o 20-stej.
                  Polecam nawet niewierzacym.Tak jak spiewa kilkunastu czy kilkudziesieciu Chorwatów w kosciele porownywalne do kilku tysiecy w najwiekszych polskich kosciołach.
                  • Gość: Jagoda Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 18:10
                    a w maju są? Dzięki za wiadomości, jedziemy z pracy w maju na wycieczkę i jadą z nami siostry zakonne, które prowadzą naszą placówkę i prosiły żebym sprawdziła
                  • Gość: Alojzy Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 07.05.14, 22:59
                    Oj tak, mają hart do śpiewu, coś jak Włosi ale w innym wydaniu, ja oniemiałem, jak ich usłyszałem, mają w sobie coś wyjątkowego.
                    Jestem śpiewakiem z zawodu i tam czułem się jak w jednym wielkim chórze stojąc obok nich:) Jechał do Chorwacji z biurem Zuways a teraz jeżdżę na własną rękę i szukam Chorwackim chórów.
                    • Gość: Majkelowi134 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 14.05.14, 19:05
                      Ja też prawie co roku do Chorwacji bo dlaczego nie, piękny kraj, przystępne ceny na miejscu, ogólnie bardzo miły kraj. Szukałem wielu wycieczek, sprawdzę sobie tę o której TY mówisz, może będzie coś ciekawego. Dzięki
                      • Gość: Majkelowi134 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 23.05.14, 14:29
                        Fajne to biuro o którym mówicie , wiele lat na rynku, fajne oferty, przystępne ceny, normalnie prawie ideał, więc trzeba ich sprawdzić w praktyce.
                        • Gość: Kandelabr Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 30.05.14, 03:01
                          A ktoś już gdzieś był z BP ZUways?? Napiszcie coś więcej, jakieś szczegóły?? Czy mają rezydentów?
                          • Gość: Anitcka Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:07
                            Zawsze jest osoba która poda pomocną dłoń i rozwiąże problem jeśli się taki pojawi:)
                            • Gość: Hłehłe Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:27
                              A zdarzają się problemy?? ;)
                              • Gość: Paweł1975 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 02.08.14, 23:25
                                Dwa razy byłem z zuways, nie zdarzyły mi się większe problemy, zawsze wracałem zadowolony:)
                                • Gość: Majkelowi Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 07.08.14, 23:33
                                  Ja też tak miałem, wiadomo, że problemy jakieś są zawsze ale niekoniecznie po stronie organizatora, to poprostu dużo ludzi i wszystkim nie da się dogodzić za jednym razem.
                                  • Gość: DoradcaPodróży Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 08.08.14, 20:38
                                    No wiadoamo ze sie nie da bo to przeciez tyle ludzi potrzeb gustow ale Zuways i tak zawsze wychodzi z twarza i robi dobra robote!
                    • Gość: Gość Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:39
                      AAAAch Boże Chorwacja, jakie to jest przepiękne miejsce, masakra... A o tym biurze coś tam słyszałem, a ile wydałeś na podróż??
    • Gość: Krzysztof Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 20:03
      Tak byłem w miejscowosci Vodice. bylismy tam z żoną na wycieczce 10 wrzesnia. pogode mielismy wspaniałą 28 stopni. miasteczko małe,ale bardzo urokliwe, bardzo czysta woda, ładne miasteczko z kolorowymi szyldami, ciekawy port, bardzo duzo ludzi. Bylismy pierwszy raz w Chorwacji, przepiekne miasta to Split, Neum,sibenik,trygor,oraz Dubrownik. bylismy pod wielkim wrazeniem sympatii Chorwatów wobec polaków. Wszedzie nas rozpoznawano, wszedzie było dzien dobry polacy, mamy dla was specjalne ceny, itd. Croatia jest piekna, napewno bedziemy chcieli jeszcze raz tam jechac. naprawdę polecam Chorwację. Ponadto ceny jak w polsce.

pozdrowionka
    • Gość: Carlos Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.warszawa.mm.pl 31.03.13, 12:10
      Witam serdecznie mam pytanie odnosnie Vodic!czy sa tam jakiej biura lokalne gdzie mozna kupic wycieczki a jak tak to jakie i jakie ceny?jak jest jest z kwaterami na przełomie lipca i sierpnia?czy jechac w ciemno?i jakie są ceny kwater?(jedziemy w 4 os.)Chciałbym prosic o świeże informacje.
      • Gość: jery Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net.e-net24.pl 21.07.13, 10:38
        Chorwacja to tylko w ciemno. Na miejscu warto oglądnać kilka kwater i negocjować cene. W tm roku byłem w Srimie i Tribunj. 3 pokojowy apartament dla 4 osób 45eur za dobe z widokiem na morze. 1-10lipiec. Zamiast Vodic poleciłbym właśnie peryferia. W samych Vodicach jest słaba plaża i tłok.
        Za rok Brela/Marusici lub coś w tym stylu ;)
        • Gość: PodróżnikŚwiata Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:12
          CO do w ciemno to chyba bym się obawiał wolę to zostawić komuś kto się zna na organizacji podróży.
      • Gość: Gość Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 20:15
        Oczywiście, że są to bardzo turystyczna miejscowość, znajdziesz tam na ulicach bardzo dużo biur, ale ja wolę zorganizować wycieczkę zdalnie z biura przed wyjazdem, przynajmniej wiem z czym to się je i nie muszę szukać i załatwiać na miejscu.
    • virgin33 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? 05.02.14, 23:28
      witam Chcę wynająć domek w Vodicach na 14 osób ale bez pośredników.Czy ktoś ma sprawdzone namiary bardzo proszę o kontakt na skrzynkę. alicja.krawiec@onet.pl
    • Gość: vodice.info.pl Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.static.3s.pl 27.04.14, 11:48
      Polecam ci Vodice, Naprawdę fajna miejscowość turystyczna
      • Gość: Gość Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:36
        Piękne miejsce,dobry wybór:)
    • 2lastmumek Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? 29.04.14, 18:14
      Polecam profil www.facebook.com/OkazjePodroze
      Przedstawiane są na nim najbardziej atrakcyjne oferty za wycieczki i przeloty.
      Odpowiadamy na wszelkie pytania i wątpliwości. Nasza misją jest pomaganie w znalezieniu udanych wakacji. Osobiście wielokrotnie byłem w Chorwacji i mam dość spore doświadczenia.
      • Gość: Ewa Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.14, 00:20
        Witam, mam zamiar wybrać się do vodic, proszę o namiary na noclegi ewakkk799@interia.pl
        • Gość: JOLA Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.e-wro.net.pl 01.06.14, 21:18
          Wpisz w google DARIO ORLOVIC
          • Gość: Gość Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:35
            To piękne miejsce, wiele biur organizuje tam wycieczki:)
        • Gość: DoradcaPodróży Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:11
          Polecam biuro Zuways, mają wszystko zorganizowane pod ten kierunek:) Pozdrawiam
          • Gość: Maurycy12 Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:47
            A jakie miasta mają w ofercie? Jakieś zwiedzanie??
            • Gość: Gość Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:56
              Najlepiej jak sobie ogarniesz ich stronę internetową to będziesz wszystko wiedział:) kierunki, ceny, strona jest przejrzysta także wszystko widać:)
    • Gość: czesiu Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.adsl.net.t-com.hr 16.07.14, 16:22
      Bylem tam juz piec razy. Fantastyczne miasteczko dla rodziny z dziecmi lub dla pary ktora nie tylko chce caly dzien sie opalac a potem spac. Jest tu wszytko dla zabaw z dziecmi - plaze zwirkowe, drzewa w poblizu plazy gdzie mozna sie polozyc z dzieckiem, fantastycznie krtstaliczna woda. Przepiekne stare miasto do ktorego koniecznie trzeba sie wybrac na wieczor. Dla tych ktorzy chca ekonomicznie spedzic czas i samemu gotowac - pelno marketow typu lidl, plodine, itp gdzie mozna wszystko kupic niemal w cenach z Polski. Waluta - kuny mozna je wymienic ze zlotowek lub euro w kilku kantorach - w centrum najtaniej. Przy drodze wylotowej z vodic do srimy dwie restauracje serwuja dania dnia po ok 15 zl mozna wybrac z trzech - porcje jak dla chlopa. W centrum miasta muzeum i piekny kosciolek z dzwonnica. Mozna jechac w ciemno nawet w sezonie tu kazdy wynajmuje kwatery - tylko trzeba sie przejsc i sie pytac ceny w czerwcu i wrzesniu ok dziesiec euro za glowe, w sezonie okolo pietnascie. Polecam my z zona zakochalismy sie z tym niby niewielkim miasteczkiem. Warto mowic ze z Polski tubylcy maja ogromny szacunek do sw. JP II a przez niego do Polakow. Do zobaczenia
    • Gość: vial Re: Proszę o opinie Kto był w Vodice w Chorwacji? IP: *.pzh.gov.pl 04.08.14, 09:13
      wróciłiłam z Vodic w zeszyłym tygodniu. Była to moja pierwsza wizyta w Chorwacji i na pewno nie ostatnia. Chorwacja mnie oczarowała a Vodice - miejsce "nie za duże i nie za małe" piękny port, fajna plaża, czysto, turystów dużo, ale to był lipiec. Dobre miejsce wypadowe do zobaczenia blisko położonych miasteczek i innych atrakcji. Ja - polecam.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka