ciovo 21.12.08, 15:57 Photo Trogir Wyspa Ciovo www.in-trogir.com/pages/about.asp?daughter_id=18&id=7 Merry Christmas and Happy New Year!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia-a Re: Chorwacja Ciovo 02.01.09, 21:17 Pieknie!!!!No i jak tu się nie zakochać w tych widokach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciovo Re: Chorwacja Ciovo 12.01.09, 15:53 Można pisać na mój adres .. grigori@suncokret.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Chorwacja Ciovo IP: 94.254.192.* 13.01.09, 19:25 Witam, zastanawiam sie nad wakacjami wlasnie w Ciovo. Przylatuje samolotem do Splitu i chyba stamtad najlatwiej na Ciovo... Ktore miasteczko na Ciovo polecacie? Zalezy mi na ladnej plazy z lagodnym zejsciem do morza (zeby bylo dlugo plytko, bo nie umiem plywac) i przyznam, ze przerazaja mnie tlumy na plazy... Chcialabym tez, zeby miasteczko bylo fajne - knajpki, bary, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
stola1 Re: Chorwacja Ciovo 13.01.09, 19:40 Lotnisko jest 8 km od Ciovo. Dobrze będzie zamieszkać tutaj, najlepiej w miejscowości Okrug Gornji, gdzieś w takim miejscu, abyś miała łatwy dostęp do środków komunikacji miejskiej czy wodnej, blisko do sklepu i plaży. Stąd łatwo zrobić sobie wypad do Trogiru, albo wieczorem pozostać na miejscu w lokalach przy plaży. Niestety ludzi nie da się uniknąć. Najmniej osób z drugiej strony wyspy, gdzie niestety dostać się trudniej. Drugim takim miejscem na wyspie mogłaby być miejscowość Arbanija, również z płaską plażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Chorwacja Ciovo IP: 212.244.164.* 14.01.09, 08:17 poszukuję 3 apartamentów 3 osbowych na Ciovo, pomożecie?? Odpowiedz Link Zgłoś